ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Δήμου έμαθε πως ο "Μεσσίας" το πήρε προσωπικά και συνεχίζει τις ασυναρτησίες περί χαπιών αφού αντεπιχείρημα για τα ψέματά του δεν έχει

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Δήμου έμαθε πως ο "Μεσσίας" το πήρε προσωπικά και συνεχίζει τις ασυναρτησίες περί χαπιών αφού αντεπιχείρημα για τα ψέματά του δεν έχει



Εδώ και δέκα χρόνια καθυβρίζει κρυπτόμενος ο κ. Μωραίτης μέσω των ιστολογίων που διατηρεί . Μετά το δικό μας "ξεβράκωμα" κατάφερε τελικά να έχει ένα ιστολόγιο με μηδενική επισκεψιμότητα που σαν να μην συνέβη απολύτως ΤΙΠΟΤΑ συνεχίζει τα ίδια ψέματα. 


Ψέμα 1 Εδώ και δέκα χρόνια "απειλεί" πως θα κατέβει δήμαρχος και δεν κατέβηκε έως τώρα. 

Ψέμα 2 Σε ιστολόγιο που έχει ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ σε κινητό που ήταν κάτοχος και αργότερα και με διαχειριστές ακόμα  δύο ακόμα (υπαρκτά τελικά πρόσωπα) έχει αναρτηθεί πως είχε ερωτική σχέση με την τραγουδίστρια Αναστασία Τερζή κάτι παντελώς ΨΕΥΔΕΣ. 




Ψέμα 3 . Ο μόνιμος υβριστής του αείμνηστου Δημήτρη Παρρά βγήκε να εκμεταλλευθεί μέσα από το ιστολόγιό του τον θάνατό του μιλώντας μετά θάνατον για ΠΑΤΡΙΩΤΗ. Όλα τα στοιχεία έχουν κρατηθεί .Τα φουλαράκιας και τα R του Malboro όπως και άλλα κατάπτυστα κείμενα ιστολογίου που όλοι πλέον ξέρουν σε ποιον ΑΝΗΚΕΙ. 


    Δείτε εδώ το ιστολόγιο που διαφήμιζε ΘΕΤΙΚΑ μόνο τον κ. Μωραίτη

Ψέμα 4. Για πάρα πολλούς και για μένα έχει γράψει πως είχαμε έμμισθες θέσεις στον Δήμο . 

Ψέμα 5. 

Συνεχίζεται ..... 


ΥΓ: Το να συνομιλώ με ΑΥΤΟΝ βαριέμαι 


 Δεν έχω ούτε χρόνο αλλά ούτε ΔΙΑΘΕΣΗ να επαναλαμβάνει τις βλακίες του κ. Μωραίτη και όσων ηλιθίων ακόμα πιστεύουν πως θα μπορούσε να είμαι άρρωστος και να παίρνω ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ τάχα θεραπεία . 

Ας συνομιλήσει με κάτι άλλα ζώα 120 κιλών και αυτά που τα πιστεύουν και τόλμησαν να τα γράψουν και ΔΗΜΟΣΙΑ . Εμείς πλέον με αυτούς θα πάμε έως το ΤΕΛΟΣ έστω και εάν μείνουν ΒΟΥΒΟΙ όλοι όσοι έχουν ΥΒΡΙΣΤΕΙ από τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ . Άλλωστε είμαστε παντελώς αυτόνομοι και χωρίς καμία ΕΞΑΡΤΗΣΗ από παρατάξεις και κόμματα που δεν καταδικάζουν απερίφραστα τον ΦΑΣΙΣΜΟ. 

Εγώ δεν επικαλούμαι προσωπικά δεδομένα δεν κρύβω "σκελετούς στην ντουλάπα" και δεν έχω να κρύψω ΤΙΠΟΤΑ . Ελπίζω να μην τα επικαλεστούν και οι υβριστές μου γιατί άλλωστε όταν συντελείται ΑΔΙΚΗΜΑ κρίνει το ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ και όχι οι "Μεσσίες" ποιος έχει ΔΙΚΙΟ ή άδικο. Εμάς Δήμου δεν μας φιμώνουν ας συνεχίσει τις διακοπές του όσο εμείς κάνουμε ρεπορτάζ. Εμείς είμαστε από εκπομπές  που έπαιξαν Κορκολήδες , Χρυσανθακόπουλους, Μητσοτάκηδες, ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ιερείς , κ.οκ., και δεν θα μασήσουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ. Ο κόσμος ΘΕΛΕΙ αλήθεια και ΟΧΙ υποκρισία δεν θα σας σώσουν ούτε τα botox ούτε οι "μάσκες δημοκρατίας" που σας χαρίζουν αφειδώς οι Δριμυλήδες εμείς τα "σκουπίδια" τα πετάμε δεν μας είναι σε τίποτα ΧΡΗΣΙΜΑ


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: