ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άλλοι βγαίνουν στον ΑΝΤ1 και άλλοι περιορίζονται στα τοπικά ΜΜΕ- Μεγάλη η διαφορά εμείς απλώς την εντοπίζουμε

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Άλλοι βγαίνουν στον ΑΝΤ1 και άλλοι περιορίζονται στα τοπικά ΜΜΕ- Μεγάλη η διαφορά εμείς απλώς την εντοπίζουμε



Και στους συναδέλφους Ρογκάκο και Στάθη άρεσε το βίντεο που δεν άρεσε σε όσους παράγουν μόνο "ιδέες" και κανένα έργο. Για εμάς πέτυχε το σκοπό του, που ήταν προς θετική κατεύθυνση (φοράμε μάσκες) και μάλλον για το luben είναι άλλοι αφού φυσικά και η δική τους ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ είναι ίδια με το ΜΜΕ που "θίχτηκε" από το έξυπνο βίντεο. 

Δεν βαριέσαι και στο Fox News να έπαιζε το θέμα  θα μας έλεγαν πως δεν άρεσε στην ΚΑΤΙΟΥΣΑ τα ορφανά του Στάλιν της πόλης μας. 

Μπράβο για το βιντεάκι και  από εμάς αφού επικοινωνιακά πέτυχε τον στόχο του. Μια και κομμάτι της εκπομπής είναι  και ο φίλος Παναγιώτης Στάθης να επισκέπτεστε το dikastiko.gr το καλύτερο site με κριτική σε όσα μας πληγώνουν στο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ σώμα. 

Για τον Ηλιουπολίτη Ρογκάνο είναι καλό που παίζει θέματα από την πόλη που ζει στο μέσο στο οποίο εργάζεται. Και βέβαια η Μαρία Καλπάκη φιλτάτη στην οποία επίσης άρεσε το βίντεο . Σε όσους δεν άρεσε παιδιά ξυδάκι! 

ΥΓ: Δείτε το βίντεο που το ανέβασαν πρόχειρα βέβαια αλλά εντάξει .....

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: