ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό


- Ανοίγουν τα σχολεία και στην πόλη μας σε λίγες μέρες και γίνονται "φρεσκαρίσματα" και συντηρήσεις για να υποδεχθούν τους μαθητές και εκπαιδευτικούς. Η παλαιότητα των σχολικών κτιρίων είναι ένα θέμα που δεν δείχνει να απασχολεί καμία δημοτική αρχή αφού στόχος όλων είναι να σπαταλούν το 80% και πλέον της ετήσιας κρατικής χρηματοδότησης για μισθούς υπαλλήλων και συντήρηση δομών που ελάχιστα προσφέρουν στους πολλούς όπως π.χ το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.
Επί Θεόδωρου Γεωργάκη έχει να κατασκευαστεί σχολικό κτίριο για την πόλη. Πάντως οι δύο σχολικές επιτροπές (ΝΠΔΔ) του δήμου μας κάνουν εξαιρετική δουλειά που δεν προβάλετε από το γραφείο τύπου του δήμου μας που ασχολείται να βγάζει δελτία τύπου για σκοτωμένες αλεπούδες. Σημαντικό θέμα δεν λέμε, αλλά η κατάσταση των σχολικών κτιρίων είναι κάτι που καίει τους γονείς που εν μέσω πανδημίας καλούνται να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο στις 14 Σεπτεμβρίου και ένα δελτίο με τα πεπραγμένα των επιτροπών θα έπρεπε ήδη να έχει βγει. Άλλωστε κακά τα ψέματα έργο που δεν προβάλλεται για τους πολλούς δεν υπάρχει.


- Η συνένωση όλων των κεντροδεξιών παρατάξεων σε μία είναι κάτι που από το 2010 συζητείται αλλά ποτέ δεν γίνεται. Έχουμε γράψει και πάλι πως τα σοβαρά κόμματα επιβάλλουν υποψήφιους δημοτικούς δημάρχους και δεν αφήνουν την τοπική αυτοδιοίκηση να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο αφού ο θεσμός αυτός είναι από τους κύρια υπευθύνους για την χρεοκοπία της χώρας. Δεν το βλέπουμε να γίνεται ούτε το 2023 άρα οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισσες θα έχουν το πολύ τρεις επιλογές με δεδομένο πως Αραμπατζής και Ευσταθίου θα κατέβουν και πάλι και όλο και κάποιος "πονηρός" θα εκμεταλλευθεί την δυσαρέσκεια που φέρνουν οι συνεχόμενες ήττες και θα κατέβει στο παρά πέντε. Έτσι δήμος δεν κερδίζεται αλλά δεν νομίζω τελικά πως θέλει κανείς από τα στελέχη της ΝΔ της πόλης να βρει ΛΥΣΗ σε αυτό το θέμα. Άλλωστε εάν έχετε παρατηρήσει εμείς που είμαστε το μοναδικό ΔΕΞΙΟ τοπικό ΜΜΕ έχουμε δεχθεί τις περισσότερες επιθέσεις από τα δεξιά (Ευσταθίου, Αραμπατζής, Μωραίτης) μέσω πάντα υποψηφίων τους ή οπαδών του "Μεσσία" και από την άκρα και κομμουνιστική αριστερά (Λαϊκή Συσπείρωση , αποχωρήσαντες από τους Συνεργούς) που προφανώς έχει "κοντύνει" σε ποσοστά από την δική μας διαδικτυακή παρουσία και τον ΣΑΦΗ αντικομμουνιστικό μας αγώνα.

-Ωραίο το κείμενο για τις ικανότητες του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου μας κ.  Σταύρου Γεωργάκη ,θα ήταν πιο πλήρες εάν ανέφερε ποιοι προσπαθούν  να "μπαχαλοποιήσουν"  το δημοτικό συμβούλιο με τις τσιρίδες τους. Γαβριήλ Αραμπατζής και Τασία Τσατσούλη σε αγαστή συνεργασία αφού άλλωστε η πέμπτη και η έκτη σε ψήφους δημοτική παράταξη θεωρεί πως θα ανέβει με λαϊκισμό στα μάτια των πολλών και όχι με υλοποιήσιμες προτάσεις.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: