ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ΔΕΔΔΗΕ έκοψε το κοινόχρηστο ρεύμα σε πολυκατοικία για οφειλή 450!

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Η ΔΕΔΔΗΕ έκοψε το κοινόχρηστο ρεύμα σε πολυκατοικία για οφειλή 450!


Ας κοιτάξουν εκεί στην κυβέρνηση το θέμα με τα κοινόχρηστα ρολόγια ΔΕΗ  πολυκατοικιών γιατί κάποιοι ένοικοι λόγω ανεργίας αδυνατούν να ανταποκριθούν ακόμα και στα κοινόχρηστά τους. 



Τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λαίλαπας που έφερε και στη χώρα μας ο covid-19 πάνε στράφι όταν η ΔΕΔΔΗΕ βγήκε παγανιά και κόβει το ρεύμα ξεκινώντας από τους οικονομικά πιο αδύναμους.

Η καταγγελία που ήρθε σε εμάς αφορά πολυκατοικία στην περιοχή της Λαμπρινής στα Άνω Πατήσια όπου πολυκατοικία έμεινε χωρίς ασανσέρ για οφειλή προς την ΔΕΗ μόλις 450 ευρώ για κοινόχρηστο ρεύμα.

Λόγω της κρίσης ένοικοι δεν είχαν να συνεισφέρουν στα κοινόχρηστα και οι υπόλοιποι δεν είχαν να συμπληρώσουν το ποσό και έτσι φτάσαμε σε μια περιοχή στο κέντρο της Αθήνας να ζούμε καταστάσεις που δεν τιμούν κανένα.

Θεωρούμε πως η κυβέρνηση που εδώ και δεκαετίες ανέχεται τα όσα συμβαίνουν στην κρατική ΔΕΗ να δείξει έμπρακτα την κοινωνική της ευαισθησία και να μην δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις στην κοινωνία.

Ας αρχίσει να κόβει το ρεύμα σε αυτούς που χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ σε βιομηχανίες, ΟΤΑ , κ.ο.κ και όχι φυσικά στο κοινόχρηστο ρεύμα πολυκατοικιών που οι ένοικοι τους δεν έχουν λόγω ανεργίας την δυνατότητα ούτε των κοινοχρήστων.

Η ΔΕΔΔΗΕ που κόβει το ρεύμα μετά από εντολή της ΔΕΗ ας είναι πιο προσεκτική και ας δείξει επιτέλους κοινωνική ευαισθησία λίγο πριν την ιδιωτικοποίησή της . Γιατί οι πολλοί βαρέθηκαν να πληρώνουν για να περνάνε καλά οι λίγοι.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: