ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κάντο και εσύ για εμάς βοήθησε την πόλη μας να αλλάξει - Δεν χάνεται τίποτα από όσα στέλνετε άδικα διαμαρτύρεστε αλλά εάν δεν κατανοείτε τι σας λέμε δοκιμάστε και αλλού την "τύχη" σας εδώ θα παίξουν ΟΛΑ όταν όμως εμείς θέλουμε και κυρίως χωρίς να μπορεί κανείς να τα αμφισβητήσει

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Κάντο και εσύ για εμάς βοήθησε την πόλη μας να αλλάξει - Δεν χάνεται τίποτα από όσα στέλνετε άδικα διαμαρτύρεστε αλλά εάν δεν κατανοείτε τι σας λέμε δοκιμάστε και αλλού την "τύχη" σας εδώ θα παίξουν ΟΛΑ όταν όμως εμείς θέλουμε και κυρίως χωρίς να μπορεί κανείς να τα αμφισβητήσει



Αυτοί είναι οι "μόνιμοι" στο καθιερωμένο διάλειμμα τους στο kiosky's κοντά στο Κέντρο Υγείας της πόλης μας. Είναι αυτοί που  μας καθύβρισαν επειδή τάχα ένα νόμιμο δικαίωμά τους δεν το αντιληφθήκαμε και προσπαθούμε να στρέψουμε  την κοινωνία εναντίον τους! 

Την ίδια ώρα βέβαια αυτοί και πολλοί άλλοι προσπαθούν μάταια να πείσουν τους πολλούς πως τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι φταίνε για την κατάντια της χώρας! Αυτά που φώναζαν για το τεράστιο και σπάταλο κράτος ,αυτά που από το 2010 και μετά εξηγούν στην συντριπτική τους πλειοψηφία πως εμείς ζητάμε δανεικά και ουδείς θέλησε να μας δανείσει με το ζόρι. 

Θα μπορούσαμε κάλλιστα να χρεοκοπήσουμε χωρίς να ζητήσουμε την βοήθεια κανενός και να μην συντηρούμε οχήματα Mercedes για μια καθαριότητα που έτσι και αλλιώς δεν έχουμε σε αυτή την πόλη. Αλλά τα κλειστά επαγγέλματα παραμένουν και η χώρα θα χρεοκοπήσει και πάλι εάν και μεγάλα ΜΜΕ της χώρας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Με κόστος αφού κάθε ένας νέος δημόσιος υπάλληλος είναι μια μέρα πιο κοντά στη χρεοκοπία της χώρας. 

Πλέον οι αναγνώστες μας στέλνουν σε εμάς οχήματα του δήμου έξω από καφενεία και καφετέριες αλλά όσοι δεν έχουν φωτογραφική μηχανή ή κινητό που εμφανίζει ώρα και ημερομηνία δεν θα "εξυπηρετηθούν" αφού σε αντιπαράθεση με όσους ισχυρίζονται πως όλα δουλεύουν ρολόϊ δεν θα τους βάλουμε. 

Για να την παραπάνω φωτογραφία έχουμε :


Σημερινή 11/9/2020 και ώρα 8:37 αφού δικαιούται οι εργαζόμενοι της καθαριότητας ένα διάλειμμα . Δικαιούνται επίσης υπερωρίες κάθε μήνα , επιδόματα ανθυγιεινής εργασίας κ.ο.κ. 

Όπως έχουμε γράψει από χθες όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουμε στην κατοχή μας και αφορούν τον τομέα της καθαριότητας τα αφήνουμε για την μέρα που ένας άλλος Αντιδήμαρχος θα διαδεχθεί τον κ. Αντζινά. Γιατί προφανώς είναι συλλογική απόφαση μιας διοίκησης ποιος θα μαζεύει τα σκουπίδια και δεν αφορά πρόσωπο. 

Ας συνεχίσουν λοιπόν  οι πρώην εργαζόμενοι του Πρασίνου της πόλης όπως ο Sakis Xirokostas να βλέπουν δική μας διαπλοκή με εταιρίες (χωρίς βέβαια να προσκομίζουν ούτε ένα στοιχείο) όσο εμείς θα αποδεικνύουμε πως ο τομέας της καθαριότητας εκτός από ιδιαίτερα δαπανηρός για όλες και όλους μας ( το 1/4 της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης μας τρώει) είναι "ωφέλιμος" και για κάποιους που ασχολούνται με την συντήρηση γιατί με μια γρήγορη ματιά στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και με μια πολύωρη κουβέντα με Γενικό Γραμματέα όμορου δήμου μας φαίνεται πως τα πράγματα δεν είναι τόσο "αθώα" επομένως και το βρίσιμο προς εμάς θα συνεχιστεί. 

Τέλος καλούμε τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης να πιέσουν ώστε να ανέβουν στη σελίδα του δήμου μας τα πόθεν έσχες γιατί ένα που έπεσε στα χέρια μας δεν μας "αρέσει" και σύμφωνα με τον δικηγόρο μας για να μην έχουμε τραβήγματα μπορούμε να τα ανεβάσουμε ΟΛΑ (που δεν τα έχουμε) αλλά ΟΧΙ μόνο αυτό! 

Γιατί ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα του Ευάγγελου Βενιζέλου ήταν ένας νόμος υπέρ των απατεώνων και για τον λόγο αυτό το απόκομμα του ΚΙΝΑΛ μην ετοιμάζεται να ορθοποδήσει και πάλι αφού έχει διαρροές προς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αφού μόνο η Εξουσία κάνει τα καλύτερα ρουσφέτια! 

Υπομονή λοιπόν σε όσους θέλουν μια απλή ανάρτηση με 5 - 10 οχήματα του δήμου να κάθονται και οι υπάλληλοι να πίνουν καφέ αυτό είναι "πταίσμα" , αφού για συγκεκριμένα οχήματα του δήμου έχουν δαπανηθεί ποσά που δεν θα δαπανούσε ουδείς. 

Θα τα πέταγε στα σκουπίδια και θα έδινε την δομή σε ιδιώτη άρα κάτι άλλο πιο σοβαρό συμβαίνει 

Δεν υπάρχουν σχόλια: