ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ηλιούπολη: 21.080 ευρώ δίνει ο δήμος μας για προβολή των δράσεών του στα social media όπω

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Ηλιούπολη: 21.080 ευρώ δίνει ο δήμος μας για προβολή των δράσεών του στα social media όπω


Σε νέο ανάδοχο εμπιστεύθηκε ο δήμος Ηλιούπολης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως μπορείτε να δείτε εδώ  ο νέος ανάδοχος αναλαμβάνει μια σειρά δράσεων για την καλύτερη παρουσία στα social media των δράσεων του δήμου μας.



Σε μια εποχή που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης ο δήμος Ηλιούπολης και η "νέα" διοίκηση ( τα εισαγωγικά γιατί πολλά τα παλιά πρόσωπα) αποφασίζει πως πρέπει να αλλάξει η επικοινωνιακή της πολιτική σε facebook, Instagram , Youtube , κ.ο.κ

Το ποσό των 21.080 ευρώ κρίνεται και αυτό από όλες και όλους εσάς όπως άλλωστε κρινόμαστε και όλοι. Εγώ το θεωρώ υπερβολικό αφού είμαι σίγουρος πως δεν θα δούμε και πολλά πράγματα να αλλάζουν .

Μπορεί να κάνω και λάθος, και εδώ είμαστε για να το παραδεχθούμε εάν δούμε όντως εντυπωσιακά αποτελέσματα σε έναν τομέα που και η προηγούμενη διοίκηση είχε δείξει ενδιαφέρον για κάτι καλό.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν θα σας αποκαλύψουμε αφού προφανώς και είμαστε εδώ όχι για να στερήσουμε το όνειρο από κάποιον δραστήριο νέο αλλά για να αποκαλύπτουμε μονίμως και με στοιχεία την ασυνέπεια και την υποκρισία όλων όσων ασχολούνται με τα κοινά και θεωρούν πως υποτιμούν την νοημοσύνη όλων μας.

Ο καθένας στο είδος του λοιπόν, και όσο και εάν κάποιοι θεωρούν πως κάνουν ρεπορτάζ εμείς είμαστε τουλάχιστον μία δεκαετία μπροστά τους ! 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: