ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Κρίμα για τους συκοφάντες αλλά ακόμα πιο κρίμα σε όσους υπέκυψαν στον ΦΑΣΙΣΜΟ τους

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Κρίμα για τους συκοφάντες αλλά ακόμα πιο κρίμα σε όσους υπέκυψαν στον ΦΑΣΙΣΜΟ τους


 Ξαφνικά ο ανύπαρκτος κ. Μωραίτης με τους δύο ΜΟΛΙΣ ακολούθους του ένιωσε ΔΥΝΑΤΟΣ. Η σαπίλα από όλους τους πολιτικούς χώρους τον ανέχθηκε για πάνω από 10 χρόνια.

Λέγοντας ΜΟΝΙΜΩΣ ψέμματα ο κατά φαντασίας υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας αφού ποτέ δεν κατέβηκε βρήκε εμάς για "εύκολους" στόχους . Και επειδή αποκαλύψαμε και έπεται συνέχεια πως ουδέποτε είχε ερωτική σχέση με γνωστό μοντέλο και τραγουδίστρια όπως ισχυρίστηκε ΜΜΕ το οποίο του ανήκει βγήκε να μας το ΠΑΙΞΕΙ και γιατρός όπως και κάποια άλλη που δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα το ρεπορτάζ μαζί της. 

Τον πήρε η τάχα δημοσιογράφος Κική  τηλέφωνο ΔΕΝ της απάντησε για όσα ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ τον κατηγορούμε  και βγήκε να γράψει και ρεπορτάζ! Δεν απάντησε εάν τα είχε ή όχι ΑΦΟΥ φαντάζομαι πως πλέον γνωρίζει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ γνωρίζουμε . Άρα σχέση ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΠΟΤΕ,  και μας κατηγόρησε αφού δεν είχε πρόχειρη άλλη απάντηση ως ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ. 



Λες δηλαδή σε ένα ΦΑΣΙΣΤΑ γιατί χτυπάει έναν ΜΑΥΡΟ και σου απαντάει ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ. 

Η συνέχεια αναμένεται αποκαλυπτική και βέβαια από την δική μας "τρέλα" δεν θα γλιτώσει εύκολα όσα περιστοιχίζεται από χαμερπείς ανθρώπους. Αλλά ακόμα και εάν τους κάνει  πέρα αφού δεν σεβάστηκε ούτε την μνήμη του ΦΙΛΟΥ μας.   Άλλωστε για εμάς η ΘΕΣΗ της Ηλιούπολης είναι ένα ακόμα ΜΜΕ που προσπαθεί να μας λασπώσει για συγκεκριμένους σκοπούς. 

Οι τάχα εξυγιαντές της πόλης μας είναι εκτός από ΨΕΥΤΕΣ  και πολλά άλλα τα οποία θα παρακολουθήσετε σε συνέχειες αφού εμείς εκπτώσεις δεν ΚΑΝΟΥΜΕ. 

ΥΓ: Πάντως εμείς παλικάρι δεν θα τον πούμε .... ΨΕΜΑΤΑ δεν λέμε στους αναγνώστες μας γιατί προφανώς δεν ωφελούν. Αντικαταθλιπτικά θα χρειαστούν άλλοι συνεργάτες του αλλά ίσως και ο ίδιος  μόλις αντιληφθεί η κ. Αναστασία Τερζή δεν πέφτει θύμα και μπορεί να βγάλει ένα σωρό χρήματα για την συκοφαντική ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ που της έκαναν. Να την βγάλουν τζάμπα - μάγκες δεν υπάρχει ελπίδα αφού και οι δικηγόροι θέλουν να βγάλουν. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: