ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έτσι τον "τιμούσαν" και ζωντανό για την "φιλία" τους βρίζοντας διαδικτυακά τον ιερέα της Αγίας Μαρίνας που ο αείμνηστος Δημήτρης υπερασπιζόταν για το θάρρος του

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Έτσι τον "τιμούσαν" και ζωντανό για την "φιλία" τους βρίζοντας διαδικτυακά τον ιερέα της Αγίας Μαρίνας που ο αείμνηστος Δημήτρης υπερασπιζόταν για το θάρρος του

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 


Οι "φίλοι" του Δημήτρη Παρρά έχοντας την δική τους ιστορία στην πόλη μας βγήκαν χθες αντί να κάνουν like στην ανάρτησή μας να μας ζητήσουν και τα ρέστα! Οι άνθρωποι αυτοί που δεν σεβάστηκαν ποτέ τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου επειδή έχει άποψη την οποία εκφράζει ΔΗΜΟΣΙΑ και δεν τους κάνει την χάρη να ΣΙΩΠΑ σε ανάρτηση στο προσωπικό λογαριασμό στο facebook του αειμνήστου Δημήτρη Παρρά ήρθαν να μας διδάξουν "ιστορία" μιλώντας ακόμα και για Τσάμηδες! που τάχα στο θολωμένο μυαλό τους  τιμάει ο ιερωμένος που με τους αγώνες του και το φιλανθρωπικό του έργο "ξεβρακώνει" χρόνια τώρα την υποκρισία και τον δήθεν ανθρωπισμό όσων εάν ήταν σε καθεστώς Στάλιν ή Χότζα θα μας είχαν ήδη στα γκουλάνγκ!



Εμείς θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου και κάθε συμπολίτη μας να λέει ελεύθερα την άποψή του ( ακόμα και εάν διαφωνούμε μαζί τους) και προφανώς οι διαδικτυακοί τους "προπηλακισμοί" θα γίνονται θέματα αφού ατυχώς κάποιοι συνδημότες μας ακόμα και κεντροδεξιοί ξεχνάνε. 

Δεν πειράζει ο Παρράς από εκεί που είναι μας βλέπει και τουλάχιστον νιώθει δικαιωμένος αφού ο διωγμός της προηγούμενης διοίκησης και του κομμουνιστοθρεμμένου τέως δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου ( έτσι τον αποκαλούσε ο μακαρίτης ενώ εμείς είχαμε αντίθετη άποψη βλέποντας πιο φιλοκομμουνιστές! ακόμα και στους "κεντροδεξιούς" της πόλης) σταμάτησε, και ο Βασίλης Βαλασόπουλος ηττήθηκε στις εκλογές του 2019. Ας είναι καλά κάποια στελέχη της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που διαδικτυακά τα έβαζαν μονίμως με τον ιερέα της Αγίας Μαρίνας συμμαχώντας με τους Σταλινοφασίστες της πόλης.

Και ήταν διωγμός βέβαια το να βγάζεις ψήφισμα εναντίον του επειδή προφανώς θεωρείς πως οι ΘΕΣΜΟΙ προστατεύονται με ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ . Αλλά ατυχώς δεν είναι έτσι ....Οι θεσμοί προστατεύονται όταν τα πρόσωπα που τους κατέχουν δεν κρίνονται από τους πολλούς κατώτεροι των περιστάσεων!

Δείτε τον παρακάτω  διάλογο και φυσικά μιλάμε πως είναι από το προσωπικό δημόσιο  προφίλ του αειμνήστου Δημήτρη Παρρά στο facebook και όχι από ομάδες όπου εκεί βέβαια οι "φίλοι" του έβγαιναν όπως θα δείτε πιο επιθετικοί ... αλλά αυτά στην πορεία αφού θέλησαν αντί να τιμήσουν τον "φίλο" τους να μας εγκαλέσουν στην "τάξη" .

Τι ήθελαν δηλαδή από εμάς; Να πιστέψουμε τις αηδίες που κατά καιρούς λένε; Μήπως ήθελαν να παραποιήσουμε την Ιστορία του τόπου μας επειδή οι ίδιοι δεν την γνωρίζουν; Ας αφήσουν λοιπόν τις ύβρεις και τα "χάπια" που τάχα παίρνουν όσοι δεν ανέχονται τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους , ας αφήσουν τα εμετικά τους υπονοούμενα κατά του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου , και ας απολαύσουν μαζί με τους "κεντροδεξιούς" συνομιλητές τους το "ξεβράκωμά" τους. Για τους τελευταίους δηλαδή τους κεντροδεξιούς που αυτό το διάστημα που η ΝΔ δίνει μάχη κατά του παρακράτους και αυτοί βάζουν ηλίθιες ανακοινώσεις στα προφίλ τους θα τα πούμε σύντομα , αφού προφανώς άμα κρύβεσαι για να μην σε κακοχαρακτηρίσει το "ηθικό" πλεονέκτημα της αριστεράς! μάλλον το 2015 ήσουν από αυτούς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ για να "σωθεί" η χώρα!

Μα δεν τους βλέπετε τόσο καιρό πως δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο; Δεν βλέπετε το μένος τους κατά της Ελλαδικής Εκκλησίας ; Μάλλον όχι και για αυτό μάταια θα ψάχνετε προεκλογικά ψήφους στα προαύλια των Εκκλησιών αφού οι πιστοί διαβάζουν και αυτοί και ενημερώνονται διαδικτυακά για τα "επιτεύγματά" σας. Ραντεβού το 2023 και με εσάς αφού προφανώς θέλετε να μην παίρνετε ΘΕΣΗ αλλά έτσι δεν θα πάρετε και ΠΟΤΕ καρέκλα διοίκησης.

Κάντε κλικ στις εικόνες για να διαβάσετε το περιεχόμενο του διαλόγου

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 


ΥΓ: Τελικά Δημήτρη τις καρεκλίτσες τους της πήρε όχι για εκείνον γιατί έχει ανώτερα αξιώματα αλλά για κάποιους που τουλάχιστον σέβονται την αντίθετη άποψη και δεν προπηλακίζουν διαδικτυακά με χυδαίο τρόπο έναν ιερέα. Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκαστικά αλλάζει εύχομαι στο μέλλον να απαλλαγεί όπως και το 2015 από τα "βαρίδιά" του. Είναι θέμα Δημοκρατίας άλλωστε αφού ο ρόλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι σημαντικός στην κοινοβουλευτική μας Αστική Δημοκρατία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: