ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο στον Χάρη Χατζηγρηγορίου για την ανάρτησή του

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Μπράβο στον Χάρη Χατζηγρηγορίου για την ανάρτησή του


Κάποιοι αγαπάμε και τους γάτους και τις γάτες και προφανώς δεν μπορούμε να κατανοήσουμε (ούτε θέλουμε ) πως κάποιος τάχα για να πάει γρήγορα στη δουλειά του τρέχει δεν κοιτάει και σκοτώνει ένα ζώο χωρίς καν να σταματήσει να δει τι έχει προκαλέσει. 



Επειδή λοιπόν ο κ. Χάρης Χατζηγρηγορίου δεν αγαπάει απλώς όπως εμείς τις γάτες αλλά τις φροντίζει και ταϊζει σε συνεργασία με την ΖΕΗ πολλές αδέσποτες έκανε σήμερα ( για εμάς πολύ σωστά ) την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook



Εμείς δεν έχουμε να συμπληρώσουμε κάτι ούτε άλλωστε φροντίζουμε σε καθημερινή βάση αδέσποτα όπως ο συνδημότης μας. Απλά επιλέξαμε την πιο σκληρή εικόνα ( αλλά αληθινή) μπας και σοκαριστεί κανείς και σταματήσει αυτό το ράλι μέσα στα στενά της πόλης στην προσπάθεια να βρουν όλοι την "χαμένη" Κατεχάκη που λόγω της επένδυσης στο Ελληνικό ( όταν και όπως ξεκινήσει) θα δημιουργήσει όπως έχουμε επισημάνει εμείς και άλλοι τεράστιο πρόβλημα για την πόλη μας.

Και φυσικά το ποστ δεν είναι υπερβολικό γιατί όπως πετάγεται ένα γατί μπορεί αύριο να πεταχθεί ένα παιδί. Ο οδηγός πρέπει να έχει αντανακλαστικά και να φρενάρει σε κάθε περίπτωση που κινδυνεύει μια ζωή . 

Προσωπικά πριν πολλά χρόνια κόντεψα να βγω από τον δρόμο βράδυ στην προσπάθεια μου που τελικά επετεύχθη από το να μη χτυπήσω ένα γατάκι που πετάχτηκε γιατί προφανώς όπως και ένα παιδί δεν ξέρει από διαβάσεις πεζών για να μπει στην "κανονικότητά" μας.

Σε κεντρική λεωφόρο της πόλης μας  ήταν, και  έτρεχα (περάσαμε και εμείς αυτό το στάδιο) γιατί ήθελα να επιστρέψω πιο γρήγορα σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα. 

Μπράβο λοιπόν στον κ. Χάρη Χατζηγρηγορίου για την ευαισθησία της ανάρτησής του και ας ελπίσουμε πως τουλάχιστον θα μας προβληματίσει . Ευχής έργο να μην ξαναδούμε χτυπημένα κατοικίδια ή αδέσποτα από αυτοκίνητα αλλά αυτό ίσως σε μια ιδανική κοινωνία.

Στο ποστ μπορείτε να δείτε και άλλες φωτογραφίες , εμείς επιλέξαμε συνειδητά την πιο σκληρή αφού μόνο παρουσιάζοντας την ΩΜΗ πραγματικότητα και το αποτέλεσμα των ενεργειών κάποιων ασυνείδητων οδηγών μπορούμε να πάμε σε κάτι διαφορετικό.

Με ευχολόγια δουλειά δεν γίνεται και θα ήμουν θετικός ακόμα και να τιμωρείται ο ασυνείδητος οδηγός αφού στην ουσία έχει διαπράξει έγκλημα εξ αμελείας με ενδεχόμενο δόλο αφού άμα βρε "μάγκα" τρέχεις μέσα σε στενά κάποιον στο τέλος θα χτυπήσεις. Άρα στην ουσία και αφού και αύριο θα συνεχίσεις να κάνεις το ίδιο ο ενδεχόμενος πάει περίπατο και είσαι ένας κινούμενος κίνδυνος για όποιον βρεθεί στο διάβα σου.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: