ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι "ψεκασμένοι" επιμένουν στα ψέματά τους για κίνδυνο της υγείας μας από το ΚΥΤ στον Υμηττό

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Οι "ψεκασμένοι" επιμένουν στα ψέματά τους για κίνδυνο της υγείας μας από το ΚΥΤ στον Υμηττό


Η ΣΜΠΕ για τον Υμηττό διαβάστε την όλη εδώ  έχει εκπονηθεί με την συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων που δούλεψαν πολύ για να δώσουν αυτό το κείμενο για διαβούλευση.



Απέναντι σε αυτούς έχουμε τους "ψεκασμένους" που μας λένε για τις εικασίες τους για σοβαρές επιπτώσεις για την υγεία από την ακτινοβολία του ΚΥΤ.

Θεωρούν προφανώς πως συμφέρει την Πολιτεία να πληρώνει πανάκριβες θεραπείες για ανίατες ασθένειες ή πως έχει βαλθεί να εξοντώσει τον πληθυσμό της πόλης μας.

Θεωρούν παράλληλα πως το Κράτος παρανομεί που δεν εφαρμόζει μια απόφαση του ΣτΕ επειδή ερμηνεύουν όπως οι αντιμνημονιακοί τις αποφάσεις των Ελληνικών Δικαστηρίων.

Διάλογο βέβαια με "ψεκασμένους" εμείς δεν θα κάνουμε αφού άλλωστε μόδα είναι θα περάσει όπως άλλωστε και οι αρνητές της μάσκας ή αυτοί που θα έσχιζαν τα μνημόνια.

Όσο και να ψάξουν δεν θα βρουν κάποιον που δεν θα τους πει πως μια απόσταση 200 μέτρων είναι απόλυτα ασφαλής και φυσικά με υπογειοποίηση η απόσταση αυτή σχεδόν εκμηδενίζεται.

Συνιστούμε στον δήμους που έχουν δημάρχους που τρέφονται από θεωρίες συνωμοσίας να κάνουν μια μελέτη στον "Δημόκριτο" ή να ζητήσουν αυτές που ήδη έχει κάνει ο ΑΔΜΗΕ και δείχνουν πως πληρεί όλα τα μέτρα ασφαλείας για την υγεία των πολιτών.

Το ίδιο παραμύθι κάποιοι αμόρφωτοι διαδίδουν και για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας. 52 υπάρχουν στην πόλη μας κάποιοι ζουν χρόνια δίπλα τους.

Επειδή η κυβέρνηση γνωρίζει τα προβλήματα με αυτά θα δώσει στη δημοσιότητα όταν έρθει η ώρα της αναβάθμισης όλα τα στοιχεία και δεν θα ακούσει βέβαια όσους περιμένουν από τις ΗΠΑ να κάνει καμία ανακάλυψη στον τομέα με τον οποίο ανεπιτυχώς ασχολούνται. 

Το παραμύθι αυτό έχει παλιώσει 20 χρόνια λένε τις ίδιες ασυναρτησίες ας πάνε να ζήσουν στη "ζούγκλα" και ας αφήσουν εμάς στον Πολιτισμό μας.



Ας διαβάσουν την ΣΜΠΕ για τον Υμηττό και ας καταλάβουν πως έχουν περάσει 10 κυβερνήσεις και καμία δεν μίλησε για επικινδυνότητα του ΚΥΤ στον Υμηττό αφού μπορεί να μην ήταν όλοι ίδιοι αλλά δεν ήταν και "ψεκασμένοι" να πιστεύουν ό,τι μ@λ@κί@ ακούσουν.




Άλλωστε τα ΜΜΕ το επόμενο διάστημα θα ασχοληθούν με το θέμα, και σε μεγάλη εβδομαδιαία εφημερίδα θα δείτε στοιχεία  ειδικών για το συγκεκριμένο θέμα. Άλλωστε υπάρχουν πολλά ρεπορτάζ για το θέμα και όλα συγκλίνουν πως 200 μέτρα από το ΚΥΤ δεν υπάρχει κανένα θέμα . 
Αντίστοιχες μελέτες έχουν γίνει και από δήμους γύρω από άλλα ΚΥΤ διαβάστε εδώ και καμία επιβάρυνση για την υγεία δεν υπάρχει.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: