ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μήνυμα του Διευθυντή του Φροντιστήριου μας Νίκου Κυρίτση για τη νέα σχολική χρονιά

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Μήνυμα του Διευθυντή του Φροντιστήριου μας Νίκου Κυρίτση για τη νέα σχολική χρονιά


Αγαπητοί μαθητές, Φίλοι γονείς, Συνάδελφοι εκπαιδευτικοί,

Όλοι όσοι συναποτελούμε τον χώρο της εκπαίδευσης ζήσαμε πέρυσι μια πολύ δύσκολη σχολική χρονιά, η οποία μας οδήγησε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, με συνεχή αγωνία και ανασφάλεια, τις οποίες αντιμετωπίσαμε όλοι μαζί με επιτυχία.Σημειολογικά θα αναφέρω ότι η νέα σχολική χρονιά ξεκινά την ημέρα που ως χριστιανοί τιμούμε τον Σταυρό επί του οποίου μαρτύρησε ο Θεάνθρωπος Χριστός για να μας οδηγήσει στην Ανάσταση.

Η έναρξη λοιπόν της σχολικής χρονιάς ας γίνει συμβολικά η μετάβαση από την Σταύρωση, που όλοι βιώνουμε, στην Ανάσταση μας.

Θα ήθελα να ευχηθώ στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας να έχουν αντοχή, σωματική και ψυχική, έτσι ώστε να φέρουν σε πέρας το ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας και τη νεολαία μας εκπαιδευτικό τους λειτούργημα.

Στους γονείς εύχομαι να έχουν δύναμη, προκειμένου να κρατούν ακέραια την παιδική αθωότητα και να είναι κοντά στα παιδιά τους στην δύσκολη συγκυρία που ζούμε.

Τέλος, στους μαθητές εύχομαι να γευτούν τους γλυκούς καρπούς της γνώσης για να πετύχουν αργότερα τους στόχους που έχουν στη ζωή τους.

Καλή Σχολική Χρονιά με Υγεία και Ασφάλεια για όλους.

Νικόλαος Κυρίτσης
Διευθυντής Φροντιστηρίου Μ.Ε. Κυρίτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: