ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μας απειλούν με μηνύσεις οι "Ελλάς- Ελλήνων- Χριστιανών" θεωρώντας προφανώς πως θα αναβιώσουν οι εποχές των στρατοδικείων

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Μας απειλούν με μηνύσεις οι "Ελλάς- Ελλήνων- Χριστιανών" θεωρώντας προφανώς πως θα αναβιώσουν οι εποχές των στρατοδικείων


Μόνο τον Ντερτιλή δεν ανέστησαν για να με "δικάσει" επειδή κατήγγειλα μέσω του ιστολογίου μου τον ρατσισμό τους. Οι δημοκρατικοί πολίτες αυτής της πόλης ( όσοι είναι) φυσικά και κατανοούν πλήρως τους λόγους της επίθεσης. Στόχος το παρόν ιστολόγιο που έχει αποδείξει στα 7 χρόνια λειτουργίας του πως αποκαλύπτει όσα όλοι οι άλλοι θέλουν να κρύψουν. 



Θαυμάστε λοιπόν τα επιχειρήματα τους και πως ταλαιπωρούν έναν "άρρωστο" άνθρωπο σαν και μένα! επειδή έκανα το λάθος να αποκαλύψω τον έκδηλο ρατσισμό τους . Έναν ρατσισμό που εξακολουθούν και αναπαράγουν ΔΗΜΟΣΙΑ στο facebook που φυσικά και ως δημοκρατικό μέσο του δυτικού κόσμου τους φιλοξενεί.






Παρακάτω Από τον τοίχο στο facebook  της κ. Μανώλη υποψήφιας της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ενημερωνόμαστε πως στο χωριό της θα μας κρέμαγαν κουδούνια και θα μας έριχναν στο κρυόρεμα και φυσικά  θα τραβούσαν και  βίντεο! Μόνος δημοκράτης ο Papadopoulos που τουλάχιστον απλά μας λυπάται και έχει δίκιο αφού για λύπηση είμαστε κάθε φορά που προσπαθούμε να πείσουμε κάποιους για το αυτονόητο.






Ο κατήφορος συνεχίζεται σε ΔΗΜΟΣΙΟ προφίλ και καλά κάνει για να αντιληφθεί και ο τελευταίος δημότης μας πως εμείς όταν βγάζουμε ΘΕΜΑ γνωρίζουμε με τι έχουμε να κάνουμε. Εδώ η κ. Μανώλη  ενημερώνει  το διαδικτυακό της κοινό για το "κατάπτυστο" δημοσίευμα μας και θεωρεί πως ο ρατσισμός δεν είναι κάτι που αφορά την πολιτική. Ενώ παράλληλα μας "χρεώνει" και σύζυγο προφανώς για να κάνει πιο πειστικό το δικό μας "αδίκημα". Άμα έχεις σύζυγο το παραμύθι της για ερωμένη κολλάει καλύτερα. Λογική , συνέπεια και κυρίως ανθρωπισμός! Έχει προβλέψει και την "επίθεση" στον κ. Ευσταθίου μια μέρα πριν γίνει και χωρίς φυσικά να θεωρεί πως με τέτοιες συμπεριφορές εκθέτει και αυτόν και την παράταξη με την οποία κατέβηκε ως υποψήφια.


Το ακροατήριό της περιορίζεται σε "συνήθεις υπόπτους" όπως θα δείτε και παρακάτω.


Ο κ. Πετράκης φυσικά και είναι ο υποψήφιος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που είχε αναρτήσει στο δημόσιο προφίλ του στο facebook και είχε γίνει θέμα από εμάς το παρακάτω



Τελικά δεν τον άφησαν κάποιοι, προφανώς θα του είπαν πως η "επανάσταση" απέτυχε και πως η ΝΔ έστειλε ισόβια στη φυλακή  τα χουντικά αποβράσματα . Βέβαια μισή δουλειά έκανε αφού το τελειωτικό χτύπημα το έδωσε και το δίνει ο λαός με την δημοκρατική του ψήφο. Στην πόλη μας ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κώστας Δελλαπόρτας απέτυχε να εκλεγεί δήμαρχος προφανώς επειδή το σύνθημα "Ελλάς - Ελλήνων -Χριστιανών" δεν πουλούσε πλέον στις δυτικές κοινωνίες.

Για τα εγκλήματα της χούντας έχουν γραφτεί τόνοι βιβλίων και προφανώς για την πόλη μας η υποψηφιότητα του μακαρίτη πλέον Κώστα Δελλαπόρτα ήταν αυτή που οδήγησε στην εκλογή του κομμουνιστή δημάρχου Δημήτρη Κιντή. Γι' αυτό και η Λαϊκή Συσπείρωση δεν  στηρίζει το δικό μας λογικό και δημοκρατικό αίτημα να αφαιρεθεί από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου το δικό του κάδρο αφού ήταν ένας δήμαρχος που δεν εκλέχθηκε με δημοκρατικές διαδικασίες έστω και εάν μετά προσπάθησε με την νόμιμη οδό και υπηρετώντας την κανονικότητα να εξασφαλίσει το δημαρχιακό αξίωμα.

Η ΝΔ προσπάθησε πολλές φορές να τον βάλει στην άκρη αλλά ο ίδιος προφασιζόμενος την λαϊκή απήχηση που όντως είχε δεν έκανε πίσω. Αλλά αυτά είναι απλώς ιστορία . Μια Ιστορία που πρέπει όλοι να θυμόμαστε για να μην επαναληφθεί. Είναι ο κ. Πετράκης για μένα χουντικός; Η απάντηση είναι πως όχι , αφού τυπικά συμμετέχει σε εκλογικές διαδικασίες ως υποψήφιος . Μια απλή καταδίκη της επταετίας  από μέρους του θα ήταν αρκετή τότε (Μάιος 2019) , όμως όπως διαβάζετε για τον Γιάννη Πετράκη ο δημοσιογράφος "σκουπίδι" είναι το πρόβλημα και όχι το δικό του λάθος. 

Λάθη όλοι κάνουμε και επειδή κατηγορήθηκα σχεδόν  "ανώνυμα" και ως κριτής των πάντων να ξεκαθαρίσω πως προφανώς και το δημοσιογραφικό λειτούργημα δεν επιτρέπει στους λειτουργούς του που μια χούντα καταλύει τον ρόλο τους ,να κλείνουν το μάτι προς οποιαδήποτε μορφή ΦΑΣΙΣΜΟΥ. 

Είτε κόκκινου , είτε μαύρου είτε άλλου χρώματος εάν κάποτε επικρατήσει και άλλο χρώμα  χωρίς εκλογές . Και Δημοκρατία με εκλογές υπάρχει ατυχώς για την ανθρωπότητα ΜΟΝΟ στον ΔΥΤΙΚΟ κόσμο.

 Και βέβαια τέλος για την δημοσιογράφο Μπέττυ Γιάννα που θέλει να μας καταδικάσει και μας θεωρεί όλα τα παρακάτω  να της πούμε πως εμείς την αγαπάμε για αυτό που είναι και όχι για αυτό που φαίνεται.

Ατυχώς για εμάς και μάλλον ευτυχώς για εκείνη εμείς θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε χωρίς συμβιβασμούς ό,τι το δημοσιογραφικό μας καθήκον επιβάλλει να πολεμάμε τον ΚΟΚΚΙΝΟ και ΜΑΥΡΟ φασισμό και να καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.

Άλλωστε Ελληνίδες και Έλληνες μετανάστες υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και δεν μπορεί ουδείς να τους αντιμετωπίζει με τα δικά του στενά στερεότυπα. 

Η Αμερική φλέγεται επειδή κάποιοι θεώρησαν πως μέσα στα καθήκοντά τους ήταν να δολοφονούν και όχι να συλλαμβάνουν και εκεί ο Τύπος δημοσιοποιώντας ερασιτεχνικά βίντεο ανάγκασε την Αμερικανική Δικαιοσύνη να αλλάξει την κατηγορία για τους τέσσερις αστυνομικούς που προφανώς και ξεκίνησαν την βάρδια τους με σκοπό να δολοφονήσουν και όχι απλώς να επιτελέσουν το έργο τους.

Τις εκκλήσεις του Αφροαμερικανού Τζόρζ Φλόυντ που δεν άκουσαν όσοι θεωρούν πως είναι παιδιά ενός "ανώτερου" Θεού άκουσε η μοναδική αληθινή φιλελεύθερη Δημοκρατία του πλανήτη και με την βοήθεια κάποιων "σκουπιδιών" του αμερικανικού τύπου εξέθεσαν μάλλον ανεπανόρθωτα όσους θεωρούν πως μπορούν να ταυτίσουν το θύμα με τον θύτη.

Γιατί προφανώς και με την υπάρχουσα νομοθεσία τα χέρια των εκπροσώπων του τύπου είναι δεμένα από κάποιους που κατάντησαν την Γηραιά Ήπειρο στα σημερινά της χάλια.

Μάταια λοιπόν προσπαθούν να φιμώσουν ένα τοπικό ΜΜΕ που ανήκει ουσιαστικά στην google όσοι επιχειρούν με ανούσιους χαρακτηρισμούς να αποφύγουν να πάρουν θέση.

Γιατί φίλη και αγαπητή η  Μπέττυ Γιάννα αλλά πιο αγαπητή η ΑΛΗΘΕΙΑ . Η ίδια φυσικά δεν είναι θύτης αλλά "θύμα" του να μην ξεχωρίζει πως η δημοσιογραφία δεν μπορεί να υπακούει νόμους που εμποδίζουν στο να αποκαλυφθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ .

Άλλωστε οι "προσωπικοί" διάλογοι δεν είναι φανταστικοί και αρκούσε μια συγγνώμη και η ΔΗΜΟΣΙΑ καταδίκη μιας δημοτικής παράταξης έτσι  ώστε να μην χρειαστεί η δική μας παρέμβαση. Αντί για αυτό είχαμε για ακόμη μια φορά τις ίδιες ανοησίες που διαβάζουμε συχνά διαδικτυακά για τους εκπροσώπους του τύπου.

ΥΓ: Η φωτογραφία του κειμένου είναι για όσους ξέχασαν πως σε αυτή την πόλη στο πλευρό του δοτού δημάρχου της χούντας Κώστα Δελλαπόρτα στάθηκαν ως υποψήφιοι (λάθος κατά εμένα) σειρά στελεχών της ΝΔ που έπαθε και έμαθε από τα λάθη της ή έτσι θέλουμε να ελπίζουμε όλοι εμείς οι δεξιοί .

Και φυσικά ο κ. Τάσος Ευσταθίου δεν ήταν ο μόνος κεντροδεξιός που στάθηκε δίπλα στον δοτό , δήμαρχο της χούντας Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα,  απλώς μέσα από την δική του παράταξη για ακόμη μια φορά δεχόμαστε διαδικτυακές  επιθέσεις και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως για εμάς δεν είναι συνετή στάση  να κρατάς ίσες αποστάσεις. 

Ζούμε σε ακραίες εποχές και προφανώς η μετριοπάθεια που αποδεικνύει ο κ. Τάσος Ευσταθίου  δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί "αδυναμία".

Και φυσικά θα προτιμούσαμε ακόμα και την δική μας ΔΗΜΟΣΙΑ καταδίκη παρά την δική του ΣΙΩΠΗ. Αλλά όλες και όλους μας τους κρίνουν οι πολίτες εμάς καθημερινά και τα πολιτικά πρόσωπα κάθε τέσσερα χρόνια τουλάχιστον όσον αφορά τους αυτοδιοικητικούς . Για την κεντρική πολιτική σκηνή οι εκπλήξεις γίνονται συχνά από όσους έχουν την Εξουσία στα χέρια τους με πρόωρη προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: