ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι "άριστοι" του Μωραίτη ανακάλυψαν αντιδήμαρχο οικονομικών που δεν υπήρξε ποτέ στην πόλη μας!

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Οι "άριστοι" του Μωραίτη ανακάλυψαν αντιδήμαρχο οικονομικών που δεν υπήρξε ποτέ στην πόλη μας!

 


Δύο μέρες παίζει πάνω στο ιστολόγιό τους λάθος το επώνυμο Αντιδημάρχου της πόλης επί εποχής που οι "άριστοι" κατασυκοφαντούσαν όποιον δεν υπέκυπτε στον έκδηλο ρατσισμό τους. 

Επειδή δεν τους διαβάζει κανείς ουδείς τους ενημέρωσε αφού άλλωστε δεν έχουν καμία ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ούτε είχαν ποτέ ως ΜΜΕ της πόλης. 

Μας το έστειλε "έξυπνος"  στο mail θεωρώντας πως μιλάω με όσους μου έβγαλαν τον "καρκίνο" με τις συκοφαντίες τους. 

Όχι ανώνυμε αναγνώστη μας δεν μίλησα παρά μόνο μια φορά τηλεφωνικά με τον κ. Μωραίτη και φυσικά δεν έχουμε ουδεμία ιδεολογική σχέση ούτε κοινούς αγώνες. 

Τους ενημερώνουμε πάντως πως δεν υπήρξε ΠΟΤΕ αντιδήμαρχος με αυτό το επώνυμο κάτι λείπει. Μάλλον ο Δήμου με την Κική την "έκαναν" αφού ο "Μεσσίας" δεν ξεχνάει ονόματα και είναι ακριβής στις συκοφαντίες του! 

Διαβάστε και γελάστε πόσο "Στωϊκά" γράφουν τις μπαρούφες τους. 


Παρακάτω κάνουν γαργάρα μία ακόμα "τρομερή καταγγελία" εναντίον μου. Δηλαδή συκοφαντούν χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο και μετά που τους "ξεβρακώνεις" σου λένε πως είσαι και τρελός από πάνω! 


Δηλαδή παραδέχονται πως γράφουν ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ και όποιον πάρει η ΛΑΣΠΗ τους. Όχι μάγκες πάρτε αγκαλιά τους δύο τρεις που στηρίζουν τον ΟΧΕΤΟ σας και απαλλάξτε μας. Η άλλη αντί να ντρέπεται βγήκε και πάλι να μας υβρίσει με συμπαραστάτη ένα κορίτσι ΜΑΛΑΜΑ. Τι να πούμε ντρεπόμαστε πολλές φορές για λογαριασμό τους. 


Και φυσικά το άλλο μαγαζί που λέει και ο συνάδελφος Πάσχος Μανδραβέλης αφορά και την πόλη μας αφού οι κουμπαριές  μπορεί να οδηγήσουν τις Αρμόδιες Αρχές σε σημαντικές αποκαλύψεις. 

Γιατί προφανώς και το 2013 μας έκανε σοφότερους στις επιλογές μας και πιο ασφαλείς αφού αφήσαμε μια για πάντα στην άκρη όσους δεν τιμούν την στολή που φοράνε. 

ΥΓ: Στη  φωτογραφία είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης το γράφουμε για να μην νομίζουν από το ιστολόγιο του κ. Μωραίτη πως είναι ο Νικόλαος Χριστοδουλάκης τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών που μάλλον εννοούν στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν τα ψέματά τους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: