ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο θέμα με τον Σόϊμπλε ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Κόκλας πήρε ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ θεωρώντας πως ο συνυποψήφιός του εφόσον παραμένει ενεργό μέλος της παράταξης πρέπει να ανακαλέσει

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Στο θέμα με τον Σόϊμπλε ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Κόκλας πήρε ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ θεωρώντας πως ο συνυποψήφιός του εφόσον παραμένει ενεργό μέλος της παράταξης πρέπει να ανακαλέσει



Ο Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Κόκλας καταδικάζει την  ΔΗΜΟΣΙΑ ρατσιστική συμπεριφορά του συνυποψηφίου του Γιάννη Πετράκη καλώντας τον να ανακαλέσει για τα περί ο Θεός τιμώρησε τον Σόϊμπλε.



Τουλάχιστον ένας από τους 6 δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" είδε τον ρατσισμό στο θέμα που αναδείξαμε εκ νέου  χθες.


Τελικά όσο και εάν εμείς στο παρελθόν τον είχαμε "κοντράρει" τον κ. Κόκλα  για επιλογή του να παραστεί σε εκδήλωση αφιερωμένη στα ΑΜΕΑ που είχε διοργανώσει ο ΣΥΡΙΖΑ ( οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ισχυρίζονταν πως δεν είχε ενημερώσει; ) δεν το "θυμήθηκε" και ΞΕΚΑΘΑΡΑ πήρε θέση υπέρ της απλής λογικής.

Αυτή που προφανώς καταδικάζει κάθε ΔΗΜΟΣΙΑ ρητορική ΜΙΣΟΥΣ που τρέφει τον ΦΑΣΙΣΜΟ. Εκ των υστέρων και ενώ ο επικεφαλής της παράταξης κ. Τάσος Ευσταθίου παραμένει για μέρες ΣΙΩΠΗΛΟΣ θα μας ενημερώσει ίσως και τις επόμενες ώρες πως ο κ. Πετράκης δεν αποτελεί μέρος της παράταξής του.

Εκτός και εάν αρκεστεί σε μια ΔΗΜΟΣΙΑ συγγνώμη του που και εμάς βέβαια μας καλύπτει γιατί όλοι μας κάνουμε λάθη.

Βέβαια τα παραπτώματα του  κ. Πετράκης είναι επαναλαμβανόμενα και όλοι τα διαβάζετε άλλωστε αφού οι ομάδες μας είναι ανοιχτές για όλους. 

Μπράβο λοιπόν στον γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου κ.  Παναγιώτη Κόκλα  με  κάποιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"  θα τα πούμε στις εκδηλώσεις της ΝΔ όσο ακόμα παρίσταται σε αυτές.

 Αφού η ΝΔ είναι ένα φιλελεύθερο κόμμα που δεν κλείνει το μάτι στον ΦΑΣΙΣΜΟ που γεννάται από τέτοιες ρατσιστικές αντιλήψεις και δείχνει την έξοδο σε όσους διαβάζουν ΤΕΡΑΤΑ από συνυποψηφίους τους και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: