ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : "Μπράβο" στον πρόεδρο του ΣΠΑΥ Γιάννη Κωνσταντάτο που προτίμησε την Αντιπρόεδρο του ΚΑΦΑΔΗΛ για γραμματειακή υποστήριξη

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

"Μπράβο" στον πρόεδρο του ΣΠΑΥ Γιάννη Κωνσταντάτο που προτίμησε την Αντιπρόεδρο του ΚΑΦΑΔΗΛ για γραμματειακή υποστήριξη


 Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάνε οι συμβάσεις του προέδρου του ΣΠΑΥ Γιάννη Κωνσταντάτου για την γραμματειακή στήριξη του οργανισμού. 

Κάνοντας κλικ εδώ  διαβάστε πως με μόλις 10.000 ευρώ ο δαιμόνιος Κεφαλλονίτης "πέτυχε" για τον Οργανισμό ΣΠΑΥ  ένα σωρό υπηρεσίες. 

Βέβαια από την άλλη και  η κ. Γεωργία Τζούμα απαλλάσσεται από την καταβολή ΦΠΑ αφού θα πληρωθεί με απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης που θα εκδίδεται από την αρμόδια υπηρεσία του ΣΠΑΥ. 

Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού θα καταβάλει το ως άνω ποσό έως και τις 30/6/2021 όπου και λήγει η εν λόγω σύμβαση.  

 Το ποσό θα καταβληθεί σε τέσσερις ισόποσες δόσεις των 2.500 ευρώ αρχής γενομένης από τις 31/10/2020. 

Τέλος να τονίσουμε πως Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ είναι ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Χατζηδάκης και πως η κ. Γεωργία Τζούμα ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του στις δημοτικές εκλογές του 2019 καταλαμβάνοντας μια πολύ καλή θέση από τους 62 που επέλεξε για το ψηφοδέλτιό του εάν και κατέβαινε για πρώτη φορά υποψήφια. 

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην κ. Τζούμα στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, για τον κ. Κωνσταντάτο μη το κουράζουμε ας τα βλέπουν αυτοί που τον ψήφισαν το 2019 και μάλιστα αυτοί που προέρχονται από τον χώρο της κεντροδεξιάς. 

Σε ένα σωρό θέματα έχει έρθει σε ρήξη με βασικές επιλογές της κυβέρνησης δεν ξέρουμε π.χ πως μπορεί να φύγει το ΚΥΤ από τον Υμηττό και να γίνει παράλληλα και η επένδυση . Και δεν κατανοούμε γιατί αντιδρά τώρα και όχι τόσα χρόνια που λειτουργεί. 

Για το διαδημοτικό νεκροταφείο που δεν θέλει η υποκρισία περισσεύει αφού και το δικό τους μέσα στον Υμηττό είναι. Εμείς δεν κατανοούμε πλέον την "λογική" των καλών και κακών τσιμέντων και καυτηριάζουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων . 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: