ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιώργος Χατζηδάκης: Δεν μπορεί να γίνει επέκταση του υπάρχοντος Κοιμητηρίου

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Γιώργος Χατζηδάκης: Δεν μπορεί να γίνει επέκταση του υπάρχοντος Κοιμητηρίου



Σαφής ήταν ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης πως το Κοιμητήριο της πόλης μας δεν μπορεί να επεκταθεί.



Ο λόγος πως υπάρχει ρέμα και υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που το απαγορεύει . Αυτά προς την τάχα ενναλακτική του κ. Αραμπατζή που δεν επιθυμεί Διαδημοτικό Κοιμητήριο στο χώρο δίπλα στο ΚΥΤ Υμηττού  και προφανώς δεν επιθυμεί καθόλου Νεκροταφείο αφού όλοι πλέον έχουν καταλάβει πως άλλη εφικτή επιλογή δεν υπάρχει.

Ο λόγος που εμμένει είναι προφανής να μην γίνει νέο Κοιμητήριο και να καρπωθεί την δυσαρέσκεια κάθε φορά που κάποιος συμπολίτης μας δεν βρίσκει χώρο ταφής για οικείο του πρόσωπο.

Στο ίδιο μήκος και η άλλη δημοτική παράταξη της κεντροδεξιάς η οποία δεν επιθυμεί Διαδημοτικό Κοιμητήριο και προφανώς δεν θέλει τσιμέντα στον Υμηττό αλλά δεν προτείνει και κάτι άλλο  γιατί δεν υπάρχει και διαθέσιμος χώρος.

ΚΚΕ και η παράταξη που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό τους να μην γίνει στον Υμηττό Νέο Κοιμητήριο άρα εκτός από την νυν διοίκηση και κάποιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ουδείς θέλει να έχουμε Κοιμητήριο δίπλα στο ΚΥΤ στον Υμηττό τα επόμενα χρόνια .

Θα τους περάσει; Όσο για την επένδυση στο Ελληνικό είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης και ο πρωθυπουργός είναι έξαλλοι με την χθεσινό δημοτικό συμβούλιο στον δήμο Αργυρούπολης - Ελληνικού όπου με αυτά που είπε εκεί ο κ.  Κωνσταντάτος δείχνει πόσο θέλει την επένδυση που τον "έφτιαξε" πολιτικά . Θέλει επένδυση χωρίς εξασφαλισμένη ηλεκτροδότηση αφού επιθυμεί να εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ που αποφασίζει την απομάκρυνσή του και δεν εφαρμόζεται γιατί προφανώς καμία κυβέρνηση δεν θα ήθελε να αφήσει πόλεις στο απόλυτο σκοτάδι.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: