ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αρκούσε ένας και μόνο "τρελός" υπάλληλος της ΕΥΠ για να βγάλει στο φως την μπόχα της ΕΛ.ΑΣ

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Αρκούσε ένας και μόνο "τρελός" υπάλληλος της ΕΥΠ για να βγάλει στο φως την μπόχα της ΕΛ.ΑΣ


Παπαχρήστος - Μάλαμας ένιωθαν άτρωτοι και επιδίδονταν σε έκνομες δραστηριότητες. Αρκούσε μια κυβέρνηση που είχε το θάρρος να τα βάλει με την ΔΙΑΦΘΟΡΑ, μια ξένη πρεσβεία που ενδιαφέρθηκε γιατί οι άθλιοι τόλμησαν να χτυπήσουν "προστατευόμενό" της και ένας μόλις "τρελός" υπάλληλος της ΕΥΠ που ξεκίνησε στην ουσία μόνος του το "ξήλωμα" του παρακράτους.
Στο ενδιάμεσο κάποιοι που ένιωθαν την απειλή να τους πλησιάζει έβγαλαν από την μέση τους αρχηγούς του κυκλώματος και απομένει πλέον ένα μικρό "καθάρισμα" επίορκων αστυνομικών αφού δεν θεωρούμε πως η παρούσα ελληνική κυβέρνηση έχει τα κότσια της κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου να το πάει έως το τέλος. Γιατί το τέλος της εγκληματικής δράσης των επίορκων αστυνομικών και της μαφίας είχε "κλειδώσει" το μακρινό 2013.

Το παρακράτος λοιπόν έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα αλλά δεν εξαρθρώθηκε αφού για να γίνει αυτό δεν αρκούν 4 απόστρατοι και 15 εν ενεργεία αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αλλά πολλοί περισσότεροι.

Τονίζουμε την ανάγκη η κυβέρνηση να τολμήσει γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έχει η ίδια πρόβλημα στις σχέσεις της με φίλη και σύμμαχο χώρα που δεν ανέχεται να ενοχλούν όσους αποδεδειγμένα θεωρεί φίλους της.

Βάζει πλάτη για αυτούς και φτάνει στα άκρα εάν δει πως θίγονται τα συμφέροντά της που λογικά θα έπρεπε να είναι κοινά με αυτά της πατρίδας μας αλλά κάποιοι έχουν διαφορετική άποψη και δημιουργούν ανόητες εντάσεις που δεν ωφελούν σε καμία περίπτωση τα συμφέροντα δύο κρατών με μακραίωνη ιστορία φιλίας.

Η "μπάλα" θα πάρει και δικηγόρους αλλά και δημοσιογράφους που ακόμα και σήμερα ισχυρίζονται πως δεν υπήρχε τίποτα! Αλλά αυτά μένει να αποδειχθούν στις δικαστικές αίθουσες. Όταν θα αποκαλυφθεί η πραγματική εγκληματική δραστηριότητα τάχα ευυπόληπτων  επιχειρηματιών που από το 1998 είχαν απασχολήσει τις δικαστικές αρχές αλλά παρέμεναν να δρουν ανενόχλητοι, κάποιοι συνάδελφοί μου θα πειστούν πως ήταν τουλάχιστον ανόητο να τους γράφουν κατά καιρούς "αγιογραφίες" ή να ομιλούν με τα καλύτερα λόγια για τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες!

Εκτός και εάν θεωρούν την παρανομία νόμιμη επιχείρηση και όχι κατακριτέα όπως ο περισσότερος κόσμος που διαβάζει τους τζίρους του κυκλώματος και αηδιάζει με τις αεριτζίδικες μεθόδους "εύκολου" αλλά παράνομου πλουτισμού.

Γιατί δεν παρήγαγαν και κανέναν "πολιτισμό"μπουνιές - κλωτσιές , μαχαιριές και όποιος υποκύψει!

Διαβάστε και το σημερινό editorial του Γιάννη Κουρτάκη  για να καταλάβετε το μέγεθος της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και τι παθαίνεις όταν τα βάζεις με το λάθος πρόσωπο που δεν υποκύπτει στις μαφιόζικες μεθόδους του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: