ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έδωσαν συγχαρητήρια στον κ. Κόκλα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων αφήνοντας έκθετους όσους έβγαλαν ως "παράταξη" την γνωστή κατάπτυστη ανακοίνωση

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έδωσαν συγχαρητήρια στον κ. Κόκλα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων αφήνοντας έκθετους όσους έβγαλαν ως "παράταξη" την γνωστή κατάπτυστη ανακοίνωση



Αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί  σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" (ήταν μέσα στους 62 που κατέβηκαν το 2019) ευχήθηκαν στον νέο πλέον Αντιδήμαρχο Διοίκησης & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα διαφοροποιούμενοι από την κατάπτυστη ανακοίνωση της παράταξης εναντίον του και φυσικά το εμετικό ποστ του δημοτικού συμβούλου κ. Μιχάλη Κουρή που εκτός από τον κ. Κόκλα έθιξε και τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου. 


Πρόκειται για άλλη μια γκάφα της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και του επικεφαλής της κ Τάσου Ευσταθίου που φωτογραφήθηκε και με τον κ. Αραμπατζή για να μας δείξει πως αναγκαστικά και λόγο έλλειψης ΞΕΚΑΘΑΡΩΝ θέσεων θα τον ακολουθήσει στον λαϊκισμό του. 

Λάθος κίνηση γιατί άλλη η αντιπολίτευση που ασκούσε η μία κεντροδεξιά παράταξη και διαφορετική η παράταξη του κ. Ευσταθίου. Η πρώτη αποτελούσε μέσα στα δημοτικά συμβούλια ουρά της "Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης" , η άλλη ήταν υποτονική για τα δικά μας γούστα αλλά λιγότερο "ψεκασμένη".

Ας ενωθούν τουλάχιστον αφού διαφορές δεν έχουν στα βασικά  όπως πολλάκις φορές έχουμε τονίσει και η ξεχωριστή κάθοδός τους στις πρόσφατες εκλογές ήταν απλώς για το ποιος θα γίνει δήμαρχος, δηλαδή για τις καρέκλες. Τελικά δεν έγινε κανένας και έγινε ο Γιώργος Χατζηδάκης! 

Η επικοινωνιακού τύπου φωτογραφία θα είχε νόημα εάν διέλυαν τις δημοτικές τους παρατάξεις και δημιουργούσαν μια νέα με ό,τι τους απέμεινε από στελέχη. 

Ούτε αυτό δεν θα κάνουν όμως και θα περιμένουν τις εκλογές του 2023 γνωρίζοντας από τώρα πως θα ηττηθούν και πάλι εκτός και η ΝΔ κατεβάσει κάποιον πρώην βουλευτή της , ευρωβουλευτή κ.ο.κ που θα καταφέρει να συσπειρώσει και να επεκτείνει το ποσοστό της ΝΔ στην πόλη μας , στον δήμο μας όπου για να μην ξεχνιόμαστε η ΝΔ ήταν στις εκλογές του 2019 πρώτη πολιτική ΔΥΝΑΜΗ. 

Χαρακτηριστικό επίσης το γεγονός της πλήρης ΤΑΥΤΙΣΗΣ απόψεων με τους κομμουνιστές της Λαϊκής Συσπείρωσης στο θέμα του νεκροταφείου στον Υμηττό που προφανώς και δεν θα γίνει εάν επικρατήσει ο λαϊκισμός του να απαιτείς από τον ιδιοκτήτη του χώρου (ΑΔΜΗΕ) να απομακρύνει το ΚΥΤ επειδή 20 χρόνια μετά λανθασμένα αντιλήφθηκες πως είναι επιβλαβή για την υγεία των δημοτών μας.

Δεν θυμόμαστε η διοίκηση στην οποία συμμετείχαν οι κύριοι Αναγνώστου και Αραμπατζής να έκαναν κάτι για την απομάκρυνση του ΚΥΤ την περίοδο 2007-2010 αλλά προφανώς με καρέκλα αλλάζουν απόψεις και χωρίς "επαναστατούν" στα λόγια πάντα για το κοινό "καλό".

Αφωνία και από την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης που δεν εκφράζει σε τίποτα δημόσια θέση και δεν υπερασπίζεται το κυβερνητικό έργο και το Προεδρικό Διάταγμα που ετοιμάζεται για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού και που βρίσκεται σε διαβούλευση.

Λόγω covid-19 έχουν ανασταλεί όλες οι κομματικές εκδηλώσεις της ΝΔ και φυσικά αναμένουμε μετά να δούμε δράσεις για να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία για τα οφέλη του νέου Προεδρικού Διατάγματος για τον Υμηττό και για τον δήμο μας αφού μας αφορά άμεσα.

Ίδωμεν εμείς έχουμε εκφράσει ΔΗΜΟΣΙΑ και χωρίς αστερίσκους την στήριξη μας στο Νέο Προεδρικό Διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού που μετά από δεκαετίες βάζει ΦΡΕΝΟ σε όλα εκείνα τα συμφέροντα που στην ουσία είναι υπεύθυνα για την κατάντια που βλέπουμε πάνω από την πόλη μας αφού δάσος δεν το λες ό,τι έχει απομείνει.

Δελλαπόρτας και Κιντής έχτιζαν μέσα στο δάσος κερδίζοντας ψήφους και τώρα τάχα οι επίγονοί τους ήρθαν να μας ασκήσουν και κριτική. Δείτε λίγο τα ακίνητα πάνω από το παλιό "Τρύπιο Κατοστάρι" και αναζητείστε εσείς που ενδιαφέρεστε πραγματικά για το Περιβάλλον ποιοι συνδημότες μας Πολιτικοί Μηχανικοί υπογράφουν και έχουν κάνει τα σχεδιαγράμματα για να βγουν αυτές οι άδειες.

Θα αφήσουμε λοιπόν κάποιους να συνεχίσουν να εκτίθονται αφού εμείς εδώ όταν θεωρήσουμε την κατάλληλη χρονική στιγμή θα μιλήσουμε όπως πάντα με ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Στοιχεία πάνω στα οποία βασίστηκαν και οι επιστήμονες που συμμετείχαν για να έρθει προς διαβούλευση η ΣΜΠΕ και η οποία θα οδηγήσει στο νέο προεδρικό διάταγμα για τον Υμηττό για να τελειώνει επιτέλους μια ΑΝΟΜΙΑ που βόλεψε για δεκαετίες πολλούς και στην πόλη μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: