ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το Lime Radio και τον δήμαρχο ευχαριστεί ο Πρόεδρος των Κρητών Ηλιούπολης κ. Πρωτοπαπαδάκης

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Το Lime Radio και τον δήμαρχο ευχαριστεί ο Πρόεδρος των Κρητών Ηλιούπολης κ. Πρωτοπαπαδάκης


Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης κ. Κώστας Πρωτοπαπαδάκης ευχαρίστησε όπως βλέπετε παραπάνω την παραγωγό του διαδικτυακού δημοτικού ραδιοφώνου κ. Βάσω  Κοτσάλου για το αφιέρωμα στο Σύλλογο Κρητών της πόλης μας.


Ο κ. Πρωτοπαπαδάκης δεν παρέλειψε να τονίσει την αμέριστη συμπαράσταση του πατριώτη του και δήμαρχου της πόλης μας Γιώργου Χατζηδάκη προς τον σύλλογο τους. Κάνοντας κλικ εδώ  μπορείτε να ακούσετε όλη την ραδιοφωνική εκπομπή . Για να μην λέτε μετά εσείς οι Κρήτες πως μόνο μαζί σας τα βάζω.

Άλλωστε οι Ιδέες και Αξίες που υπηρετούμε εδώ δεν έχουν ιδιαίτερη απήχηση στο πανέμορφο νησί σας. Και πάντα ατυχώς για εσάς θα σας βαραίνει το γεγονός πως από κρητικά χέρια κόπηκε το νήμα της ζωής στον μεγάλο ΕΛΛΗΝΑ πολιτικό Ίωνα Δραγούμη.

Φανταστικός ο αείμνηστος Νίκος Ξυλούρης και πάντα επίκαιρος μιας και στην πόλη μας κάποιοι θεωρούν ευπατρίδες τους δοτούς δημάρχους της χούντας! 

Ακούστε το εισαγωγικό τραγούδι και θα καταλάβετε..... Ωραία η μαντινάδα του προέδρου Κρητών Ηλιούπολης κ. Πρωτοπαπαδάκη  αλλά και της "μισής" Κρητικιάς" κ. Κοτσάλου. 

Πολύ ωραία η live μουσική δείχνει πως το δημοτικό ραδιόφωνο μπορεί να επιτελέσει σημαντικό ρόλο όταν έχει εκπομπές που "αγκαλιάζουν" την παράδοση και τον πολιτισμό της πατρίδας μας.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: