ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αυξάνουν την διαφορά μας από τα άλλα τοπικά ΜΜΕ οι ηλίθιες επιθέσεις που δεχόμαστε

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Αυξάνουν την διαφορά μας από τα άλλα τοπικά ΜΜΕ οι ηλίθιες επιθέσεις που δεχόμαστε



Προφανώς και σε ένα ιδιωτικό μέσο αυτός που αποφασίζει για το τι αναρτά ή ΟΧΙ είναι αυτός που το διαχειρίζεται. 



Στην δική μας περίπτωση είναι πιο περίπλοκο γιατί σκοπός αυτού του ιστολογίου δεν είναι να "σκοτώσει" κανέναν αλλά ούτε φυσικά να αναπαράγει ΜΥΘΟΥΣ που καταδίκασαν για δεκαετίες την πόλη.

Έτσι μπορεί οι αναγνώστες μας , να μας τροφοδοτούν με θέματα εναντίον όσων αυτοί δεν συμπαθούν ( αφού βλέπουν πως δημόσιες σχέσεις δεν κάνουμε) αλλά βέβαια ΠΑΝΤΑ για εμένα μετράει όχι ο "αγώνας" αλλά το αποτέλεσμα.

Έτσι και σε αυτή την περίπτωση θα στεναχωρήσουμε όπως κάνουμε ΠΑΝΤΑ κάποιους αφού το κριτήριο μας είναι σχεδόν αλάνθαστο και βλέπουμε καλύτερα την επόμενη μέρα.

Εθνικές τάχα ομοψυχίες , όλοι μαζί μπορούμε και όλα αυτά τα "ωραία" είναι για όσους δεν έχουν μελετήσει την Παγκόσμια Ιστορία αλλά ούτε καν την δική μας.

Γιατί προφανώς και εάν κάποιοι προγονοί μας υλοποιούσαν το ΟΛΟΙ μαζί σήμερα θα ήμασταν σε πολύ χειρότερη θέση από αυτή την οποία είμαστε.

Το τραγικό της υπόθεσης πως κάποιοι εξακολουθούν να μας πείσουν πως τα προνόμια, τα κλειστά επαγγέλματα, και ένα σωρό παθογένειες της χώρας ωφελούν τους πολλούς.

Εμείς αφελείς δεν είμαστε και βέβαια δεν θα διώξουμε τον Χίτλερ για να φέρουμε τον Στάλιν! Διαπιστώνουμε με λύπη μας πως και κάποιοι που ανήκουν πλέον στο χώρο της ΝΔ θεωρούν τον Στάλιν καλύτερο!

Θα περάσουν δύσκολα και το ξέρουν αλλά εμείς απαρέγκλιτα θα στηρίξουμε ό,τι θεωρούμε χρήσιμο και δημιουργικό για την πόλη γιατί για εμάς σημασία είναι ποιος κάνει τις μεταρρυθμίσεις που θα καλυτερεύσουν την ζωή μας και όχι πως αυτοχαρακτηρίζεται.

Αυτά και επειδή βλέπουμε πως συνασπίζονται μετά τους οπαδούς του "Μεσσία" και τους Σταλινοφασίστες και άλλοι "λαϊκοί αγωνιστές" εναντίον του ιστολογίου μας ας ετοιμάζονται για να τους εκθέσουμε με το ρεπορτάζ μας. Άλλωστε έχουμε αποδείξει και για αυτό μας διαβάζουν ακόμα πως δεν χαριζόμαστε σε ΚΑΝΕΝΑΝ.



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: