ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όπου συμπράττει ο δημόσιος φορέας με την ιδιωτική πρωτοβουλία τα αποτελέσματα έρχονται

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Όπου συμπράττει ο δημόσιος φορέας με την ιδιωτική πρωτοβουλία τα αποτελέσματα έρχονται



Το ποστ του Χάρη Χατζηγρηγορίου αποδεικνύει πως δουλειά γίνεται όταν οι εθελοντές της ΖΕΗ (Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης) σε συνεργασία με την διοίκηση του δήμου συμπράττουν.



Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά το χρονικό διάστημα συγκεκριμένο και φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες και όλους που συνέβαλαν σε αυτό το θαυμάσιο αποτέλεσμα.

Η ΖΕΗ δεν έχασε τον χρόνο της να πείσει εμένα για την χρησιμότητα της στείρωσης των ζώων , συνέχισε να κάνει ό,τι γνωρίζει χρόνια τώρα και με την βοήθεια του αρμόδιου Αντιδήμαρχου κ. Στασινόπουλου και του ειδικού σύμβουλου του δημάρχου Χάρη Χατζηγρηγορίου για τα αδέσποτα ζώα  έφεραν αποτέλεσμα.

Χρειάζεται δελτίο τύπου για μια τέτοια προσπάθεια που οδήγησε σε μια καταγραφή χρήσιμη για τους πολλούς .

2800 γατίσιες ψυχές απέκτησαν στην ουσία "ταυτότητα" υπάρχουν είναι εμβολιασμένες ή θα εμβολιαστούν , υπάρχουν σε βάση δεδομένων και πολλοί εκεί έξω θα τις υπερασπίσουν από κτήνη ( μάλλον τα αδικώ με τον χαρακτηρισμό) που εξακολουθούν και δολοφονούν με φόλες ή ακόμα και με αεροβόλα τους μικρούς μας φίλους.

Εντυπωσιακό για μένα που δεν ασχολούμαι με την ΖΕΗ πως συνέδραμαν 102 εθελοντές! για να επιτευχθεί το εντυπωσιακό όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον αποτέλεσμα.

Έτσι για να το πάω και εγώ στα δικά μου ( χωρίς να θέλω να τους το χαλάσω) όταν ο δήμος - κράτος συνεργεί με τον εθελοντή ιδιώτη ή για μένα και με τον ιδιώτη που έχει ως στόχο του το κέρδος τα αποτελέσματα έρχονται .

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ιδιώτη και με τη ΖΕΗ που είναι εθελοντές και δεν έχουν κίνητρο το κέρδος αλλά την αγάπη τους για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα, για να μην έχουμε και παρεξηγήσεις.

Όλοι καταλαβαίνουν πως ο δήμος δεν θα υλοποιούσε ποτέ μόνος του μια τέτοια δράση αφού θα ήθελε δεκαπλάσιο προσωπικό για να το χαλάσω και λίγο στους κρατιστές που εξακολουθούν και μας διαβάζουν για να τους ανεβάζουμε προφανώς την πίεση!

Για αποφυγή παρεξηγήσεων ούτε τον Χάρη Χατζηγρηγορίου γνωρίζω , ούτε σε κάποια εκδήλωση της ΖΕΗ έχω παραστεί , και φυσικά οι ιδεολογικές μου διαφορές με τον Αντιδήμαρχο κ. Στασινόπουλο είναι συγκεκριμένες και έχουν γίνει δημόσιες σε ένα σωρό θέματα.

Άρα τα μπράβο έχουν άλλη αξία όταν είναι ανιδιοτελή όπως και τα περισσότερα που διαβάζετε εδώ μέσα, αφού εμείς δεν κρύβουμε ποτέ πως άνθρωποι είμαστε έχουμε και συμπάθειες και κάνουμε και λάθη τα οποία διορθώνουμε γιατί εμείς εμμονές δεν έχουμε. 

Άλλοι έχουν κακή σχέση με την ΑΛΗΘΕΙΑ αλλά αυτά σε άλλη μας ανάρτηση. Αυτή αφιερώνετε αποκλειστικά σε όσους βοήθησαν για να επιτευχθεί κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ πριν στον δήμο μας.

Ελπίζουμε να δούμε και σε άλλους τομείς καταγραφές χρήσιμες για τους πολλούς και συνέργειες και με άλλους ιδιώτες σε θέματα όπως ας πούμε το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: