ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Έξυπνο το μήνυμα του Αντιδημάρχου Διοίκησης & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα "μιλάει" στη γλώσσα των μαθητών

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Έξυπνο το μήνυμα του Αντιδημάρχου Διοίκησης & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα "μιλάει" στη γλώσσα των μαθητών


 

Μπορεί να μην είναι κλασσικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει αλλά πολύ έξυπνο και θα τραβήξει την προσοχή και των παιδιών αφού αυτά καλούνται αύριο να ξεκινήσουν την νέα τους σχολική χρονιά υπό πρωτόγνωρες συνθήκες

Η δική μας άποψη ήταν πως την "πίστα" θα μπορούσε να την περάσει κανείς και από την ασφάλεια του σπιτιού του, με τηλεκπαίδευση αλλά η κεντρική κυβέρνηση αποφάσισε να πάρει το ρίσκο. 

Η δημοτική αρχή ακολουθώντας όπως και όλες το γενικό πρόσταγμα μπαίνει από αύριο σε αχαρτογράφητα νερά όπου όμως η κοινή λογική οδηγεί σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα. 

Ευχόμαστε και εμείς από την πλευρά μας καλή σχολική χρονιά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς και να πέσουμε έξω στις δικές μας αιτιάσεις που δεν θεωρούν ασφαλή  τη λειτουργία των σχολείων με φυσική παρουσία στις αίθουσες έστω και εάν όλοι φοράνε συνεχώς τις μάσκες τους. 

Μάλιστα δεν έχει δοθεί καν σαν επιλογή η εξ΄αποστάσεως εκπαίδευση ποντάροντας προφανώς στην τύχη αφού την ώρα της γυμναστικής ουδείς θα φοράει μάσκα! 

Τελικά οι Ευρωπαϊκές επιλογές έχουν έμφυτο τα τελευταία χρόνια το "βαλκανικό στοιχείο" αφού εμείς προφανώς και δεν είμαστε στο στρατόπεδο των "ψεκασμένων" που δεν πιστεύουν καν πως υπάρχει πανδημία αλλά ούτε σε αυτό που δεν βλέπουν τις  ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ που δεν θα έχουν καλό αποτέλεσμα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: