ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αγοράζουμε επιτέλους νέους κάδους απορριμάτων - Το θέμα είναι ποιοι θα τους αδειάζουν αφού ο Κρατισμός απέτυχε αλλά εδώ όλες οι δημοτικές παρατάξεις επιμένουν στη λάθος συνταγή

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Αγοράζουμε επιτέλους νέους κάδους απορριμάτων - Το θέμα είναι ποιοι θα τους αδειάζουν αφού ο Κρατισμός απέτυχε αλλά εδώ όλες οι δημοτικές παρατάξεις επιμένουν στη λάθος συνταγή


Ωραίο το θέμα από το Ηλιούπολη για Όλους διαβάστε το εδώ που μέσα από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ ανακάλυψε πως τελικά θα αγοράσουμε κάποιους κάδους απορριμάτων αλλά όχι όσους χρειάζονται.



Ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος ήθελε και δεν τον άφησε η αντιπολίτευση και αυτοί που έφυγαν να αγοράσει 1500 καινούργιους κάδους. Τότε φώναζαν ... Ήθελαν τα χρήματα μάλλον για άλλες "ανάγκες". Εμείς τα θέλουμε για να είναι επιτέλους οι κάδοι μας καινούργιοι και όχι σπασμένοι και βρώμικοι ( δεν τους πλένουν ΠΟΤΕ). Τώρα βλέπω πως θα δώσουν 74.000 ευρώ αλλά δεν αναφέρουν πόσους κάδους θα πάρουν απλώς δεσμεύουν τα λεφτά γιατί βλέπουν τα σπασμένα καπάκια και το χάλι.

Έλεγαν στο δημοτικό συμβούλιο πως θα επισκευάσουν τους κάδους . Βέβαια δεν ξέρουμε και ούτε μας λένε με ποιους τεχνίτες και με τι ρυθμούς. Εμείς χαιρόμαστε για την αγορά ελπίζουμε να γίνει σύντομα και φυσικά όπως έχουμε πει πολλάκις στο θέμα της καθαριότητας δεν σας φταίει κανένας Αντζινάς αφού δουλεύει με συγκεκριμένο προσωπικό που δεν έχει επιλέξει φυσικά ο ίδιος και έχει ως διοίκηση δώσει στους εργαζόμενους όλα τα απαραίτητα για να είναι η πόλη μας πεντακάθαρη. Το θέμα είναι πως ότι ο ιδιώτης καθαρίζει με 100 άτομα , ο δήμος θέλει 500 και αυτό βέβαια δεν θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα.



Η χώρα μας είναι χρεοκοπημένη και οι δήμοι θα πρέπει ή να αυξήσουν τα έσοδά τους ή να δουν πως γίνεται να δίνουμε πάνω από 9 εκατομμύρια τον χρόνο ( για τον δήμο μας λέω) στον τομέα της καθαριότητας και η πόλη να είναι σε αυτό το χάλι. 

Άρα γρήγορα η αγορά αλλά να δούμε ποιοι θα τους μαζεύουν και κυρίως πότε επιτέλους θα δουν οι πολλοί πως με την ΙΔΙΑ συνταγή δεν μπορείς να έχεις ΚΑΛΥΤΕΡΟ αποτέλεσμα.

Στην Αγία Μαρίνα που μένω εγώ, η περιοχή είναι σαφέστατα πιο ΚΑΘΑΡΗ από την περίοδο Βασίλη Βαλασόπουλου αφού είναι εμφανές πως του έκαναν σαμποτάζ μέσα από τους εργαζόμενους το τελευταίο εξάμηνο της θητείας του. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: