ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο στην ΕΥΠ γιατί προφανώς και παντού στον κόσμο οι αποκαλύψεις γίνονται με "παραβιάσεις" προσωπικών δεδομένων

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Μπράβο στην ΕΥΠ γιατί προφανώς και παντού στον κόσμο οι αποκαλύψεις γίνονται με "παραβιάσεις" προσωπικών δεδομένων

Αυτό που έκανε ένα κλιμάκιο της ΕΥΠ και που μπορεί εύκολα να το κάνει ένας μεσαίος επιχειρηματίας αυτής της χώρας απαγόρεψε ο νόμος Βενιζέλου που τάχα έγινε για να προστατέψει τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα αλλά στην ουσία για να καλύψει την ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

Ωραίες οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στη δημοσιότητα για θεσμούς όπως η Δικαιοσύνη και φυσικά το πως ήθελε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ να λειτουργεί το τύπος.



Τελικά δεν τους πέρασε και όσα σποτάκια και να βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους "κακούς" και "αργυρώνητους" δημοσιογράφους δεν αλλάζει πως ό,τι έχετε μάθει τα τελευταία 50 χρόνια για την
ΔΙΑΦΘΟΡΑ στη χώρα μας οφείλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε εμάς.



Άλλωστε τα επιχειρηματικά συμφέροντα είναι αλληλοσυγκρουόμενα και εάν παρακολουθείς όλα τα ΜΜΕ έχεις πλήρη εικόνα (χωρίς τον ΤΥΠΟΚΤΟΝΟ νόμο Βενιζέλου για τα προσωπικά δεδομένα  θα είχες και καλύτερη φίλε αναγνώστη) για οτιδήποτε συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Το ιστολόγιό μας που πολεμάει από την πρώτη ημέρα δημιουργίας του την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ παρακολουθεί με ικανοποίηση και συγχαίρει δημόσια το κλιμάκιο της ΕΥΠ για την εξαιρετική δουλειά που έκανε.

Παράλληλα ευχόμαστε στους εμπλεκομένους να έχουν πειστικές απαντήσεις για ό,τι έλεγαν στα τηλέφωνα και κυρίως για όσα έπραξαν, γιατί φυσικά μας ενδιαφέρει να καθαρίσουν οι ΘΕΣΜΟΙ από ανθρώπους που ήταν ελάχιστοι για να τους υπηρετήσουν. 

Εδώ στα Νότια και όσο θα ξετυλίγεται το κουβάρι που κάποιοι θα προσπαθήσουν να απαξιώσουν επειδή και οι ίδιοι έχουν λερωμένη την φωλιά τους θα έχουμε εξελίξεις αφού ατυχώς για κάποιους ομιλούν στα κινητά τους περισσότερο από όσο η "ηθική" τους το επιτρέπει.

Αλλά σας αφήνουμε να απολαύσετε το πως λειτουργούσαν οι ΘΕΣΜΟΙ αφού εμείς εδώ θα τα λέμε όσο και εάν κάποιοι επιθυμούν να απαξιώσουν το δημοσιογραφικό μας λειτούργημα.

Βλέπετε το ρεπορτάζ "ξεγυμνώνει" τους πάντες ιδίως όταν αγνοείς παντελώς δήθεν "κανόνες" προστασίας που έχουν επιβληθεί από λίγους πολιτικούς για να προασπίζουν όχι προφανώς την ΑΛΗΘΕΙΑ αλλά την ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

Όσο εμείς οι δημοσιογράφοι μαζεύουμε τα πενηντάευρα από το διαφημιστικό σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ καλό θα ήταν τα στελέχη του να σπάσουν την ΕΝΟΧΗ σιωπή τους αφού εάν δεν το έχουν αντιληφθεί οι εποχές άλλαξαν και το καθεστώς τους έπεσε επειδή οι δημοσιογράφοι έκαναν το καθήκον τους.

Αυτό που ασκούν χρόνια τώρα να αποκαλύπτουν όσα οι Εξουσίες δεν θέλουν. Γιατί αγαπητές και αγαπητοί που μας υβρίζετε ό,τι έχετε μάθει για την ΔΙΑΦΘΟΡΑ είναι από τα ΜΜΕ.

Γιατί τα βάλατε μαζί μας; Μα προφανώς και επειδή οι δημοσιογράφοι τα έχουν βάλει με όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες αποκαλύπτοντας την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σας.

Μας βρίζετε ως μνημονιακούς , επειδή σας "ξεβρακώνουμε" που βγαίνετε σε συντάξεις στα 50 έτη σας, επειδή γράφουμε πως δεν κόβετε αποδείξεις στις επιχειρήσεις σας , επειδή αμφισβητούμε τον δήθεν πατριωτισμό σας, επειδή δεν ανεχτήκαμε ως πλειοψηφία του κλάδου μιλάω την επτάχρονη χούντα των Απριλιανών, επειδή δεν σας κάνουμε το χατίρι να πούμε πως για όλα φταίνε οι άλλοι και όχι εμείς για την κατάντια μας.

Βρίστε και άλλο , κλείστε τις τηλεοράσεις , τα ραδιόφωνα, και ενημερωθείτε από το κρατικό κανάλι της Βόρειας Κορέας , της Κίνας ή της Κούβας όσοι μαύροι ή κόκκινοι φασίστες ενοχλείστε επειδή απλώς ασκούμε το λειτούργημά μας.

Γιατί προφανώς και μεγάλα ΜΜΕ της χώρας μας αποκαθιστούν την Ιστορία που αμαύρωσαν επί δεκαετίες όσοι ακόμα και σήμερα πιστεύουν στον κόκκινο ή τον μαύρο ΦΑΣΙΣΜΟ.

Υπάρχουν κακοί δημοσιογράφοι και αργυρώνητοι όμως λιγότεροι από κάθε άλλη επαγγελματική συντεχνία για αυτό και διαβάζετε για σκάνδαλα ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και όχι ανώνυμα και τσουβαλάτα όπως η δική σας ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ κριτική.

Εμείς συγκεκριμένα καταγγέλλουμε εσείς σας φταίνε κυρίως όσοι δημοσιογράφοι δεν σας χαϊδεύουν τα αυτιά και μιλάνε ΞΕΚΑΘΑΡΑ για την αμορφωσιά σας και τον ΦΑΣΙΣΜΟ σας.

Αναμένω και από την zougla.gr να μπει στον κύκλο των αποκαλύψεων αφού γνωρίζω πως έχει πρόσβαση στα στοιχεία. Άλλωστε εδώ και χρόνια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καταγγελτική δημοσιογραφία των αποκαλύψεων.

Είναι αδικία για την ίδια να μην συμμετάσχει σε ό,τι θα ακολουθήσει και θα βοηθήσει την χώρα μας να αλλάξει επιτέλους επίπεδο. Γιατί προφανώς και στην ΦΥΛΑΚΗ δεν θα μπει ο δημοσιογράφος που έκανε την δουλειά του αλλά ο πολιτικός που θεώρησε πως η χώρα μας μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της Βενεζουέλας , της Βόρειας Κορέας ή ακόμα της Κίνας, της Ρωσίας και πολλών άλλων κρατών που θέλουν ακόμα πολλά να πράξουν για να αποτελούν κομμάτι του Δημοκρατικού δυτικού κόσμου . Γιατί ό,τι και εάν σας λένε Δημοκρατία και Ελευθερίες υπάρχει μόνο στη Δύση και πουθενά αλλού στον κόσμο.

Την Δύση βρίζουν μόνο εχθροί της Δημοκρατίας , απολειφάδια μιας άλλης εποχής που λατρεύουν τον κόκκινο ή τον μαύρο ρατσισμό.

Βάλτε Mega ιδίως εσείς οι αριστεροί γιατί έχει ΘΕΜΑ και πολλές και πολλοί θα πέσουν και πάλι από τα σύννεφα για τους "αγωνιστές" και το "ηθικό" πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Το "πάρτι" και οι αποκαλύψεις μόλις έχουν ξεκινήσει...

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: