ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Φασισμός σας δεν θα περάσει - Η υποκρισία δεν πουλάει

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Ο Φασισμός σας δεν θα περάσει - Η υποκρισία δεν πουλάει


Ενώ η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" συνεχίζει να σιωπά για την ρατσισμό της υποψηφίας δημοτικής της συμβούλου, δύο -τρεις συνδημότες μας βγήκαν στα social media να την υπερασπιστούν θεωρώντας πως θα υποβαθμίσουν το θέμα και θα το παρουσιάσουν σαν έναν γυναικοκαβγά με μήλο της έριδος εμένα!



Λες και δεν είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ από τους διαλόγους που έχουν ανεβεί πως έχουμε να κάνουμε με περίπτωση ρατσιστικής επίθεσης, λες και η κ. Μανώλη δεν έγραφε ανοησίες επί μήνες στα social media για γάμους και κουμπαριές που υπήρχαν μόνο στο μυαλό της.

Απαντήσαμε  σε όλους και όλες που αμφισβητούν την ΗΘΙΚΗ μου υπόσταση προφανώς επειδή για εμάς δεν είναι πλάκα να ρίχνεις τις ευθύνες στον δημοσιογράφο που δεν κάνει την κότα και λέει ξεκάθαρα πως υπάρχει θέμα φασιστικών συμπεριφορών στην πόλη.

Άλλωστε και προεκλογικά και από την πρώτη μέρα που υπάρχει το ιστολόγιό μας έχουμε αναδείξει τον φασισμό σε κάθε του μορφή. Τώρα πως κάποιοι θεώρησαν πως θα κάνουμε "γαργάρα" την προσπάθεια φίμωσής μας από τους "Ελλάς- Ελλήνων- Χριστιανών" δεν το καταλαβαίνουμε σε καμία περίπτωση.

Άνθρωποι που έχουν ως μοναδική τους προσφορά στην πόλη το να πλουτίζουν εις βάρος μας έκαναν το λάθος να τα βάλλουν με εμάς που υπηρετούμε Αρχές και Αξίες που οι ίδιοι εδώ και χρόνια έχουν χάσει.

Όλοι μας είμαστε γνωστοί σε αυτή την πόλη και χαίρομαι ειλικρινά για τις επιθέσεις που δέχομαι αφού προφανώς και δεν με αγγίζουν. Βγαίνει και σου λέει η άλλη πως είναι άπιστη στο χαλαρό και ΘΕΩΡΕΙ πως και εσύ είσαι και πως δεν είναι κακό αυτό!! , και δεν λέει κουβέντα για τους διαλόγους που είναι αναρτημένοι στο ιστολόγιο . Γιατί εμείς αγαπητοί αναγνώστες εδώ δεν είμαστε ούτε του Τάσου , ούτε του Γαβρίλου , ούτε του Βαλασόπουλου , ούτε του Χατζηδάκη . Έχουμε τις δικές μας απόψεις και δεν φοβόμαστε να τις αναρτούμε ΔΗΜΟΣΙΑ επειδή κανείς δεν μας έχει στο χέρι.

Έχουμε πολιτικό στίγμα , δεν ψάχνουμε καρέκλα ή "θρόνο" και κυρίως δεν θέλουμε από κανέναν να μας βοηθάει όταν βαλλόμαστε δίκαια ή άδικα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση βαλλόμαστε ΑΔΙΚΑ για αυτό που προσφέρουμε γιατί προφανώς κάποιοι ανησυχούν εάν αυτός ο "τρελός" αρχίσει και αναδεικνύει θέματα που δεν συμφέρουν κανέναν.

Συμφέρουν όμως μια κοινωνία που υποκριτικά πέφτει από τα σύννεφα όταν πέφτουν τα βιτριόλια , που θεωρεί καλό παιδί τον τρομοκράτη και παιδεραστή της διπλανής πόρτας και που βλέπει πως άμα είσαι "Ελληναράς" μπορείς να ξεφτιλίζεις με τον πιο χυδαίο τρόπο έναν οικονομικό μετανάστη.

Άλλωστε "ψεκασμένοι" υπάρχουν αρκετοί , σας έλεγαν πως τα μνημόνια σχίζονται πως η χώρα μας μπορεί να ζήσει και εκτός Ε.Ε και ΝΑΤΟ και πολλά άλλα για να πλουτίσουν αυτοί και να πεινάσουμε όλοι εμείς.

Τους θυμάστε τους είδατε και σε υπουργικές καρέκλες αλλά τα δικά σας χρέη ούτε σβήστηκαν ούτε προφανώς θα σβηστούν.

Συνεχίστε τις επιθέσεις λοιπόν , είναι συνηθισμένος άλλωστε δεν είμαστε ΟΛΟΙ ίδιοι και "ευχαριστώ" και όλα τα τοπικά ΜΜΕ της πόλης για την απάθειά τους. Βλέπετε άμα είσαι μονίμως απέναντι στην υποκρισία φοβούνται μπας και είναι αυτά ο επόμενος μου  "στόχος". 

Ας το καταλάβουν καλά πως εμείς εδώ δεν ξυπνάμε κάθε μέρα θέλοντας να "χτυπήσουμε" κάποιον αλλά δεν μπορούμε και να κλείσουμε τα μάτια σε ό,τι κάνει την κοινωνία μας χειρότερη.

Όλοι αυτοί που πολεμούσαν τον ΦΑΣΙΣΜΟ εξαφανίζονται και εμφανίζονται πάντα προεκλογικά για να μας πείσουν πως συνεχίζουν τον αγώνα τους. Αγώνα βέβαια που κάνει διακρίσεις αφού καταγγέλλουν κάθε φορά τον άλλο φασισμό αλλά όχι τον ΔΙΚΟ τους.

Δεν θα συνεχίσω με αοριστίες αλλά με ρεπορτάζ αφού εδώ όσοι μπαίνουν κοιτάνε μην τους "ανακάλυψα" και φυσικά όσες και όσοι μπαίνουν αντιλαμβάνονται πως δεν είμαι το "δημοσιογραφικό σκουπίδι"  αλλά μια φωνή που παλεύει όταν βλέπει πως κάποιος έχει δίκιο ακόμα και εάν βρει απέναντί του την οποιαδήποτε μορφή Εξουσίας. 

Καλή Κυριακή σε όλες και όλους θαυμάστε ΜΟΝΟ εδώ τον μοναδικό "Χρυσαυγίτη" που έχει το θάρρος και αποκαλεί αποβράσματα της χούντας όσους υπηρέτησαν όσους έβαλαν την πατρίδα μας σε "γύψο" επί 7 χρόνια. Γιατί βλέπετε οι Σταλινοφασίστες της πόλης "φτιάχτηκαν" πολιτικά με αυτή την κατάσταση και τι να πουν; Μπας και είναι καλύτεροι; 

Όλοι όσοι ασχολούνται με τα social media γνωρίζουν τι τράβηξα επί μήνες από την "σύζυγο" κ. Σούλα Μανώλη , ως αστείο ίσως ήταν κρύο αλλά το πράγμα ξέφυγε όταν θεωρεί πως πρέπει να ντρεπόμαστε για τις επιλογές μας και όχι αυτή για τον δικό της έκδηλο ρατσισμό.

Γιατί συνδημότισσες και συνδημότες κανείς δεν μπορεί να θολώσει την εικόνα ενός ανθρώπου που επί 25 συναπτά έτη υπηρετεί το λειτούργημά του με απαράμιλλο θάρρος επειδή δεν ΣΙΩΠΗΣΕ και δεν θα σιωπήσει μέχρι την φυσική του εξόντωση κάθε φορά που βλέπει το άδικο.

Αυτά και καλή συνέχεια για όλες και όλους μας αφού προφανώς  εμείς το να ασχολούμαστε με το να απαντάμε σε αιτιάσεις μας είναι πλέον ιδιαίτερα κουραστικό . 

Το να μην απαντάμε βέβαια δεν παίζει γιατί προφανώς εμείς "εκπτώσεις" ηθικής δεν κάνουμε για καμία και κανέναν.

ΥΓ: Φασισμός μαύρος ή κόκκινος είναι για εμάς ο ΙΔΙΟΣ φασισμός αφού και οι δύο δεν μας αφήνουν όπου επικρατήσουν να ασκήσουμε το λειτούργημά μας. Εδώ ακόμα δεν υπάρχει άρα συνεχίζουμε........

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: