ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο πρόεδρος της καρδιάς μας Αντώνης Σαμαράς έκανε like στην ανάρτηση για τον φίλο και συναγωνιστή Δημήτρη Παρρά την ώρα που τα εδώ κεντροδεξιά στελέχη μας φοβούνται μην χαλάσουν τις σχέσεις τους με τα ορφανά του Στάλιν

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Ο πρόεδρος της καρδιάς μας Αντώνης Σαμαράς έκανε like στην ανάρτηση για τον φίλο και συναγωνιστή Δημήτρη Παρρά την ώρα που τα εδώ κεντροδεξιά στελέχη μας φοβούνται μην χαλάσουν τις σχέσεις τους με τα ορφανά του Στάλιν


Την ώρα που τα εδώ στελέχη της ΝΔ δεν τολμούν να κάνουν like στην ανάρτησή μας για τον αείμνηστο συναγωνιστή και φίλο Δημήτρη Παρρά, ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς και πρόεδρος της καρδιάς μας  τον τιμά.

Βλέπετε  τα "σπουδαία" στελέχη της ΝΔ στην πόλη μας φοβούνται μην τους κράξει ο κ. Τασούλας με την κ. Διαμαντή και δεν "μπλέκουν".Ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου δεν έχει τέτοια προβλήματα και φυσικά τιμάει την φιλία του με τον αείμνηστο φίλο και συναγωνιστή Δημήτρη Παρρά που άλλωστε μία μέρα πριν το τραγικό και απρόσμενο συμβάν ήταν στο τεχνικό του γραφείο.


Οι σχέσεις τους είχαν αποκατασταθεί πλήρως και από κοινού στήριζαν την υποψηφιότητα του πρώην ευρωβουλευτή του κόμματος της ΝΔ κ. Κώστα Πουπάκη για δήμαρχο της πόλης μας κάτι που άλλωστε είναι γνωστό και δεν αμφισβητείται από κανέναν κεντροδεξιό της πόλης μας.

























Αυτό δεν αφορά όλους βέβαια γιατί είμαστε σίγουροι πως πολλοί έχουν ήδη καταλάβει (το βλέπετε από τα like) πως ο συγχρωτισμός τους με τους μόνιμους υβριστές των Ιδεών μας δεν είναι σίγουρα καλή επιλογή.



Προφανώς για τις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες της πόλης μας και όχι μόνο, η ανάρτηση μας αφιέρωμα στον Δημήτρη Παρρά που σήμερα θα γιόρταζε τα γενέθλιά του ήταν ενδιαφέρουσα και τιμήθηκε δεόντως .



Είναι ήδη πρώτη ανάρτηση της εβδομάδας και σε λίγες ώρες θα είναι μία από τις δέκα πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα.



Όσες ή όσοι δεν την έχετε ακόμη διαβάσει ακόμη  κάντε κλικ εδώ 

ΥΓ: Πρόεδρε της καρδιάς μας Αντώνη Σαμαρά  μέχρι τέλους για  όσους συκοφαντούν χωρίς στοιχεία θέλοντας να καλύψουν το δικό τους ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ που "ξηλώνεται" από δημοσιογράφους που δεν υποκύπτουν απέναντι σε καμία μορφή Εξουσίας.



Γιατί προφανώς και το σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ που απαξιώνει το λειτούργημά μας προσπαθεί να βάλει φρένο σε όσους έμαθαν να κάνουν αποκαλύψεις με ΣΤΟΙΧΕΙΑ και όχι να λασπώνουν ή να λαϊκίζουν για να γίνουν αρεστοί.



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: