ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χαιρετίζουμε και τα άλλα ΜΜΕ που στέκονται εμπόδιο στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ - Ουδείς δημοσιογράφος δικαιείται στο όνομα του πλουραλισμού να αναπαράγει ασχολίαστο τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Χαιρετίζουμε και τα άλλα ΜΜΕ που στέκονται εμπόδιο στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ - Ουδείς δημοσιογράφος δικαιείται στο όνομα του πλουραλισμού να αναπαράγει ασχολίαστο τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους

 


Συνεχίζουν τα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους οι Σταλινοφασίστες της πόλης. Στόχος αυτή την φορά site της πόλης και η ομάδα του στο facebook. Άλλωστε ουδέποτε κατέβηκε ανάρτησή τους από τη σελίδα ilioupolinews στο facebook. Και η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης παίζει στο site προνομιακά για το χαμηλό ποσοστό που έχει.  Ευτυχώς αντιλαμβάνεται ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ φασίστας πως τα ιδιωτικά ΜΜΕ δεν είναι υποχρεωμένα να ανεβάζουν αναρτήσεις μιας δημοτικής παράταξης που αμφισβητεί την Αστική μας Δημοκρατία βασική προϋπόθεση για να ασκούμε εμείς οι δημοσιογράφοι το λειτούργημά μας. Μια χαρά τους παίζει αλλά θεωρούν πως πρέπει να παίζουν ΠΑΝΤΟΥ όσοι ακόμα και σήμερα θέλουν να μας κάνουν Σοβιετία. 


Και βέβαια like στο κατάπτυστο ποστάρισμα του Γερανίστα από την πρόεδρο των εργαζομένων του δήμου μας κ. Καραγιαννίδου Θεοδώρα για να μην έχουν και απορίες οι αναγνώστες γιατί φάγαμε τόσο βρίσιμο από τον Γερανίστα όταν βγάλαμε πως ο γιος της μπήκε στο δήμο αφού προφανώς η διοίκηση κάποιον άλλον δεν έβρισκε! 


Να πούμε επίσης πως η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης διαθέτει δύο ιστολόγια άρα δεν έχει ανάγκη να διαφημίζεται και αλλού ιδίως όσο εξακολουθούν να έχουν ιδεοληψίες κατά του Τύπου και των εκπροσώπων του. Ας τα στείλουν στην ΚΑΤΙΟΥΣΑ του ΚΚΕ και τους αφιερώνουμε και ένα ωραίο επαναστατικό τραγουδάκι αφού προφανώς και δεν θα τους διαφημίζει ουδείς σήμερα για να βρεθεί στα γκουλάνγκ αύριο. 


Μόνο ό,τι έχουν ιστολόγιο και υβρίζουν το πρώτο σε επισκεψιμότητα ΜΜΕ της πόλης αποδεικνύει πως δεν βάζουν μυαλό. Άρα ραντεβού στις κάλπες του 2023 για ακόμη ένα μονοψήφιο. Αφού μπορεί να έχουν την πλειοψηφία των εργαζομένων στον δήμο μας αλλά όχι των συνδημοτών μας που αντιλαμβάνονται πλέον την καταστροφική τους συνεισφορά στο δήμο μας τον οποίο επί 12 έτη διοικούσαν. 

ΥΓ: Οι σχέσεις μας με το site που δέχθηκε την άδικη επίθεση είναι πλέον ανύπαρκτες μετά και την συνεργασία του με την υβρίστριά μας Γωγώ Τσακογιάννη αλλά εμείς εμμονές δεν έχουμε και το αποδεικνύουμε για ακόμη μια φορά με αυτό το άρθρο μας. Να πούμε τέλος στους Σταλινοφασίστες της πόλης πως ανεξάρτητος δημοσιογράφος είναι αυτός που δεν υποκύπτει στον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό τους και αναπαράγει ασχολίαστες τις θέσεις τους και όχι βέβαια αυτός που δεν τις φιλοξενεί. Για εμάς τα δελτία τύπου των κόκκινων και των μαύρων φασιστών δεν δημοσιεύονται. Εξαιρετικές περιπτώσεις όταν θεωρούμε πως έχουν δίκιο σε κάτι χωρίς αυτό να σημαίνει πως ξεχνάμε τι ακριβώς εκπροσωπούν. Άλλωστε δεν κάνουν καν προσπάθεια να το κρύψουν . 

Τους βάζουμε και την θέση μας στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο αφού προφανώς όσες μαϊμούδες και να ανεβάσουν , όσες μυθομανείς και εάν επικαλεστούν και όσους και εάν διορίσουν στο δήμο οι πολλοί θα διαβάζουν πάλι εμάς! 



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: