ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αδειάζει τον προσωρινό Ψυρρόπουλο η κ. Σερέτη και τάσσεται υπέρ της γραμμής Βαλασόπουλου που θέλει νέο νεκροταφείο στον Υμηττό

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Αδειάζει τον προσωρινό Ψυρρόπουλο η κ. Σερέτη και τάσσεται υπέρ της γραμμής Βαλασόπουλου που θέλει νέο νεκροταφείο στον Υμηττό


Ξεκάθαρη θέση από την δημοτική σύμβουλο κ. Σερέτη που προφανώς δεν πήγε στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αργυρούπολης όπως πήγαν μέλη των κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης μας.



Όταν λοιπόν ανέβηκε στο βήμα και πιστή σε όσα πρέσβευε ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος για την ανάγκη δημιουργίας νέου νεκροταφείου αφού το υπάρχον έχει κορεστεί ανεβαίνοντας στο βήμα είπε αυτό που γνωρίζει όλη η πόλη πως ο νυν δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης προέρχεται από την ίδια παράταξη και τον ίδιο πολιτικό φορέα τόσο με την ίδια όσο και με τον τέως δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο. 

Τόνισε επίσης πως και ο δήμαρχος της πόλης μας Γιώργος Χατζηδάκης ενδιαφέρεται για τον Υμηττό και δεν μπήκε στο παιχνίδι του δημάρχου Αργυρούπολης - Ελληνικού κ . Κωνσταντάτου που αφού ξεπούλησε τα πάντα υπέρ της επένδυσης στο Ελληνικό και αφού προηγουμένως έχει το νεκροταφείο της πόλης του μέσα στο δάσος, τον έπιασε ξαφνικά ο πόνος για το περιβάλλον όταν οι δημότες του δήμου μας και του Αλίμου αναζήτησαν χώρο για να θάψουν τους νεκρούς τους. 

Συμπαραστάτες του Πασόκου δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης που παρέδωσε την κομματική του ταυτότητα το 2010 και ήρθε στην αγκαλιά του "ακροδεξιού" κατά δηλώσεις του ΚΙΝΑΛ πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά πήγαν ως μη όφειλαν και ο τραγικός επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που Θέλω" κ. Αραμπατζής  που ξαφνικά ζητάει να εφαρμοστούν αποφάσεις του ΣτΕ που έχουν ληφθεί πολλά χρόνια πριν και εφαρμόζονται εάν δεν το έχει κατανοήσει κατά γράμμα!

Πουθενά δεν λέει η απόφαση που επικαλούνται οι αριστεροί αλλά και κάποιοι κεντροδεξιοί (Ο Θεός να τους κάνει ) να απομακρυνθεί το ΚΥΤ από τον Υμηττό και φυσικά διευκρινίζει η απόφαση και πως δεν υπάρχει πρόβλημα από την λειτουργία ως έχει τώρα για την υγεία των δημοτών  και επίσης καταδεικνύεται  πως ουσιαστικά η απόφαση τους δεν έχει στηριχθεί σε νομικά επιχειρήματα αλλά σε καθαρά πολιτικά. Αναζητείστε την διαβάστε την είναι αναρτημένη στη σελίδα του ΣτΕ και φυσικά δείτε και έναν βουλευτή της ΝΔ που είχε πάει οριζόμενος από την νομικό εκπρόσωπο της ΔΕΗ να την παρακολουθήσει και ο οποίος προς τιμή του μας την έστειλε για μελλοντικό ρεπορτάζ μας.

Το προσωρινό  λοιπόν "μπλοκάρισμα" του ΚΥΤ στο να πάει από τις 150 Κw που είναι τώρα στις 400 Κw, θα ακυρωθεί από την παρούσα κυβέρνηση και την Ανεξάρτητη πλέον Δικαιοσύνη που θα αποφασίζει με νομικά κριτήρια και όχι με πολιτικά . Γιατί τα πολιτικά τα βλέπουμε αυτές τις μέρες σε όλα τα μεγάλα site της χώρας αλλά προφανώς κάποιοι "δεξιοί" που κόπτονται για τα "προσωπικά δεδομένα" δεν έχουν φαίνεται ίντερνετ για να τα παρακολουθήσουν ή δεν τους αρέσει αυτού του είδους η δημοσιογραφία που ξεσκεπάζει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους.

Και δεν έχουν δει τίποτα ακόμα αφού ΝΟΜΙΜΕΣ ηχογραφήσεις της ΕΥΠ δεν έχουν βγει ακόμα προς τα έξω.

Ήδη βλέπετε τι γίνονταν με ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.ΕΛ , για το τι γίνονταν επί ΠΑ.ΣΟ.Κ έχουν γραφεί πολλά και έχουν αποδειχθεί δυστυχώς ελάχιστα με αποφάσεις δικαστηρίων για τις οποίες η χώρα μας πληρώνει ακόμα πρόστιμα.

Από δίπλα στον Γαβριήλ Αραμπατζή και η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" να μιλάει για την προστασία του Υμηττού την ώρα βέβαια που γελάει από ψηλά ο δοτός δήμαρχος της χούντας που είχε κάνει ολόκληρο οικισμό μέσα στο δάσος για να "βολευτούν" οι εκλεκτοί της "επανάστασης".

Ποιοι πήραν εκτάσεις στα Αστυνομικά ; Πόσοι ακόμα τις έχουν ως αρχικοί ιδιοκτήτες; Και φυσικά ποιος πληρώθηκε για τις απαλλοτριώσεις της χούντας είναι κάτι που ατυχώς για εμάς μας ήρθε προεκλογικά στις εκλογές του 2019 και δεν ερευνήσαμε μένοντας με έναν "θησαυρό" που δεν έχει καμία αξία για εμάς αλλά μόνο για τον ιστορικό του μέλλοντος.

Επομένως η κ. Σερέτη ορθώς μίλησε στο show που έστησε ο Γιάννης Κωνσταντάτος  και άφησε την υποκρισία σε όσους θεωρούν πως οι δημότες μας είναι ιθαγενείς για να μην ξέρουν ποιος διαχρονικά προστάτεψε και τι σε αυτή την πόλη. 

Βίντεο το οποίο έχει ανέβει στο youtube της εφημερίδας ο Σφυγμός είναι χαρακτηριστικό της αμηχανίας του κ. Κωνσταντάτου να πείσει για το ενδιαφέρον του για την προστασία του Υμηττού αφού μάλλον δεν έχει δει το νέο νομοσχέδιο του αρμόδιου υπουργού Κωστή Χατζηδάκη ή δεν θέλει να φανεί η δική του ασυνέπεια που άλλα έλεγε το 2010 ως ΠΑ.ΣΟ.Κ ,άλλα είπε το 2012 ως όψιμος Σαμαρικός και άλλα λέει σήμερα θεωρώντας πως μας  ξεγελά .

Όμως η πλειοψηφία των δημοτών στα Νότια Προάστια γνωρίζει ποιος τελικά σαμποτάρει την επένδυση θα αποκαλυφθεί σύντομα και το γιατί , καθώς και ποιοι δήμαρχοι θέλουν να προασπίσουν όχι μόνο τα τοπικά τους συμφέροντα αλλά και αυτά  και της χώρας.

Ο κ. Κωνσταντάτος ως "δημοκράτης" στέλνει εξώδικες διαμαρτυρίες σε τοπικά ΜΜΕ αλλά αγνοεί παντελώς πως με τέτοιες πρακτικές θα κλείσουν οι πόρτες και στα μεγάλα ΜΜΕ αφού ουδείς δημοσιογράφος μπορεί να μείνει αδιάφορος όταν ο κλάδος διώκεται από ανθρώπους με ευκαιριακή εξουσία. Γιατί προφανώς και το Notia.gr την αλήθεια έγραψε για τα led που δεν είναι τζάμπα γιατί ουδείς φτιάχνει κάτι για να το παραδώσει στους δημότες χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο κ.  Γιώργος Χατζηδάκης δεν παρασύρθηκε από τον λαϊκισμό που βγάζει κάθε μέρα και περισσότερο ο επίσης Πασπίτης Γιάννης Κωνσταντάτος και θεωρούμε πως ο δήμος μας στο θέμα του κοιμητηρίου στον Υμηττό θα βρει συμπαραστάτες όχι μόνο όμορους δήμους αλλά και την  κυβέρνηση Μητσοτάκη που φυσικά και έχει καταλάβει πως η επένδυση στο Ελληνικό περνάει και από το ΚΥΤ που εάν δεν αυξηθεί η τάση του μάλλον ο επενδυτής δεν θα ρισκάρει στο να προχωρήσει. Αυτό ας το δει και ο δήμαρχος της πόλης μας που για να ικανοποιήσει ελάχιστους αριστερούς το θέτει ως προτεραιότητα για να γίνει το νεκροταφείο.

Άλλωστε ο επενδυτής δεν ήρθε για να βάλει ρεύμα στους δήμους των Νοτίων Προαστίων που έχουν θέμα (οι διακοπές θα είναι συχνότερες όπως με πληροφόρησαν ειδικοί της ΔΕΗ) αλλά για να βγάλει κέρδος κάτι το οποίο φυσικά και δεν θα συμβεί αφού ήδη η καθυστέρηση έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και έντονους προβληματισμούς για το εάν είναι η κατάλληλη περίοδος για μια τέτοια επένδυση στη χώρα μας.

Και βέβαια όταν η επένδυση στο Ελληνικό θα αποδειχθεί το μεγαλύτερο φιάσκο της 20ετίας όσοι οδήγησαν σε αυτό θα κριθούν στις κάλπες από τους πολίτες.

Τότε να δούμε τους "επαναστάτες" που συμμαχούν με τον Κορτζίδη που ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ και κατά της επένδυσης από τη πρώτη στιγμή τι θα πουν στους δημότες τους που αναμένουν να γίνουν Λας Βέγκας με κινεζικά led φωτισμού.

Επισκεφθείτε τον ΣΦΥΓΜΟ για να δείτε το φιάσκο της συγκέντρωσης Γιάννη Κωνσταντάτου και φυσικά τις τοποθετήσεις και δικών μας δημοτικών συμβούλων που πήγαν σε αυτό το "ενημερωτικό" show που έκανε τους πάντες να κατανοήσουν τι πρεσβεύει ο καθένας. Πολύ καλή δουλειά από τον ΣΦΥΓΜΟ που βέβαια το ανέβασε ως είδηση ασχολίαστο αφού γενικά δεν παίρνει θέση πλην ελαχίστων εξαιρέσεων .

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: