ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μια φευγαλέα ματιά σε ειδήσεις που μας εξόργισαν και που προφανώς δεν ήταν θετικές

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Μια φευγαλέα ματιά σε ειδήσεις που μας εξόργισαν και που προφανώς δεν ήταν θετικές



    Η δημοσιοποίηση του θέματος οδήγησε τον κ. Πετράκη να δηλώσει πως δεν αγοράζει την Δόξα Δράμας αλλά άνθρωποι του περιβάλλοντός του! Και βέβαια για εμάς η ΕΙΔΗΣΗ είναι πως η Ελληνική Δικαιοσύνη συνεχίζει να αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα για την Αστική μας Δημοκρατία. Μοιράζει ποινές χάδια σε κακοποιούς και πάντα όταν "στριμώχνεται" επικαλείται τους νόμους που ψηφίζονται στη Βουλή κρύβοντας μια αλήθεια που λέει πως για δεκαετίες κάνει ότι μπορεί για να απαξιώσει την χώρα.

Φταίει ο πολιτικός κόσμος ; Βεβαίως αφού δεν φέρνει ΔΙΚΑΣΤΕΣ από το Εξωτερικό γιατί είναι εμφανές σε κάθε ξένο και σύμμαχο της χώρας μας πως με αυτούς που έχουμε δεν θα δούμε άσπρη μέρα. Στον αντίποδα μου έστειλαν απόφαση έξωσης ηλικιωμένου ζευγαριού που μόνο διαβάζοντας το σκεπτικό της απόφασης αναρωτιέσαι ΦΩΝΑΚΤΑ εάν είναι δυνατόν να έχουν βγάλει έστω την ΔΕ όσοι συνέταξαν αυτή την απόφαση. Το ζευγάρι δεν κινδυνεύει βεβαίως γιατί ήταν Βρετανοί και δεν θεωρούμε πως μετά το ενδιαφέρον της Πρεσβείας τους θα έχουν θέμα. Άλλωστε το χρέος τους προς το ΔΗΜΟΣΙΟ έχει ήδη ρυθμιστεί 



Τώρα κάνει και δυσοίωνες προβλέψεις ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας που αρχικώς μιλούσε και αυτός για ιό που δεν μεταδίδεται εύκολα. Μπράβο στις ΗΠΑ που σταμάτησαν να τον χρηματοδοτούν αφού προφανέστατα και παίζει το παιχνίδι της Κίνας την οποία ο οργανισμός θεωρεί αξιόπιστη. Όσο την θεωρεί εμείς δεν δίνουμε και ιδιαίτερη σημασία τις ανακοινώσεις του. Άλλωστε και για το "μπλέξιμο" με την μάσκα οι αρχικές του τοποθετήσεις φταίνε. 



Με τα τεθωρακισμένα στη Μυτιλήνη φυσικά και η εικόνα δεν τιμάει κανέναν. Η Ε.Ε βοηθάει από μακριά, οι μετανάστες- πρόσφυγες πιστεύουν σε ένα καλύτερο αύριο και οι κάτοικοι έχουν καταλάβει πως η αλληλεγγύη τους θα είναι μόνιμη και ζητούν πράγματα που δεν μπορεί να υλοποιήσει καμία κυβέρνηση δυτικού κράτους. Πάμε για κλειστές δομές άρα και οι καταστηματάρχες που δούλευαν θα αρχίσουν την γκρίνια , οι ΜΚΟ "φουσκώνουν" τα μυαλά ταλαιπωρημένων ανθρώπων και τα πιο αθώα θύματα τα παιδιά αντιλαμβάνονται βίαια πως γεννήθηκαν στην λάθος πλευρά με συνέπειες για ένα μέλλον κοινής συμβίωσης που σχεδίασαν πρόχειρα κάποιοι με μοναδικό τους σκοπό το κέρδος. Δεν πρέπει να χάνουμε τον Ανθρωπισμό μας αλλά ούτε και να έχουμε αυταπάτες άλλωστε το ΤΕΡΑΣ του ΦΑΣΙΣΜΟΥ το έχουμε όλες και όλοι μέσα μας και πρέπει να το πολεμάμε. Διαβάζω πράγματα που προκαλούν ΑΗΔΙΑ γιατί προφανώς κανείς δεν είναι όπως θέλει να δείχνει. 


Από τους λίγους καλλιτέχνες που έχουν τιμηθεί εν ζωή ο Μίκης Θεοδωράκης που με την ζωή του έχει προκαλέσει πολλές φορές ποικίλες αντιδράσεις. Η συνάντηση του με την κ. Μενδώνη με θέα την Ακρόπολη είναι στο πλαίσιο στροφής προς την πραγματικότητα μετά τον αντιμνημονιακό του αγώνα και το κίνημα του ενάντια στους ξένους δανειστές μας. Δεν βγάζεις άκρη με τον Μίκη έτσι και αλλιώς γιατί οι πολιτικοί για εκμετάλλευση ενός συμβόλου πάνε και τίποτα παραπάνω. Ενός συμβόλου βέβαια που η Αριστερά το θόλωσε με σκληρά κείμενα μετά τον "συγχρωτισμό" του με πατριώτες και μη στο γνωστό συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: