ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η σκληρή αντιπολίτευση του Μωραίτη σε δύο πρωτοσέλιδα της φυλλάδας του που ήθελε μόνο Έλληνες εργάτες στα ιδιωτικά συνεργεία !

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Η σκληρή αντιπολίτευση του Μωραίτη σε δύο πρωτοσέλιδα της φυλλάδας του που ήθελε μόνο Έλληνες εργάτες στα ιδιωτικά συνεργεία !

 


Η "σκληρή' αντιπολίτευση του κ. Μωραίτη που νομίζει πως οι Ηλιουπολίτες και οι Ηλιουπολίτισσες ξεχνάνε τον ΦΑΣΙΣΜΟ του μέσα από δύο πρωτοσέλιδα. 


Αποφασισμένος να συγκρουστεί με τα συμφέροντα ο δήμαρχος έτσι έβλεπε ο Μωραίτης και οι Μυκονιάτες φίλοι του τα γεγονότα. Κάποιοι ήθελαν να κάνουν την Ηλιούπολη Σπιναλόγκα! γράφει ... τελικά δεν τους πέρασε πρόταξε τα στήθη του ο τζάμπα μάγκας που βγήκε να μας συκοφαντήσει επειδή ξέρει πως θα αποκαλύψουμε πολλά και ΦΟΒΑΤΑΙ. Αυτά έγραφε τον Ιανουάριο του 2011 και επειδή μας γεμίσανε φωτογραφίες του , μία με γνωστό Αρχιμανδρίτη της πόλης  και τον πρώην δήμαρχο Θεόδωρο Γεωργάκη


Κοιτάξτε και αυτή την φωτογραφία από τον σημερινό οπαδό του Σαλβίνι κ. Μωραίτη


Μια χαρά χαμογελάει δεν τον ενοχλεί ο μνημονιακός Θεόδωρος Γεωργάκης τον κ. Μωραίτη όπως δεν τον ενοχλούσε και ο χειρότερος πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής την περίοδο 2004-2009 ,ο Αντώνης Σαμαράς δεν του έκανε επειδή είναι αλλεργικός σε υποκριτές. 

Ήθελε να επιλέξει και τους εργάτες του ιδιώτη που ανέλαβε την διαμόρφωση της κεντρικής πλατείας ο κατά φαντασίαν υποψήφιος δήμαρχος. Δεν του έκαναν την χάρη να φέρουν "ναύτες" του Αιγαίου για να  νιώθει αυτός πιο όμορφα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: