ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο στον Θάνο Τζήμερο για το θάρρος του να λέει τα πράγματα με το όνομά τους

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Μπράβο στον Θάνο Τζήμερο για το θάρρος του να λέει τα πράγματα με το όνομά τους


Βασική προϋπόθεση επιβίωσης του Δυτικού κόσμου είναι να ενσωματώνει όσους θέλουν να ακολουθήσουν τις δικές του Αρχές και Αξίες και αν απομακρύνει από τα εδάφη του όσες ή όσους θέλουν να μας κάνουν ένα κράτος - παρία. 


Το εφαρμόζουν ήδη οι ΡΕΜΠΟΥΠΛΙΚΑΝΟΙ και ο Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ με την αυστηρή μεταναστευτική τους πολιτική θα το εφαρμόσει και η Ε.Ε για να επιβιώσει και να μην έχει ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ  απώλειες όπως αυτή της αποχώρησης της Μεγάλης Βρετανίας που φυσικά δεν μπορεί να καλυφθεί από κανένα άλλο κράτος -μέλος ας μην γελιόμαστε. 

Τον Θάνο Τζήμερο ΨΗΦΙΣΑ για την Περιφέρεια Αττικής και νιώθω απόλυτα υπερήφανος για την επιλογή μου ΑΥΤΗ. 

Θεωρώ θέμα χρόνου την είσοδο του στην Ελληνική Βουλή ,αφού η συνεπής και σταθερή στάση του όλα τα μνημονιακά χρόνια τον έχει δικαιώσει σε όσα ΕΙΠΕ και δυστυχώς δεν υιοθετήθηκαν από καμία κυβέρνηση. 

Είναι σίγουρα ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ,είναι ΣΙΓΟΥΡΑ αντικομμουνιστής και Αντιφασίστας αλλά δεν είναι υποκριτής και "ισαποστάκιας" να μην βλέπει το Φασισμό όσων θεωρούν πως μπορούν να επιβάλλουν έναν κατώτερο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ χωρίς καν πόλεμο ( το επιχείρησαν με το Ισλαμικό Χαλιφάτο και ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ) στους πολλούς. Θέλουν να μας επιβάλλουν  τον ΜΕΣΑΙΩΝΑ στον οποίο ΖΟΥΝ. 

Θα τους νικήσουμε ΑΦΟΥ οι Αξίες και οι Αρχές της Δύσης είναι πολύ ανώτερες από τις δικές τους ιδεοληψίες. Η Αριστερά μπορεί να είναι στο πλευρό τους αλλά ηττάται παντού αφού προφανώς και ανθρωπισμός δεν είναι να θες να μας ΦΙΜΩΣΕΙΣ ή να μας ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ  επειδή εσύ είσαι ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ .

Τολμήστε κ. Μητσοτάκη και βγάλτε τις μπούρκες σε δημόσιους χώρους από την κάθε ΦΑΝΑΤΙΚΗ . Η Δύση δεν θα υποκύψει ΠΟΤΕ ,ακολουθήστε και αντιγράψτε κατά γράμμα ό,τι ισχύει σήμερα στις ΗΠΑ για πρόσφυγες και μετανάστες . Ως Έθνος μεταναστών έχουν σίγουρα τεράστιες ευαισθησίες αλλά γνωρίζουν και το τίμημα του να τους φιλοξενείς χωρίς ΚΑΝΟΝΕΣ και κυρίως προϋποθέσεις. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: