ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Ρατσισμός της πόλης πάει αγκαλιά με την "μαύρη νύχτα" όμως εδώ είναι η πόλη του Ήλιου για όσους ακόμα έχουν αυταπάτες πως θα επιβιώσουν κρυπτόμενοι και συκοφαντώντας

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ρατσισμός της πόλης πάει αγκαλιά με την "μαύρη νύχτα" όμως εδώ είναι η πόλη του Ήλιου για όσους ακόμα έχουν αυταπάτες πως θα επιβιώσουν κρυπτόμενοι και συκοφαντώντας



 Ο "τρελός" δεν φοβάται ,άρα οι εχθροί μας ανακάλυψαν ένα κοινό μου με τους συμπαθείς συνανθρώπους μας που πάσχουν από ψυχικές ασθένειες . 

Πριν πάρω εγώ τα "χάπια" μου (αφού επιμένουν στην ίδια συκοφαντία  γιατί δεν έχουν λογικά επιχειρήματα) και πριν μου βγάλουν τον καρκίνο όλοι αυτοί, ήδη από χθες θα έπρεπε να ετοιμάζουν βαλίτσες και όχι για διακοπές. 

Δεν περιμέναμε πως θα είχαν και ΔΗΜΟΣΙΑ συμπαράσταση οι "αυτοδημιούργητοι" από όσους "φτιάχτηκαν" πουλώντας καφέδες γνωστής εταιρίας. 

Από το 2013  η ΕΥΠ δούλεψε ,  και έτσι το 2019 έκλεισε οριστικά η  δράση επίορκων αστυνομικών που είχαν φτάσει στο σημείο να συνοδεύουν  με το αζημίωτο αρχηγούς εγκληματικών οργανώσεων. 

Ο συγχρωτισμός με αυτούς δεν κάνει κανέναν άτρωτο αλλά μόνο αυθάδη. Άλλωστε όπως αποδείχθηκε στην πράξη ουδείς ήταν τελικά άτρωτος. 

Καλούμε την κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη να παρέμβει στη Δικαιοσύνη όπως της ζητούν φίλοι και σύμμαχοι της χώρας για να καθαρίσει η κοπριά και η σαπίλα στο χώρο της ΕΛ.ΑΣ. 

Εμάς πλέον δεν μπορούν να μας "αγγίξουν" αλλά υπάρχουν άλλοι που ακόμα και τώρα τους φοβούνται. 

Ένα χρόνο και η κυβέρνηση απλώς παρακολουθεί μια Δικαιοσύνη που δεν θέλει να επιτελέσει τον θεσμικό της ρόλο. 

Ας γνωρίζει πως η "υπεκφυγή" της (στο να παρέμβει) ίσως την οδηγήσει σε περιπέτειες αφού προφανώς και ένα κράτος- παρίας δεν είναι δυνατόν να μην εφαρμόζει χωρίς συνέπειες ό,τι επιβάλλει η μοναδική υπερδύναμη. 

Η υπόθεση φυσικά και δεν μπορεί να κλείσει με δύο δολοφονίες που θα είχαν αποφευχθεί εάν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κοίταγε νωρίτερα και λίγο περισσότερο το θέμα Ελληνική Δικαιοσύνη.

Για κάποιους φαίνεται ζωντανοί οι δύο αρχηγοί θα ήταν πρόβλημα αφού όλοι σπάνε μόλις περάσουν το κατώφλι της φυλακής. 

Γιατί όπως είχε πει και η κ. Ξένου το σκάνδαλο Novartis ωχριά μπροστά σε αυτό όπου Δικαστικοί, δικηγόροι, επιχειρηματίες, και αστυνομικοί διαχειρίζονταν πάνω από 1.000.000 ευρώ το μήνα που έβγαζαν από έκνομες δραστηριότητες. Χρήματα βέβαια που ποτέ δεν βρέθηκαν ή για να ακριβολογούμε δεν κατασχέθηκαν από τους λογαριασμούς των εμπλεκομένων. 

Ας μην έχουν αυταπάτες λοιπόν κάποιοι πως θα  με "θάψουν" ή θα με απαξιώσουν. Θα δουν τις φάτσες τους πρωτοσέλιδα αφού εξακολουθούν και με θεωρούν "εύκολο στόχο" ή λωλό που δεν ξέρουν να το γράφουν κιόλας εάν και το παίζουν "ΑΙΛΗΝΕΣ" ! . Ο καθένας έχει επιλέξει την θέση που του ταιριάζει καλύτερα και κυρίως εκείνη που  εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα.

Εμείς σε αυτά τα συμφέροντα ορθώναμε πάντα το ανάστημά μας  και πληρώσαμε το κόστος. Ώρα να πληρώσουν και αυτοί για τα εγκλήματά τους

Θεμιτό να υπερασπίζει κάποιος τα συμφέροντά του  αλλά όχι εις βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας και φυσικά ο ελάχιστος σεβασμός στους εκπροσώπους του τύπου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει η Αστική μας Δημοκρατία. 

Αυτή που τους έκανε πλούσιους ,γιατί όλα τα συστήματα έχουν και ατέλειες και δεν αντιμετωπίζει κανένα απόλυτα την ΔΙΑΦΘΟΡΑ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: