ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Για να δείξουν τον "αντιρατσιστικό" τους αγώνα "μετακόμισαν" στη Νιγηρία!

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Για να δείξουν τον "αντιρατσιστικό" τους αγώνα "μετακόμισαν" στη Νιγηρία!


Μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά " κ. Τάσου Ευσταθίου με θέμα την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων είδαμε αναρτημένο στην προσωπική του σελίδα  στο facebook. 



Όχι για το ατόπημα της κ. Μανώλη δεν υπάρχει έως τώρα δελτίο τύπου της παράταξης. Όμως ο κ. Τάσος Ευσταθίου ίσως περνώντας το μήνυμα του "αντιρατσιστικού" τους αγώνα "μετακόμισε" το Τεχνικό του Γραφείο στην Αφρικανική Ήπειρο. 




Όπως βλέπετε η Ηλιούπολις Νιγηρία είναι η νέα διεύθυνση του Τεχνικού του Γραφείου. Άλλωστε όπως λένε τα "ταξίδια" γιατρεύουν τον ρατσισμό. Αυτόν που έδειξε η υποψήφια δημοτική του σύμβουλος που πρόσφατα παραιτήθηκε διαδικτυακά μόνο από επιτροπή Νομικού Προσώπου στο οποίο "συμμετείχε" και η ίδια ισχυρίζεται πως παραμένει στο συνδυασμό και ετοιμάζεται για τις προσεχείς εκλογές του 2023!

Προφανώς τους "τρολάρει" ο αμερικανικός κολοσσός αφού έχουν επιλέξει την λάθος ρύθμιση του facebook για να δείχνει την τοποθεσία από όπου αναρτάται κάτι.

Μην ανησυχείτε τα γραφεία στην Ηλιούπολη παρέμειναν και θα παραμείνουν. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: