ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο κατά φαντασίαν υποψήφιος δήμαρχος βγήκε μέσω ιστολογίου "No data" να πάρει θέση

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Ο κατά φαντασίαν υποψήφιος δήμαρχος βγήκε μέσω ιστολογίου "No data" να πάρει θέση


Χωρίς να αναφέρει ονόματα το ιστολόγιο που στηρίζει τον κατά φαντασίαν υποψήφιο δήμαρχο της πόλης μας , βγήκε να πάρει θέση για τα της πόλης.



Οι μόνιμοι τουρίστες που εξαιτίας του σθένους του νυν Αντιδημάρχου κ. Στασινόπουλου που τους μήνυσε αναγκάζοντας τους να ρίξουν το ρυπογόνο ιστολόγιο τους βγήκαν να πουλήσουν πάλι το σανό τους.

Η απήχησή τους γνωστή no data για την χώρα μας αφού άλλωστε ο "Μεσσίας" δεν είναι μόνιμος κάτοικος Ελλάδας  αφού έχει ή έτσι δηλώνει επιχειρήσεις στο Εξωτερικό.

Απειλούν με "αποκαλύψεις" σεξουαλικής παρενόχλησης! υπαλλήλων με σύμβαση της Σοβιετίας και δεν το κάνουν προφανώς επειδή ή δεν το θεωρούν σοβαρό ( πράγμα αδύνατον δεν τους έχουμε για τελείως "ψεκασμένους") με ποιο πιθανό να είναι ακόμα ένα ψέμα όπως αυτά που αραδιάζουν και στο νέο πόνημά τους.

Δεν μας αφορά το άρθρο τους ,όμως να προσέξουν γιατί και την προηγούμενη φορά από εμάς την πάτησαν. Εάν  έχουν κάποιο από τα fake προφίλ τα οποία μας υβρίζουν επί 15 και πλέον ημέρες
ας αρχίσουν εκ νέου να ανησυχούν.

Ελπίζουμε να μην έχουν σχέση με "μπαρούτια"  και Kostas Barouteas γιατί μετά εάν και θεωρητικά στα δεξιά μας αλλά ουσιαστικά μονίμως απέναντί μας θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν και την μία ανάρτηση τον μήνα που κάνουν.

Εμείς ίσως και αύριο θα δώσουμε στη δημοσιότητα την ip του Kostas Barouteas αφού άλλωστε μόνο εμείς ρίχνουμε μάσκες με στοιχεία και κανείς άλλος.

Εάν και δεν φαίνεται το fake προφίλ να έχει σχέση με τους οπαδούς του "Μεσσία" της πόλης μας εμείς δεν θεωρούμε τυχαία την ανάρτηση τους αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της καταγγελίας μας για το fake προφίλ και την σχέση του ( θα αποδειχθεί ποια ακριβώς είναι ) με υπαρκτά πρόσωπα και με εμπλεκόμενο όσων πλέον έχουμε καταγγείλει ΔΗΜΟΣΙΑ.

Άλλωστε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για ακόμη μια φορά στάθηκε αρωγός μας αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό σε όσους χρησιμοποιούν χωρίς καμία προφύλαξη το διαδίκτυο.

Αυτή είναι η δουλειά μας άλλωστε να καταγγέλλουμε τον ρατσισμό και το σημερινό τους κείμενο είναι για ακόμη μια φορά γεμάτο.

Επίσης στο σημερινό τους κείμενο γίνεται και αναφορά πως πριν την μεταπολίτευση προφανώς και επί χούντας ( ας το διορθώσουν εάν έκαναν λάθος)  για εκείνους όλα κύλαγαν καλά κλείνοντας προφανώς και αυτοί  το μάτι σε αυτούς που κατά καιρούς βρίζουν πως δεν σέβονται την Αστική μας Δημοκρατία.

Αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά πως δεν το έχουν και τσουβαλιάζουν δίκαιους και άδικους σε μια προσπάθεια να μας πείσουν πόσο λάθος κάναμε που δεν παρακαλέσαμε τον "Μεσσία" τους να μας "σώσει".

Τελικά δεν άλλαξαν , εξακολουθούν και θίγουν με τα ανούσια και ηλίθια κείμενά τους αυτόν που τάχα μας προτείνουν ως  ΛΥΣΗ.

Εμείς ΔΗΜΟΣΙΑ του είχαμε μέσα από εδώ πει να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος  και πως θα φιλοξενούσαμε τις απόψεις του κάποιες από τις οποίες βρίσκαμε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες.

Με τέτοιους οπαδούς όμως  την τύχη του Σώρρα θα έχεις, ιδίως εάν και αυτή την φορά βρίσκεται κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο πίσω από κάποιο fake προφίλ.

Γιατί οι καιροί άλλαξαν για όλους και πλέον μπορούμε άνετα να δώσουμε ακόμα και τον "αδελφό" μας εάν έχει κάνει το οποιοδήποτε φάουλ. Άλλωστε μονίμως παίζουν με θέματα ΗΘΙΚΗΣ και αυτό δεν συγχωρείται .

Όσους έβριζαν είναι ήδη Αντιδήμαρχοι αλλά αυτοί εκεί τον χαβά τους. Προσπαθούν να μας κάνουν να τους συμπαθήσουμε αφού είμαστε εναντίον κάθε συκοφαντίας. Και οι τύποι αυτοί έχουν γράψει "τέρατα" χωρίς να έχουν βγάλει ποτέ έστω μισή απόδειξη .

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: