ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πασόκος παλιάς κοπής ο Γιάννης Κωνσταντάτος θεωρεί πως είναι καλός στο επικοινωνιακό παιχνίδι

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Πασόκος παλιάς κοπής ο Γιάννης Κωνσταντάτος θεωρεί πως είναι καλός στο επικοινωνιακό παιχνίδι


Περίμενε για να συναντήσει τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη για θέματα που αφορούν βεβαίως την επένδυση στο Ελληνικό και μόλις εξασφάλισε μια φωτογραφία μαζί του βγήκε στο facebook να μας πει τι θα γίνει σύμφωνα με την δική του εκδοχή. 



Δήλωση του πρωθυπουργού για την συνάντηση δεν έχουμε δει ακόμα . Προφανώς και θα βγει από το γραφείο τύπου της ΝΔ και σίγουρα εκεί δεν θα διαβάσετε απολύτως τίποτα από όσα ισχυρίζεται στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o κ. Κωνσταντάτος.

Ζητάει λέει σεβασμό για την εντός διοικητικών τους ορίων περιοχή! της επένδυσης. Προφανώς γνωρίζει τους όρους της επένδυσης οι οποίοι είναι σαφείς. Επίσης ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης ζητάει την άμεση αποκατάσταση κτιρίων και δομών του δήμου του που "πάρθηκαν" όπως λέει για την επένδυση. Και για αυτό οι όροι της συμφωνίας είναι ρητοί άρα μην ζητάει πράγματα που θα γίνουν όταν ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ η επένδυση εάν βέβαια την αφήσουν.

Το "πάρθηκαν" είναι υπερβολή , ο ίδιος τα έδωσε για να γίνει η επένδυση εάν δεν την ήθελε θα μπορούσε να κάνει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ μαζί με τον Κορτζίδη και όχι εκ των υστέρων να κάνει τάχα τον "επαναστάτη".

Ακόμα και με τις εκτάσεις δεν τα πάει καλά αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός αυτής της ανάρτησης . Στόχος είναι να τονίσουμε προς πάσα κατεύθυνση πως οι συμβάσεις είναι σαφείς , η ανάδοχη εταιρία συγκεκριμένη και φυσικά καμία κυβέρνηση δεν έχει λόγους να ανατρέψει την συμφωνία για χατίρι κανενός εκτός και εάν η ανάδοχος εταιρία  δεν εφαρμόζει όσα συμφώνησε και τότε πρέπει να τεθεί έκπτωτη από το να υλοποιήσει το έργο.

Όλα τα άλλα και με δεδομένο πως η επένδυση ήδη έπρεπε να έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες θεωρούμε πως είναι ένα κακό  επικοινωνιακό τρικ Κωνσταντάτου. Να τον ενημερώσουμε πως με τους σημερινούς ρυθμούς ΤΙΠΟΤΑ από όσα αναφέρει στο ποστ του δεν θα έχει πάρει ΑΜΕΣΑ  ο δήμος του γιατί πουθενά στον κόσμο ο επενδυτής δεν φτιάχνει πρώτα τα οικήματα των δήμων και μετά όσα θα του αποφέρουν ΚΕΡΔΟΣ από την επένδυση που κάνει με τα "δικά" του χρήματα. Εδώ έχουμε θέμα μένουμε στις διαβεβαιώσεις του αρμόδιου υπουργού που κάνει λόγο για επάρκεια οικονομικών πόρων εκ μέρους της αναδόχου εταιρίας.

Βέβαια τα εμπόδια για την επένδυση ήταν πολλά , τα γνωρίζει καλά ο κ. Κωνσταντάτος που έβαλε πλάτη για να προχωρήσει αρχικώς αλλά είναι τουλάχιστον άκαιρο να θέλει να εξασφαλίσει εις βάρος άλλων δήμων πράγματα που δεν προβλέπονται πουθενά .

Εάν προβλέπονται και δεν υλοποιούνται σωστά ανησυχεί όμως η ΕΠΕΝΔΥΣΗ δεν έχει καν ξεκινήσει εκτός και εάν θεωρεί εκκίνηση τα  5 κτίρια που θα πέσουν μάλλον προς το τέλους του επόμενου μήνα!

ΥΓ: Ο κ. Κωνσταντάτος που αυτοπροσδιορίζει πολιτικά τον εαυτό του γιατί εμείς τον χαρακτηρίζουμε κεντροαριστερό για να έχει απαιτήσεις και να ζητάει ευνοϊκή μεταχείριση για τον δήμο του από μία κεντροδεξιά κυβέρνηση. Δεν θα αδικηθούν οι όμοροι δήμοι και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση ο δήμος Γλυφάδας με τέτοια κεντροδεξιά παράδοση να βγει "ριγμένος" από την Επένδυση στο Ελληνικό. Αυτό ας το καταλάβουν καλά όσοι ευελπιστούν πως θα χτίσουν πολιτικές καριέρες στην πλάτη δεξιών ψηφοφόρων. Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνουμε πως ο κ. Κωνσταντάτος από το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ στο ίδιο συνδικάτο έμαθε έστω και αργά πως ό,τι καλό έχει γίνει σε αυτό τον τόπο έγινε από τις σωστές επιλογές της κεντροδεξιάς και της ΝΔ!

Εκτός και εάν έχουμε λάθος πληροφόρηση να μας διορθώσει για αυτό, γιατί εμείς για Πασπίτη τον ξέραμε και για μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ για χρόνια. Σε συνέντευξή μας μάλιστα στα "Νέα" είπατε πως καταθέσατε την κομματική σας ταυτότητα (που ήταν πράσινη και το γνωρίζουν άπαντες) το 2010 , άρα αφήστε εμάς που είμαστε κεντροδεξιοί από την κούνια μας πριν διαλυθεί και ο δικός μας πολιτικός χώρος να τον προστατέψουμε από όσους είδαν φως και μπήκαν!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: