ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αφιερωμένο σε κάποιες αριστερές της πόλης που νομίζουν πως είμαι εύκολος στόχος - Ας κοροϊδέψουν όσες και όσους τις ακολουθούν όχι εμένα για τα "αγαθά" κίνητρά τους

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Αφιερωμένο σε κάποιες αριστερές της πόλης που νομίζουν πως είμαι εύκολος στόχος - Ας κοροϊδέψουν όσες και όσους τις ακολουθούν όχι εμένα για τα "αγαθά" κίνητρά τους


Από τις 4/1/ 2020 είχαμε αναγκαστεί να διαψεύσουμε ΔΗΜΟΣΙΑ τις "τρέλες"  της κ. Μανώλη. Την περίοδο εκείνη φαντάζονταν σχέση και γάμο μας , τώρα το παραμύθι της μιλάει για φλερτ που τάχα της έκανα! 



Ταραγμένη από τότε είχε σχολιάσει με τον δικό της εκνευριστικό τρόπο και με την ίδια εμμονή που παρουσιάζει και σήμερα την αστεία και αστήρικτη εκδοχή της . Την είχαμε ενημερώσει πως το παραμύθι της αυτό μας εξέθετε ΔΗΜΟΣΙΑ χωρίς καθόλου εμείς να συμμετέχουμε σε όλο αυτό .

Δυστυχώς σήμερα κάποιες αριστερές της πόλης που έχουν ομάδες με μοναδικό τους κίνητρο το προσωπικό τους όφελος μας εγκαλούν για  την ΗΘΙΚΗ μας . 

Δεν θα τις ακολουθήσουμε στον ηθικό τους κατήφορο αλλά και δεν θα σιωπήσουμε στο ΠΑΡΑΜΥΘΙ που και οι ίδιες πουλάνε στις αφελείς και στους αφελείς που τις ακολουθούν σε ένα τάχα αγώνα για το καλό της πόλης μας. Άλλωστε εμείς δεν ασκούμε διοίκηση να ψάχνουμε οπαδούς και ούτε θα θέλαμε ποτέ τέτοιες οπαδούς.

Η υποκρισία έχει χτυπηθεί από εμάς από την πρώτη μέρα της παρουσίας αυτού του ιστολογίου και προφανώς δεν θα σταματήσουμε επειδή κάποιοι δεν ανέχονται την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Κρίμα για κάποιους που εξακολουθούν και διακωμωδούν τα θέματά μας. Θα καταλάβουν καλά πως αντί να ΣΙΩΠΟΥΝ θα είναι πολύ καλύτερα για εκείνους να απαντήσουν. 

Άλλωστε η δική τους ΑΝΟΧΗ οδήγησε τα πράγματα εδώ. Εμείς είμαστε περήφανοι για τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ μας , και δεν θα τους κάνουμε το χατίρι να σιωπήσουμε για τον έκδηλο ρατσισμό τους. 

Άλλωστε δεν θα αρκεστούμε στα γνωστά παραδείγματα αφού εμείς κάνουμε ρεπορτάζ και όχι δημόσιες σχέσεις. 

Δείτε εδώ και κάποια σχόλια ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΗΔΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ στο facebook ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ,  πριν τα κατεβάσουν αλλά και να γίνει αυτό μπορείτε να τα δείτε και πιο κάτω .











Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: