ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Μην ταλαιπωρείτε τους εργαζομένους του ΟΠΑΝΔΑ

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Μην ταλαιπωρείτε τους εργαζομένους του ΟΠΑΝΔΑ


Καμία 15αρια εργαζόμενοι του ΟΠΑΝΔΑ έχουν κάνει όλες τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να μεταφερθούν από τους υπαλλήλους υποχρεωτικής εκπαίδευσης σε αυτούς της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ταλαιπωρούνται.



Ας το κοιτάξουν εκεί στην Περιφέρεια Αττικής και ας δείξει ευαισθησία ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης αφού είναι ένα τυπικό θέμα που θα έπρεπε να έχει προχωρήσει. Είναι κρίμα να ταλαιπωρούνται εργαζόμενοι που παράλληλα με την εργασία τους σπούδασαν έτσι ώστε να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις για να προσφέρουν καλύτερα. 

Δεν ξέρουμε που "κολλάει" το συγκεκριμένο θέμα αλλά φανταζόμαστε στην γνωστή γραφειοκρατία που έχουμε στηλιτεύσει χιλιάδες φορές μέσα από εδώ.

Ας το κοιτάξουν και στο αρμόδιο υπουργείο αφού η κυβέρνηση έχει επανειλημμένως τονίσει πως το Κράτος εκσυχρονίζεται , και εάν ταλαιπωρεί τους δικούς του εργαζόμενους φανταστείτε τι εξακολουθήσει να  γίνεται με όλους εμάς.

Θεωρούμε πως δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε στο θέμα αφού ήδη περιμένουν αρκετά οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι για κάτι που βεβαίως και δικαιούνται και έπρεπε να είχε ήδη υλοποιηθεί.

Σ.Μ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: