ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Κοίτα να δεις που θέλουν να μας βάλουν "στην πρίζα" να χαλάσουμε τις "΄άριστες" σχέσεις μας με την διοίκηση

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Κοίτα να δεις που θέλουν να μας βάλουν "στην πρίζα" να χαλάσουμε τις "΄άριστες" σχέσεις μας με την διοίκηση

 


Εδώ όπως βλέπετε έχουμε την ανάθεση μετά από διαγωνισμό στην εταιρία "Αργυρός Ε. - Δαφνομήλης Ι. Ο.Ε" με έδρα την Αθήνα. 



Όλα τέλεια είναι αφού  υποψήφια του συνδυασμού της παράταξης "Ηλιούπολοι Μαζί-ΕΝΑΚ" ήταν η κ. Αλεξάνδρα Αργυρού που  συγγενικό της πρόσωπο συμμετέχει στην εν λόγω εταιρία. 


Μια εταιρία βέβαια που έχει συμμετάσχει με επιτυχία και σε διαγωνισμούς υπουργείων και το 2013 επί κυβερνήσεως του αγαπημένου μας Αντώνη Σαμαρά είχε πάρει και από το Υπουργείο Μεταφορών αυτή εδώ την συντήρηση.

Άλλωστε οι διαγωνισμοί που γίνονται στο ΔΗΜΟΣΙΟ είναι με σφραγισμένες κλειστές προσφορές , οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι "άγιοι" και εμείς προφανώς ενοχλητικοί δημοσιογράφοι. 

Να ξέρετε πάντως πως ενοχλητικοί δεν είμαστε εμείς αλλά όσοι συμμετέχουν σε τέτοιους διαγωνισμούς και αρνούνται να αποδεχθούν το αποτέλεσμα ή να καταγγείλουν ΔΗΜΟΣΙΑ την διαδικασία. 

Θα τους περάσει ,εμείς όπως έχουμε πολλάκις φορές τονίσει χωρίς καταγγέλλοντα δεν υπάρχει καταγγελία. 

Για εμάς άλλωστε η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων συμμετέχουν σε διαγωνισμούς τέτοιους περισσεύει και φυσικά χωρίς ΣΤΟΙΧΕΙΑ εμείς δεν μπορούμε παρά απλώς να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας για την έκβαση ενός διαγωνισμού που τήρησε όλους τους ΚΑΝΟΝΕΣ και έδωσε στην εταρία ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ προσφορά το έργο για το συμφέρον όλων μας. 

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: