ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στοχοποίηση του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε από το ΚΚΕ

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Στοχοποίηση του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε από το ΚΚΕ


Το ΚΚΕ για ακόμη μια φορά θεωρεί πως η δημοσιογραφία πρέπει να υποκύπτει στον εμφανή φασισμό τους.
Για τον λόγο αυτό στοχοποιούν εδώ και μέρες τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε επειδή είναι υπέρ νομοθετήματος που θα έρθει στη Βουλή και δεν θα αφήνει τα 100 άτομα του ΠΑΜΕ να κλείνουν κάθε τρεις και λίγο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο και ταλαιπωρώντας  όλους εμάς.

Όπως ήταν φυσικό και τα εδώ ορφανά του Στάλιν έχουν αναπαράγει τις αθλιότητες ΜΜΕ που πρόσκεινται στην αριστερά που αμφισβητεί την Αστική μας Δημοκρατία και θέλει να οδηγήσει την χώρα μας εκτός Ε.Ε και ΝΑΤΟ οδηγώντας την στην καταστροφή.

Σε λίγο καιρό τα 100 άτομα του ΠΑΜΕ δεν θα μπορούν να εμποδίζουν την κίνηση στους δρόμους αφού οι μειοψηφίες είναι σεβαστές στις Αστικές Δημοκρατίες αλλά δεν μπορούν να επιβάλλουν τις ιδεοληψίες τους στις πλειοψηφίες.

Ο κόσμος αλλάζει τα τείχη της ντροπής έπεσαν στα περισσότερα κομμουνιστικά κράτη και η Ιστορία αποκαθίσταται και στη χώρα μας που παραμένει ατυχώς για όλες και όλους εμάς η τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε . Η Δημοκρατία νίκησε τα "κονσερβοκούτια" και τα "παιδομαζώματα" των κομμουνιστών και τους περιόρισε σε ένα 5% για να θυμίζουν σε όλες και όλους μας τι πρέπει να αποφύγουμε.

Ας στοχοποιούν και άλλο τον συνάδελφο δεν πειράζει οι χιλιάδες καθημερινοί του ακροατές τον στηρίζουν στον άψογο τρόπο με τον οποίο ασκεί το λειτούργημά του. Ασκώντας κριτική και στην παρούσα κυβέρνηση που αδυνατεί να κατανοήσει πως ψηφίστηκε για να κάνει τις αναγκαίες για την επιβίωση της χώρας μας μεταρρυθμίσεις.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: