ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Εκτεταμένες εργασίες στα δημοτικά σχολεία του δήμου μας

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Εκτεταμένες εργασίες στα δημοτικά σχολεία του δήμου μας


Το ποστάρισμα της Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής είναι από αυτά που αποφεύγουν όσοι δεν θέλουν να δουν πως κάτι αλλάζει. Άλλωστε η κ. Μαρία Αγγελή ως "αποστάτρια" δεν παίζει συχνά. Παρόλο που ήταν η πρώτη σε σταυρούς προτίμησης των συνδημοτών μας στην παράταξη με την οποία κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές του 2019.



Ως τοπικό ΜΜΕ που έχουμε ξεκαθαρίσει πως όλες και όλοι κρίνονται από το έργο που παράγουν η μη φυσικά και χαιρόμαστε όταν τα σχολεία του δήμου μας αλλάζουν όψη προς το καλύτερο . Για αυτό επειδή εμείς εδώ δεν είμαστε μόνο για να κάνουμε αντικομμουνιστικό αγώνα και να καταγγέλλουμε ρατσισμούς σας παρουσιάζουμε με φωτογραφίες τις εργασίες που γίνονται. 











Όσοι έχετε παιδιά σε δημοτικά σχολεία της πόλης θα δείτε και ιδίοις όμμασι τις αλλαγές στις 14 Σεπτεμβρίου μέρα της ονομαστικής μου εορτής όταν θα τα πάτε στο σχολείο.

Με μάσκες πάντα γιατί δυστυχώς ο θανατηφόρος ιός είναι εδώ και θα ζήσουμε για πολύ ακόμα μαζί του έως ότου η Παγκόσμια Ιατρική Κοινότητα βρει τρόπο να μειώσει τους χιλιάδες θανάτους που έχουμε παγκοσμίως εξαιτίας του.

Αναμένουμε και από τους Συλλόγους Γονέων να χαιρετίσουν τις προσπάθειες που κάνουν και οι δύο Σχολικές Επιτροπές, αλλά μάλλον θα περιμένουν άδικα. Όχι από όλους για να μην παρεξηγηθούμε και πάλι αλλά από συγκεκριμένους που τηρούν παλαιοκομματικές νοοτροπίες και κάποια μέλη τους αντιδρούν ακόμα και για τις μάσκες ! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: