ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη


- 16 μέρες μετά και η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" καλύπτει τις ρατσιστικές επιθέσεις των υποψηφίων δημοτικών της συμβούλων που επικαλούνται φόρτο εργασίας για να αποχωρήσουν μετά την δημοσιοποίηση των καταγγελιών μας από τα νομικά πρόσωπα που είχαν τοποθετηθεί ως μέλη. Και οι 41 δημοτικοί σύμβουλοι δεν είδαν δεν διάβασαν ή μάλλον δεν ήθελαν να πάρουν θέση για κανένα από τα δύο περιστατικά ρατσισμού. Το ίδιο και τα τοπικά ΜΜΕ που προφανώς ασχολούνται με άλλα πιο "σοβαρά" θέματα.
Δεν είδαν , δεν άκουσαν και μετά αναρωτιούνται γιατί εμείς παραμένουμε σε τόσο υψηλή θέση στην alexa.com

- Νέες εκπομπές ξεκινούν στο Lime Radio (διαδικτυακό δημοτικό ραδιόφωνο) το προσεχές διάστημα. Οι ιθύνοντες του σταθμού  είναι ευχαριστημένοι από το ξεκίνημα του εγχειρήματος και θεωρούν πως στο μέλλον όλο και περισσότεροι συνδημότες μας θα ακούνε το διαδημοτικό μας ραδιόφωνο. Εμείς έχουμε ακούσει μόλις μία εκπομπή αυτή του κ. Γιαννόπουλου και φυσικά η άποψή μας είναι γνωστή από καιρό αφού το διαδικτυακό ραδιόφωνο λειτουργούσε και επί δημαρχίας Βαλασόπουλου. Για εμάς λοιπόν πρέπει να λειτουργήσει με κανόνες ελεύθερης αγοράς να παράγει κέρδος αλλιώς θα είναι ένα ακόμα αποτυχημένο εγχείρημα.

- Ναυάγησε η προσπάθεια της διοίκησης να εκλεγεί συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. Εμείς δεν πιστεύουμε στο Θεσμό αφού δεν λειτουργεί παρά μόνο συμβουλευτικά και δεν έχει καμία Εξουσία να επιβάλλει το δίκαιο όταν κάποιος συνδημότης μας αδικείται ή έτσι θεωρεί. Όπως και οι υπόλοιπες "Ανεξάρτητες Αρχές " είναι ο κυματοθραύστης για να μην φτάνει αμέσως το θέμα στην εκάστοτε διοίκηση ή όταν αυτή αδιαφορεί. Εάν είχαν εξουσίες θα ήταν διαφορετικά αλλά προφανώς και δεν μπορεί να έχει Εξουσίες κάποιος που δεν εκλέγεται και που συνήθως αναζητεί ρόλο μέσω του Θεσμού που δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα τα χρόνια που λειτούργησε. Στο δήμο μας αναζητούμε ακόμα τους δημότες που βρήκαν ΛΥΣΗ στο πρόβλημά τους μέσω του Θεσμού.

- Εμφανίστηκαν ξανά οι οπαδοί του "Μεσσία" ενώ ήταν εξαφανισμένοι στις εκλογές του 2019 όπου πάλι ο "Μεσσίας" δεν είχε κατέβει για υποψήφιος δήμαρχος. "Απειλούν" με αποκαλύψεις σαν και αυτές που κάνουν συνήθως. Ύβρεις προς το πολιτικό προσωπικό του δήμου μας . Τι πετυχαίνουν με αυτές μα να τους κάνουν Δημάρχους  και Αντιδημάρχους αφού προφανώς και όποιος συκοφαντείτε βγαίνει πάντα κερδισμένος την ώρα της κάλπης . Γιατί στοιχεία δεν παρουσιάζουν ποτέ είναι κοινοί συκοφάντες.

- Και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" περιμένουν να δουν τις διαδικασίες εκλογής νέου επικεφαλή της παράταξης για να αποφασίσουν εάν θα μείνουν ή θα φύγουν. Όσοι μέχρι στιγμής έφυγαν συνέργησαν με τη διοίκηση Χατζηδάκη και δεν πήγαν σε καμία άλλη δημοτική παράταξη. Τελικά το αίμα νερό δεν γίνεται.....

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: