ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ας τους ενημερώσει κάποιος πως η συζήτηση είναι live και δεν είναι ωραία εικόνα να μιλάνε στα κινητά τους

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Ας τους ενημερώσει κάποιος πως η συζήτηση είναι live και δεν είναι ωραία εικόνα να μιλάνε στα κινητά τους


Την ώρα που τον λόγο έχει η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης κ. Τσατσούλη όπως βλέπετε καθαρά στην φωτογραφία οι επικεφαλής των παρατάξεων "Η Πόλη που Θέλω" και "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Αραμπατζής και Ευσταθίου μιλάνε στα κινητά τους.



Εάν ήταν τόσο επείγουσα η συνομιλία τους θα μπορούσαν να βγουν έξω αλλά προφανώς έτσι σέβονται τους θεσμούς. Βέβαια αυτό είναι το μικρότερο παράπτωμά τους ένα σημαντικό τους υπενθύμισε ο κ. Κοκοτίνης για την λειτουργία χωρίς ταμειακή μηχανή του κυλικείου του Νεκροταφείου της πόλης μας επί διοίκησης Γιάννη Αναγνώστου. 

Εάν και όλοι γνωρίζουν πως ουδεμία πολιτική συγγένεια έχουμε με τον κ. Κοκοτίνη εμάς μας άρεσε η παρέμβασή του που τόνισε την υποκρισία τους στο θέμα του Νεκροταφείου. 

Για την "τσαμπουκά" λειτουργία ο δήμος μας (δηλαδή εμείς) πληρώσαμε πρόστιμα στην αρμόδια ΔΟΥ αλλά προφανώς για όλα αυτά και πολλά άλλα κρίθηκαν το μακρινό 2010 όταν ηττήθηκαν επειδή προφανώς οι επιλογές του πρώην δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου σε επιτελικές θέσεις τον εξέθεσαν.

Με τόσους αδέξιους - δεξιούς που είχε μαζέψει ο κ.  Γιάννης Αναγνώστου γύρω του "χαντακώθηκε" και μαζί τους και η κεντροδεξιά παράταξη στην πόλη μας αφού στην συνέχεια τον "πούλησαν"  ενώ εάν δεν τους άρεσε η διοίκηση του και του ρίχνουν δυστυχώς ακόμα και σήμερα  ευθύνες θα έπρεπε να παραιτηθούν όταν είχαν καρέκλες και όχι όταν αυτές χάθηκαν.

Και προφανώς για όλα αυτά δεν φταίει κανένα τοπικό ΜΜΕ αφού το 2010 μια χαρά τους έπαιζαν όσα υπήρχαν .

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: