ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο πλευρό του Παναγιώτη Κόκλα ο συνδημότης μας Δημήτρης Σταματόπουλος

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Στο πλευρό του Παναγιώτη Κόκλα ο συνδημότης μας Δημήτρης Σταματόπουλος


Συγχαρητήρια τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Koklas Panagiotis, που απείχε από το Δημοτικό Συμβούλιο [18.06.2020] για το θέμα στις κοινές θέσεις πάρκινγκ των Ανθρώπων με Αναπηρία.
.
Αναμένουν να γίνει το έργο, αυτό οι Άνθρωποι με Αναπηρία, κάθε είδος πάθησης, ώστε να εξυπηρετούνται στα ψώνια, στις καφετέριες, στις Δημόσιες Υπηρεσίες, κ.λ.π., χωρίς προβλήματα και χωρίς εμπόδια στην Ηλιούπολη που ζούμε.
.
Για Ιστορία:

Ως θέμα: "Κοινόχρηστες Θέσεις Σταθμεύσεις ΑμεΑ τύπου Ρ-71 στο Δήμο Ηλιούπολης"
α) Είχε γίνει Δημοτικό Συμβούλιο στις 30.01.2020, το όποιο πέρασε ομόφωνα υπ' αριθμ. Πρωτοκόλλου 1879/29.01.2020 με 204 υπογραφές από Δημότες / Κάτοικους, το όποιο συμφωνούσαν με χαρά και αισιοδοξία.
β) Έγινε και συγκρότηση επιτροπής σχετικά με την καταγραφή προβλημάτων ΑμΕΑ στον Δήμο Ηλιούπολης με την απόφαση του Δ.Σ. υπ' αριθμ. 5/2020, έκαναν την πρώτη Συνεδρίαση της Επιτροπής στις 05.03.2020, δυστυχώς δεν έγινε η επόμενη συνεδρίαση λόγω Covid-19 [κορωνοϊός], που θα γινόταν στις 20.03.2020.

γ) Μετά από λίγους μήνες ξεκίνησαν τα Δημοτικά Συμβούλια, [έγιναν 3] πολύ φοβάμαι πως "ξεχάστηκε" το θέμα για τα ΑμεΑ, το όποιο αναμένουν οι Άνθρωποι με Αναπηρία να ολοκληρωθεί αυτό το έργο και φυσικά δεν είναι όλα εύκολα, όπως ακριβώς είπε την ανακοίνωση του ο κ. Παναγιώτης Κόκλας.
.
Αναλάβετε τις ευθύνες σας, το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, όλοι σας οι 40 Δημοτικοί Σύμβουλοι ώστε να έχουμε καλύτερο Αποτέλεσμα!
.
Γι' αυτό κατέθεσα - επίσημα - το πρωτόκολλο ώστε να στηρίξω για το θέμα που μας απασχολεί γι' όλους μας και την θέση του που απείχε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Κόκλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: