ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κωνσταντάτος - Κορτζίδης "αγκαλιά" θέλουν Νεκροταφείο μέσα στην Επένδυση !!!

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Κωνσταντάτος - Κορτζίδης "αγκαλιά" θέλουν Νεκροταφείο μέσα στην Επένδυση !!!



Για να βλέπουν και στη ΝΔ σε ποιον έδωσαν χρίσμα το 2014 για τον δήμο του Ελληνικού. Διαβάστε την ανακοίνωση της παράταξης Κορτζίδη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Μπράβο στη Λαϊκή Συσπείρωση Αργουρούπολης που καταψήφισε το ΨΗΦΙΣΜΑ καταδικάζοντας την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους και όχι φυσικά πως θέλει Νεκροταφείο δίπλα στο ΚΥΤ στον Υμηττό ή πως θέλει να αυξηθούν τα Kv του ΚΥΤ. Το ΚΚΕ άλλωστε είναι ξεκάθαρο δεν ΘΕΛΕΙ επενδύσεις τέτοιου τύπου.  Απλά ακόμα και οι κομμουνιστές αηδίασαν με την υποκρισία Κορτζίδη και Κωνσταντάτου. "Σκοτώνονταν"για την επένδυση και τώρα ξαφνικά τα βρήκαν για να μην γίνει αφού χωρίς ρεύμα πως θα προχωρήσει; 

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΚΥΤ - ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ


Στην προχτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από εκτενή συζήτηση, υιοθετήθηκε με μεγάλη πλειοψηφία, ψήφισμα σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις για το ΚΥΤ Αργυρούπολης Ηλιούπολης και τη δημιουργία διαδημοτικού νεκροταφείου.

Η συμβολή της παράταξής μας ήταν σημαντική, μιας και υιοθετήθηκαν όλες οι παρατηρήσεις μας για τη διαμόρφωσή του.

Υπερψηφίστηκε από την ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ), την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ), την ΞΑΝΑ Η ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΣ) και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΠΟΡΕΥΣΗ (ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΟΥΦΗΣ).
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ) το καταψήφισε χωρίς όμως να πει σε ποια σημεία του διαφωνεί και χωρίς να καταθέσει δικό της ψήφισμα. Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΑΖΗΣ) το ψήφισε εν μέρει και η ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΗ (ΝΑΣΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ) το καταψήφισε.

Το ζητούμενο κατά τη γνώμη μας, είναι να ακολουθήσει άμεσα προγραμματισμός συγκεκριμένων ενεργειών, ώστε το ψήφισμα αυτό να μην μείνει στα χαρτιά.

Πολλά μπορούν να γίνουν για την προώθηση των θέσεων που αναφέρονται σε αυτό και η παράταξή μας θα συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση με όλες τις δυνάμεις της.

Παραθέτουμε το ψήφισμα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης τηρώντας διαχρονικά αταλάντευτη θέση υπέρ της απομάκρυνσης του Κ.Υ.Τ. απο την Β Ζώνη Υμηττού:
1) Εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στη δημιουργία διαδημοτικού νεκροταφείου στο συγκεκριμένο χώρο, με αντάλλαγμα την δημιουργία ΚΥΤ 400 kv, για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος και της υγείας των κατοίκων.
2) Ζητά, για τους ίδιους λόγους, την άμεση απομάκρυνση του ΚΥΤ των 150 kv.
3) Ζητά επίσης την δενδροφύτευση του σύνολου του χώρου μετά την απομάκρυνση όλων των εγκαταστάσεων που υπάρχουν εκεί και τη χρήση του ως κοινόχρηστου πρασίνου.
4) Διεκδικεί τη δημιουργία σύγχρονου διαδημοτικού νεκροταφείου στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού.
5) Θεωρεί ότι το νέο επικείμενο ΠΔ για το καθεστώς προστασίας του Υμηττού πρέπει να είναι αυστηρότερο του προηγούμενου και ειδικότερα να μην επιτρέπει την λειτουργία ΚΥΤ.
Το ΔΣ εκφράζει τη βούλησή του να υποστηρίξει τις παραπάνω θέσεις του, μαζί με τους πολίτες, με κάθε νομικό και κινηματικό τρόπο.

Δελτίο Τύπου παράταξης Κορτζίδη 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Τι να πούμε στις κάλπες του 2023 η ΝΔ προφανώς και θα έχει δικό της υποψήφιο στο δήμο Αργυρούπολης - Ελληνικού εάν και εφόσον ο νυν δήμαρχος θελήσει και τρίτη θητεία. Και μετά κατηγορούν την κυβέρνηση που δεν προχωράει η Επένδυση στο Ελληνικό. Με κεριά θα φωτίσει ο επενδυτής ; Ντροπή σε όσους εδώ και μήνες μας παρότρυναν να μην είμαστε τόσο καυστικοί με τον δήμαρχο Αργυρούπολης - Ελληνικού. Κρίμα που εξαπάτησε και εμάς θεωρώντας πως θέλει την επένδυση που θα ανεβάσει τον δήμο του σε άλλο επίπεδο. Για να ηλεκτροδοτηθεί η επένδυση από αλλού θα περάσουν άλλα 20 χρόνια! Και κάτι τελευταίο το δικό τους νεκροταφείο που ακριβώς είναι; Της Ηλιούπολης και του Αλίμου ενοχλούν οι τάφοι και όχι των δικών τους νεκρών; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: