ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σάλος από τους διαλόγους ντροπής Καμμένου - Παπαγγελόπουλου μπροστά στον Τσίπρα για τα στελέχη των Παραπολιτικών

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Σάλος από τους διαλόγους ντροπής Καμμένου - Παπαγγελόπουλου μπροστά στον Τσίπρα για τα στελέχη των Παραπολιτικών

Η δημοσιογραφία είναι ένα λειτούργημα που καλά θα κάνουν να εγκαταλείψουν όσοι μπροστά στο φόβο των "προσωπικών δεδομένων" κλείνουν τα μάτια σε καταφανέστατα περιστατικά που ευνοούν τον ρατσισμό , την ασυδοσία πολιτικών προσώπων και εν γένει απειλούν την ίδια την Δημοκρατία μας.
Στο χώρο δεν έχουν θέσει όσοι δεν βλέπουν και δεν ακούν τις χυδαίες ύβρεις και φυσικά η "απειλή" της προσφυγής στη Δικαιοσύνη για να μην αποκαλυφθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι κάτι που δεν τρομάζει το φιλελεύθερο κόμμα της ΝΔ που με δελτίο τύπου του τάσσεται ΥΠΕΡ του δημοσιογράφου Π. Τζένου που αναγκαστικά προχώρησε στη δημοσιοποίηση "προσωπικών δεδομένων" για να αποδείξει την δυσωδία τμήματος του πολιτικού μας συστήματος, αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ αλλά και της Ελληνικής Δικαιοσύνης που είχε τεθεί στην υπηρεσία "ψεκασμένων" που θεωρούσαν πως θα είναι ισόβιοι υπουργοί. 

Δεν μας κάνει εντύπωση το γεγονός πως μία δημοσιογράφος  υποψήφια των ΑΝ.ΕΛ το 2012  μας επιτέθηκε χυδαία πριν μερικές μέρες στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. 

Συνεπικουρούμενη βέβαια από στελέχη της ΝΔ που "βαραίνουν" με την παρουσία τους ένα φιλελεύθερο κόμμα το οποίο φυσικά και δεν θα ανέχεται για καιρό την ένοχη σιωπή τους σε απαράδεκτες ρατσιστικές συμπεριφορές μελών συνδυασμού που είχε την στήριξη του κόμματος της ΝΔ  στην εκλογική αναμέτρηση του 2014. Και μιλάμε προφανώς για την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που θυμάται μόνο λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές το πολιτικό της στίγμα. 

Βέβαια είναι δεδομένο πως δεν πείθει αφού μαζί με την έτερη κεντροδεξιά δημοτική παράταξη απώλεσαν και στις τελευταίες εκλογές ένα 10% από την δύναμη της ΝΔ στην πόλη μας που καταγράφηκε στις εκλογές του 2019 . Αλλά αυτά για άλλη ανάρτηση γιατί άλλωστε είναι γνωστά στους πολλούς ή για να ακριβολογώ σε όλη την πόλη. 

Ζητάμε φυσικά το αυτονόητο να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο και να πάψει επιτέλους το ανελέητο κυνήγι όσων δημοσιογράφων ασκούν το λειτούργημά τους αδιαφορώντας για τις βουλές της εκάστοτε Εξουσίας. 

Ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να τολμήσει για μια ριζική μεταρρύθμιση στο χώρο της Δικαιοσύνης αφού είναι πλέον εμφανές πως κάποιοι λειτουργοί της δεν τίμησαν το προηγούμενο διάστημα τον όρκο που έδωσαν.

Συγχαρητήρια στο δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο για την δημοσιοποίηση του υλικού και προφανώς και για αυτό ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι εναπομείναντες σύντροφοί του θα κάνουν ό,τι κάνουν όλοι οι ΕΝΟΧΟΙ . Δηλαδή θα σιωπήσουν πετώντας την μπάλα στην εξέδρα. Άλλωστε και το ποδόσφαιρο χάλασαν τα 4.5 χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ χρίζοντας "πρωταθλητές" που όπως ήταν φυσικό δεν τα κατάφεραν στην Ευρώπη εκεί που ο Τσίπρας και η παρέα του δεν είχαν εύκολη την παρέμβαση! 

Όσοι έχουν μάτια είδαν πως αρκούσε απλώς μια αλλαγή κυβέρνησης για να αποκατασταθεί και στο ποδόσφαιρο η κανονικότητα που λέει πως η καλύτερη ομάδα στέφεται πρωταθλήτρια και όχι οι "αιώνιοι" τάχα αδικημένοι που δεν έχουν μπει ποτέ τους σε όμιλο Champions League.

Οι καιροί άλλαξαν και για να διατηρηθεί η κανονικότητα επιβάλλεται η κυβέρνηση να κάνει όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις στο χώρο της Δικαιοσύνης για να μην έχουμε κυνήγι δημοσιογράφων και επιχειρηματιών που δεν μπαίνουν στο τρυπάκι να υπακούν σαν "σκυλιά" εξουσίες εφήμερες που γκρεμίζει η δημοκρατική μας  ψήφος. 

Απολαύστε το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και αγοράστε την στηρίζοντας όσους ασκούν δημοσιογραφία και δεν αρκούνται σε αναπαραγωγή δελτίων τύπου, "αγιογραφίες" λαθρεμπόρων τσιγάρων και ευχολόγια. Γιατί τον ΦΑΣΙΣΜΟ δεν τον πολεμάς με ευχές αλλά με ρεπορτάζ και ασκώντας χωρίς τον ΦΟΒΟ των τάχα προσωπικών δεδομένων το λειτούργημά σου. Να το διαβάσουν και αυτοί που τάχα δεν έβλεπαν τον πόλεμο που γίνονταν σε όποιον τολμούσε να σταματήσει να στέλνει "βιβλία" σε όσους μας πούλαγαν προεκλογικά το δήθεν ηθικό τους πλεονέκτημα.

Τα Παραπολιτικά φέρνουν στο φως μια συνομιλία που σοκάρει ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα για τα στελέχη των Παραπολιτικών.

Ειδικότερα, στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στον διάλογο που είχε ο κ. Παπαγγελόπουλος με τον διευθυντή των «Παραπολιτικών» Παναγιώτη Τζένο μετά την ομιλία που είχε πραγματοποίησει ο αναπληρωτής υπουργός στη Βουλή για την υπόθεση της Novartis.


Σύμφωνα με αυτή, κυριαρχούσε η επιθυμία του υπουργού Αμυνας να υπάρξει παρέμβαση Παπαγγελόπουλου προκειμένου να εξοντωθεί η εφημερίδα. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο κ. Παπαγγελόπουλος και στον κ. Τζένο, ο Πάνος Καμμένος, αφού κατηγόρησε ότι «καλύπτει τον Κουρτάκη» , φέρεται να ζήτησε –να επικοινωνήσει με τον τότε προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ηλ. Ζαγοραίο και να του ζητήσει να μας γ…. για να του αποδείξει ότι όντως λειτουργεί υπέρ ημών.

Το γεγονός ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος αποκαλύπτει ότι η σχετική συζήτηση έγινε παρόντος του κ. Αλέξη Τσίπρα και δη στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή εκ των πραγμάτων δημιουργεί ένα επιπλέον ζήτημα στα όσα έχει να διαχειριστεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει, επίσης, νέα στοιχεία από τις νόμιμες αποσυνδέσεις της ΕΥΠ γοα το δαιδαλώδες «κύκλωμα διαφθοράς» στην ΕΛ.ΑΣ στις οποίες περιλαμβάνεται μια ολόκληρη ενότητα με απομαγνητοφωνήσεις του Γεωργίου Γκρίζη, πρώην επικεφαλής του τμήματος δίωξης Εκβιαστών, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στο πληροφοριακό υλικό, αλλά και σε φωτογραφίες από βιντεοσκοπήσεις της ΕΥΠ.

Ο Παπαγγελόπουλος επιβεβαίωσε το δημοσίευμα των Παραπολιτικών

Μιλώντας σήμερα στο Mega, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι υπήρξε συνάντηση μεταξύ του ίδιου και του διευθυντή των Παραπολιτικών Παναγιώτη Τζένου. Μάλιστα, στην ερώτηση αν είναι ψευδείς οι πληροφορίες που μετέδωσε η εφημερίδα, ο κ. Παπαγγελόπουλος επέλεξε να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, λέγοντας ότι δεν θα μπει σε διάλογο, ενώ στην ερώτηση αν θα αντιδράσει νομικά απέναντι στο δημοσίευμα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης δεν απάντησε θετικά.

Επίσης, θα είχε αξία να διαψεύσει ή ακόμη και να επιβεβαιώσει το περιεχόμενο της σχετικής συζήτησης τόσο ο κ. Καμμένος όσο και ο κ. Τσίπρας, γιατί τα όσα ανέφερε ο κ. Παπαγγελόπουλος στον κ. Τζένο σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.


Ολομέτωπη επίθεση ΝΔ: Επιβεβαιώνεται το παρακράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα των Παραπολιτικών που αποκαλύπτει τους διαλόγους της ντροπής ανάμεσα στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον Πάνο Καμμένο, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, όπου ο τότε υπουργός Άμυνας ζήτησε από τον κ. Παπαγγελόπουλο να παρέμβει στον προϊστάμενο της Εισαγγελέας Αθηνών, τον κ. Ζαγοραίο, για να «χτυπήσει» τον εκδότη της εφημερίδας, τον κ. Κουρτάκη.

Το κυβερνών κόμμα κάνει λόγο για κραυγαλέα επιβεβαίωση της λειτουργίας του παρακράτους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επισημαίνοντας ότι τα όσα έρχονται στο φως, δείχνουν σε όλους το ύφος και το ήθος της εξουσίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.


Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει:

Όσα αποκαλύπτονται σήμερα από τα "Παραπολιτικά", αποτελούν άλλη μια κραυγαλέα επιβεβαίωση της λειτουργίας του παρακράτους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Δύο υπουργοί, συζητούν μπροστά στον Πρωθυπουργό να δοθούν εντολές σε δικαστικούς, τους οποίους αντιμετωπίζουν ως εκτελεστικά τους όργανα, προκειμένου να προβούν σε διώξεις κατά δημοσιογράφων. Στα σκοτεινά σχέδια εμπλέκουν και αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Το ύφος των συνομιλιών ακριβώς ίδιο με εκείνο του Ν. Παππά.


Τον γύρο των ΜΜΕ κάνουν οι νέες αποκαλύψεις των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Τα μέσα ενημέρωσης σε όλη τη χώρα αναδημοσιεύουν τις αποκαλύψεις των Παραπολιτικών ύστερα και από τον σάλο που προκλήθηκε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: