ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις για την πόλη σε λιγότερο από ένα λεπτό

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε λιγότερο από ένα λεπτό



  1.  Συνέντευξη στο dday.gr και στον συνάδελφο Γιάννη Γιαννόπουλο έδωσε ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος ένα χρόνο μετά την ανάληψη της διοίκησης από τον Γιώργο Χατζηδάκη.
  2. Μίλησε για ΚΥΤ, νεκροταφείο, Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης, και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι και πάλι υποψήφιος για δήμαρχος εάν του ζητηθεί από το συνέδριο που θα κάνει η δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" ή ακόμα και να είναι υποψήφιος για βουλευτής στις επόμενες εκλογές! Δηλώνει απογοητευμένος από τα πεπραγμένα της διοίκησης Χατζηδάκη και παράλληλα παραδέχεται την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει η δική του παράταξη μετά τις συνεχείς αποχωρήσεις και ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών της συμβούλων. Οι επιλογές των προσώπων που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό του καθώς βέβαια και όσων επέλεξε για συνεργάτες τον οδήγησαν στην ήττα καθώς και ο άκρατος λαϊκισμός τον οποίο βέβαια καλλιέργησε στην Ελληνική κοινωνία το κόμμα του το ΠΑ.ΣΟ.Κ που πλέον δεν υπάρχει ,έγινε ΚΙΝΑΛ και σε λίγο δεν θα μπαίνει ούτε καν στη Βουλή αφού ο κόσμος έστω και με καθυστέρηση κατάλαβε πως ήταν ο κύριος υπαίτιος για την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της χώρας μας. Η συμμετοχή του κόμματος αυτού στη κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία αφού εξαιτίας αυτής της συμμετοχής ελάχιστες μεταρρυθμίσεις έγιναν και ελάχιστες απολύσεις στο Δημόσιο τομέα που παραμένει ο αιώνιος ασθενής του Ελληνικού Κράτους. Το νέο δίπολο είναι ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ ,κεντροδεξιά - κεντροαριστερά ,και φυσικά αργά ή και πολύ γρήγορα το ΚΙΝΑΛ θα απορροφηθεί (ήδη έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό) στον έναν ή στον άλλο πόλο. 
  3. Συνεχίζουν οι υβριστές μας τον "χαβά" τους και φυσικά δεν μπορούμε κάθε τρεις και λίγο να απαντάμε στις αθλιότητές τους. 
  4. Τα προσωπικά δεδομένα έχουν καταρριφθεί στην πράξη ας αναμένουν όλες και όλοι τις αποφάσεις των δικαστηρίων εναντίον των συναδέλφων της "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ" αλλά και των "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ" που δεν υπέκυψαν στο ΦΑΣΙΣΜΟ να μην δημοσιοποιήσουν "ιδιωτικές συνομιλίες που περιγράφουν κακουργήματα! Η Ελληνική Δικαιοσύνη είτε το θέλει είτε όχι θα προσαρμοστεί στη διεθνή πραγματικότητα που ισχύει σε όλο τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο αφού η χρεοκοπία της χώρας απήλλαξε τον τύπο από τα δεσμά που του επέβαλλε ο κατάπτυστος νόμος του Ευάγγελου Βενιζέλου. 
  5. Έτοιμη για την απέλαση του Ιανού δηλώνει η διοίκηση του δήμου μας και ελπίζουμε να μην δούμε εικόνες που βλέπαμε παλιότερα στην πόλη μας μετά από βροχοπτώσεις. 
  6. Στηρίζουμε την υγιή επιχειρηματικότητα και επιλέγουμε τις επιχειρήσεις που αντιλαμβάνονται την οικονομική κατάσταση των περισσότερων Ελλήνων. 
  7. Κλειστό και πάλι το δημαρχείο μετά το δεύτερο κρούσμα κορονωϊού και καλούμε τους υπαλλήλους να φοράνε μάσκες για να μην έχουμε περισσότερα κρούσματα στο δήμο μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: