ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ξέχασε να γράψει πως ήταν Επονίτισα ο Αντιδήμαρχος και για να το καταλάβουν και οι πολλοί η Ηρώ Κωνσταντοπούλου ήταν κομμουνίστρια

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Ξέχασε να γράψει πως ήταν Επονίτισα ο Αντιδήμαρχος και για να το καταλάβουν και οι πολλοί η Ηρώ Κωνσταντοπούλου ήταν κομμουνίστρια


Σε οποιοδήποτε δυτικό κράτος η απόδοση τιμής σε μια κομμουνίστρια θα ήταν πρόκληση. Ιδίως εν έτει 2020 που όλοι γνωρίζουν τα εγκλήματά τους. 


Στην Ελλάδα που δύσκολα καταδικάζει κάποιος τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό αποτίουν ακόμα  φόρο τιμής σε  αυτούς που πολέμησαν για να μας κάνουν Σοβιετία. 

Ευτυχώς οι σύντροφοι της Ηρώς Κωνσταντοπούλου ηττήθηκαν την περίοδο 1946-1949 και έτσι εμείς σήμερα έχουμε Αστική Δημοκρατία και όχι "λαϊκή δημοκρατία" όπως πρέσβευε η ΕΠΟΝ.

Το 1947 τέθηκε ευτυχώς η οργάνωση αυτή εκτός νόμου. αφού συμμετείχε ενεργά στο ΕΑΜ-ΕΛ.ΑΣ άρα και στον επιχειρούμενο "ακρωτηριασμό" της Ελλάδας και την μετατροπή της χώρας μας σε φασιστικό κράτος.

Άριστη μαθήτρια η Ηρώ Κωνσταντοπούλου προφανώς και στα 17 της γνώριζε να διαβάζει τι πρέσβευε η ΕΠΟΝ στην μπροσούρα της αλλά και στον ύμνο της.

30.000 Επονίτες και Επονίτισες εντάχθηκαν στο ΕΑΜ -ΕΛ.ΑΣ και κατέσφαξαν όσους δεν θέλησαν να υποκύψουν στον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό τους. 

Δεν έζησε για να δει τα δικά της ΚΤΗΝΗ που θανάτωσαν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο . Εμείς που τα είδαμε δεν είμαστε φυσικά αφελείς να αποτίσουμε φόρο τιμής σε μια Επονίτισα. 

Άλλωστε ακολουθώντας τα ΠΙΣΤΕΥΩ της οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ θα άλλαζαν εθνικότητα κάθε φορά που ο "πατερούλης" καθοδηγητής θα έστρεφε αλλού το απέραντο ΜΙΣΟΣ τους για τα Έθνη.

Γιατί αφού είχαν μπει από τότε στην λογική της έκδοσης δημοσιογραφικού κεντρικού οργάνου με τίτλο “Νέα Γενιά” γνώριζαν καλά τι υπηρετούσαν.  Και βέβαια το κεντρικό σημαίνει μην γράψει κανένας φουκαράς καμία αλήθεια. 

ΥΓ: Όλα τα link είναι από αριστερά ΜΜΕ αφού από  τα ΔΕΞΙΑ η γλώσσα σίγουρα θα ήταν πιο σκληρή με όσους πολέμησαν με μοναδικό τους σκοπό να μας κάνουν Σοβιετία. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: