ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Την ώρα που ο Χατζηδάκης πετυχαίνει "προσθήκες" από παντού κάποιοι "αφελείς" θεωρούν πως καταρρέει!

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Την ώρα που ο Χατζηδάκης πετυχαίνει "προσθήκες" από παντού κάποιοι "αφελείς" θεωρούν πως καταρρέει!


Φρούδες ελπίδες στους κεντροδεξιούς της πόλης μας δίνουν δημοσιεύματα για τάχα διεργασίες στον χώρο της κεντροδεξιάς. Καμία διεργασία δεν γίνεται , ανενεργά είναι τα περισσότερα στελέχη στην πόλη μας που σπάνια υπερασπίζονται το κυβερνητικό έργο έστω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια φωτογραφία κοινή που έβγαλαν οι Αραμπατζής - Ευσταθίου ήταν απλώς ένα επικοινωνιακό τρικ αφού στην ουσία οι δημοτικές τους παρατάξεις έχουν διαλυθεί αφού κανείς από τους δύο δεν πραγματοποιεί ( τώρα δεν μπορεί λόγο covid-19 ) ένα συνέδριο ώστε να τεθούν Αρχές & Αξίες και συγκεκριμένες διαχωριστικές γραμμές με τις άλλες 6 δημοτικές παρατάξεις.

Για εμάς και οι δύο επικεφαλής όπως πολλάκις έχουμε γράψει δεν είναι για ΝΙΚΕΣ αλλά ας ενωθούν τουλάχιστον μήπως από αυτή την σύνθεση αναδείξουν κάποιο τρίτο πρόσωπο ( π.χ τον Θανάση Αθανασίου) και έχουμε βάσιμες ελπίδες για δεύτερο γύρο στις δημοτικές εκλογές του 2023. 

Μπορεί να πάνε και σε άλλο πρόσωπο αρκεί να μην πάει ο καθένας μόνος του για την καρέκλα και κυρίως να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ τι ακριβώς παρατάξεις ΘΕΛΟΥΝ. 

Πάνω από κόμματα και ΧΡΩΜΑΤΑ όπως συμβαίνει (ατυχώς για εμάς ) στους περισσότερους δήμους ή παρατάξεις που θα έχουν ΞΕΚΑΘΑΡΗ ιδεολογική γραμμή ; 

Για εμάς η επιλογή είναι η ΔΕΥΤΕΥΡΗ αφού δεν πιστεύουμε πως άνθρωποι οι οποίοι είναι κατά της Ε.Ε , του ΝΑΤΟ και υμνούν τον Άρη Βελουχιώτη έχουν να προσφέρουν κάτι στη χώρα ή στον δήμο μας. 

Σήμερα γιορτάζουν πολλοί στην πόλη αφού ιδρύθηκε το ΚΛΕΠΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ που ζημίωσε την χώρα με τις επιλογές του και έχει την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ευθύνη για την ΗΘΙΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ χρεοκοπία μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: