ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και ο λαϊκισμός συνεχίζεται από όσους έταζαν σχίσιμο μνημονίων και κατέληξαν πως είχαν αυταπάτες!

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Και ο λαϊκισμός συνεχίζεται από όσους έταζαν σχίσιμο μνημονίων και κατέληξαν πως είχαν αυταπάτες!



Δεν θα αλλάξουν ποτέ οι κεντροαριστεροί αφού προφανώς και δεν έχουν καμία επαφή με την οικονομία , δεν γνωρίζουν καν πως λειτουργεί και θέλουν μονίμως να μοιράζουν "πλούτο" που ουδέποτε συμβάλουν στην παραγωγή του.



Ατυχώς ο λαϊκισμός αυτός βρίσκει ευήκοα ώτα και στην κεντροδεξιά που ενώ ψηφίστηκε για να συνεχίσει την τιτάνια προσπάθεια της κυβέρνησης Σαμαρά θυμήθηκε τον κρατισμό της με αποτέλεσμα να δουλεύει ήδη για την επαναφορά της κεντροαριστεράς στην Εξουσία.

Στην ανάρτησή του ο Τσίπρας καλεί την κυβέρνηση να εντάξει στο πρόγραμμα τους εποχικά εργαζόμενους που έχουν ήδη ενταχθεί και με την επιδοματική πολιτική που τους διακρίνει θεωρεί πως η χώρα μας έχει μέλλον.

Η ΝΔ από την άλλη πλευρά κυβερνάει με το μισό της υπουργικό συμβούλιο να μην έχει καμία επαφή με την ιδεολογία του φιλελευθερισμού και με υπουργούς που θεωρούν πως η πελατειακή πολιτική μπορεί να γίνει αποδεκτή από τους δανειστές μας εάν ασκήσουμε τις κατάλληλες πιέσεις!

Ο κ. Τσίπρας που για να έρθει στην Εξουσία πόνταρε στην διεφθαρμένη δεξιά του Κώστα Καραμανλή θυσιάζει τον καραμανλικό υπουργό του κ. Παπαγγελόπουλο και ποντάρει σε καταστροφή της χώρας από νέο δανεισμό της που φυσικά θα προκύψει με ακόμα ένα μνημόνιο.

Είναι εμφανές πως οι δημόσιοι υπάλληλοι των 800 έως και 1600 ευρώ δεν έχουν αντιληφθεί πως η χώρα δεν θα μπορεί για πολύ ακόμα να πληρώνει τους μισθούς και τις συντάξεις τους.

Η ανεύθυνη πολιτική που ασκείται αφού μείωση του δημόσιου τομέα δεν είδαμε ούτε καμία σοβαρή ελάφρυνση στην φορολογία οδηγεί και πάλι την χώρα μας σε περιπέτειες.

Παράλληλα είναι εμφανές πως η σκανδαλολογία θα διαρκέσει για πολύ ακόμα αποπροσανατολίζοντας τους πάντες από τα σοβαρά προβλήματα της χώρας μας.

Για εμάς και με δεδομένο πως η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να κάνει όλες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν επιτέλους την χώρα στον δρόμο θεωρούμε πως χρειάζεται να βγει καθαρά και να μιλήσει για τους κινδύνους νέας χρεοκοπίας της χώρας μας και όχι να αρέσκεται σε επικοινωνιακά show που δεν πείθουν κανένα.

Γιατί προφανώς και όταν οι λιποθυμίες θα είναι το σύνηθες και όχι η εξαίρεση ο λαός θα κινηθεί όπως και το 2012 προς τα άκρα με καταστροφικά αποτελέσματα για την χώρα μας.

Θεωρώ πως σύντομα η κυβέρνηση θα οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες εκλογές αφού δεν δείχνει ικανή να αναλάβει  το κόστος μεταρρυθμίσεων που όσο αργούν τόσο επιδεινώνουν την θέση της χώρας μας διεθνώς.

Γιατί λαϊκισμός δεν είναι κύριοι της Πειραιώς μόνο το λεφτά υπάρχουν αλλά και η υπερφόρτωση του Ελληνικού Δημοσίου με χιλιάδες νέους εργαζόμενους που είναι αδύνατον να πληρωθούν από όλους εμάς που φορολογούμαστε αγρίως για να έχουν κάποιοι προνόμια που δεν υπάρχουν πουθενά στον δυτικό κόσμο.

Όσο το χάσμα μεταξύ εργαζομένων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα αυξάνει εις βάρος των δεύτερων σωτηρία για την χώρα μας δεν υπάρχει.

Και έχεις και την αξιωματική αντιπολίτευση να εμμένει σε όλα αυτά που οδήγησαν την χώρα μας στην χρεοκοπία..

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: