ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο συκοφάντης κατά φαντασίαν υποψήφιος δήμαρχος κρυπτόμενος το παίζει Κική Παρασκευά

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Ο συκοφάντης κατά φαντασίαν υποψήφιος δήμαρχος κρυπτόμενος το παίζει Κική Παρασκευά



Με ένα ακόμη κατάπτυστο κείμενο του το ιστολόγιο "Η ΘΕΣΗ" της Ηλιούπολης ξερνάει πάλι την χολή του εναντίον μου . Υιοθετώντας "αμάσητες' τις ασυναρτησίες της μυθομανούς υποψήφιας δημοτικής συμβούλου της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Μανώλη ξεπερνάει σε χυδαιότητα και την "Αυριανή" του αείμνηστου Γιώργου Κουρή. 



Μας εγκαλεί πως δεν έχουμε κάνει έρευνα ενώ έχουμε όλα τα στοιχεία για εκείνον και επαναλαμβάνει και πάλι την αστειότητα πως δεν του έγινε μήνυση στο ιστολόγιο που άρον -άρον κατέβασαν σαν ποντικοί οι συνεργάτες του. Το ιστολόγιο λοιπόν "Εμείς θα τα λέμε" ήταν ταυτοποιημένο σε δικό του mail και με δικό του κινητό τηλέφωνο. Για το λόγο αυτό και το ιστολόγιο έπεσε από τους ίδιους τους υβριστές αφού προφανώς και δεν θα μπορούσαν να αποδείξουν τίποτα από όσα γράφουν. Πόνταραν πως θα αργούσε η Δίωξη αλλά ξέχασαν πως ήταν σε πλατφόρμα της Google που με ένα απλό τηλέφωνο δίνει τα προσωπικά δεδομένα κάθε blogger. Γιατί προφανώς και στις ΗΠΑ υπάρχει Δημοκρατία και δεν επικρατεί ο παραλογισμός των τάχα προσωπικών δεδομένων της Ε.Ε που ήδη σε 14 από τα 27 κράτη έχει καταρρεύσει!

Στο τώρα 

Στα δικά μας λοιπόν είναι συκοφάντης πρώτον γιατί ο Αντιδήμαρχος κ. Στασινόπουλος δεν παίρνει ούτε τα μισά χρήματα από ό,τι αναφέρει το συκοφαντικό blog του.

Ουδέποτε η εφημερίδα του και ο ίδιος είχαν καμία απήχηση στους δημότες μας. Για τον λόγο αυτό και δεν κατέβηκε ποτέ για υποψήφιος δήμαρχος όπως τον είχαμε καλέσει και ΔΗΜΟΣΙΑ να κάνει το 2019

Μιλάει για στήριξη του Αντιδημάρχου Στασινόπουλου από τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ την ώρα που οι δημόσιες διαφωνίες τους είναι γνωστές. Έτσι για να πει κάτι και χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο.

Βάζει την Κική Παρασκευά ( την οποία βεβαίως και δεν γνωρίζει κανείς στην πόλη) να απαντάει για θέματα τα οποία τον αφορούν. Ψεύδεται για πολλά και εμείς βέβαια θα δημοσιοποιήσουμε ό,τι στοιχείο έχουμε αφού θέλει να είναι πολιτικό πρόσωπο και να κάνει κριτική στους άλλους χωρίς στοιχεία.

Διαδίδει ψευδώς πως παίρνω φαρμακευτική αγωγή κάτι το οποίο ξεπερνάει τα όρια κάθε χυδαιότητας.



Μας καλεί η Κούλα του να δώσουμε λέει google analytics αμφισβητώντας την alexa.com που μπορεί να δει όλος ο κόσμος. Στην Ελλάδα δεν την αμφισβητούν μεγάλες σελίδες όπως το protothema.gr και η zougla.gr και πρόσφατα όλοι φώναζαν για χρήματα που δόθηκαν σε site με χαμηλή θέση στην alexa.com για την καμπάνια του covid -19 χωρίς κανείς να βγει και να πει είμαστε χαμηλά αλλά έχουμε καλά google analytics. Γιατί αυτό προφανώς και δεν μπορεί να συμβεί. Αλλά που να ξέρει η Κούλα από διαδίκτυο , γιατί σχέση με δημοσιογραφία δεν έχει σίγουρα.




Προφανώς ουδείς ανεβάζει τα αναλυτικά του στοιχεία για να πείσει αυτούς που δεν υπάρχουν πως δεν είναι "πεθαμένοι".

Για τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Αντζινά έχει αποφανθεί το εκλογικό σώμα που τον έβγαλε πρώτο σε ψήφους δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη με την οποία κατέβηκε.

Καλούμε λοιπόν τον κ. Μωραίτη να μαζέψει την Κική Παρασκευά γιατί ούτε να γράψει Ελληνικά δεν ξέρει και ό,τι θέλει να το γράφει δημόσια ο ίδιος .

Επειδή δεν μένει όπως ισχυρίζεται στην Ελλάδα . Εάν και αυτή την περίοδο είναι εδώ τον καλούμε εάν δεν θέλει να παίζει σε εμάς αρνητικά κάθε μέρα να σεβαστεί τους βασικούς κανόνες και να γράφει όπως και εμείς πράττουμε το 10% από τα στοιχεία που θα μαζέψουν αυτός ή οι συνεργάτες του που καλό θα ήταν να έχουν τελειώσει και καμία ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας ή έστω ένα Λύκειο .

Εμείς θέμα δεν έχουμε αφού άλλωστε διαβάζετε από ελάχιστα άτομα όμως εμείς έχουμε το ελάττωμα να απαντάμε . Και απαντάμε σεβόμενοι τους αναγνώστες μας που δεν θέλουν σκιές πάνω μας για αυτό μας προτιμούν και τόσα χρόνια.

Δημοσιεύουμε να δει και ο ίδιος τις αθλιότητες περί δήθεν χρηματισμού μας . Απαντάμε στην Κούλα πως εμείς δεν κλείνουμε το ΜΑΤΙ στον ΦΑΣΙΣΜΟ όσο γαλαντόμος και εάν είναι αφού θεωρούμε απαράδεκτο να έχει στον τοίχο του αναρτήσεις που θα δημοσιεύσουμε αφού έτσι το κρίνει . Μας έστειλε και πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του που δεν θα το έβαζε ΚΑΜΙΑ δημοκρατική εφημερίδα για να δείξει πως πριν 10 χρόνια έβγαζε και αυτός έντυπο.

Ο χώρος που κινείται πολιτικά δεν έχει να κάνει με την ΔΕΞΙΑ που εμείς ακολουθούμε και που έχει σαφή γεωστρατηγικό προσανατολισμό που δεν έχει αλλάξει από την ημέρα ίδρυση της ΝΔ έως σήμερα.

Υπάρχουν βέβαια πολλά που δεν μας αρέσουν και τα γράφουμε αλλά για εμάς προέχει το καλό της πατρίδας και όχι η απαξίωση της Αστικής Δημοκρατίας στην οποία συμβάλει και ο ίδιος εάν δεν το έχει αντιληφθεί .

Σε κάθε περίπτωση κ. Μωραίτη θέλετε ή όχι όπως και πολλοί άλλοι θα κινηθείτε μέσα στο συγκεκριμένο πλαίσιο γιατί ατυχώς για τους πολέμιους της και ευτυχώς για τους πολλούς η Αστική μας  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχει κανόνες.


Στείλε λοιπόν την Κούλα σχολείο και εμφανίσου να μιλήσουμε την γλώσσα της λογικής εάν όντως ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς με τα κοινά και δεν μας κάνεις πλάκα .

ΥΓ: Αυτά και εύχομαι ολόψυχα στις εκλογές του 2023 να κατέβεις για υποψήφιος δήμαρχος όπου φυσικά με τον δημόσιο λόγο που έχεις εκφράσει έως τώρα θα μας βρεις απέναντι. Πάντως πετύχαμε να "ξεβραώσουμε" τα άκρα το τελευταίο δίμηνο και αυτό είναι πολύ θετικό για την πόλη μας. Συσπειρώθηκαν εναντίον του πρώτου μέσου όλες οι φωνές που αρνούνται να καταδικάσουν τον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό. Από τους δήθεν λαϊκούς αγωνιστές της αριστεράς έως τους νοσταλγούς του δικτάτορα Παπαδόπουλου που θεωρούν τον δεν είδα δεν άκουσα τίποτα για Χούντα Κώστα Δελλαπόρτα Ευπατρίδη! Ευτυχώς που δεν τον θεώρησαν και συνεχιστή του Ίωνα Δραγούμη να μας κάνουν να αγαπήσουμε έναν αποδεδειγμένα υπηρέτη της ΧΟΥΝΤΑΣ. Γιατί φυσικά η φωνή του Εθνικιστή Δραγούμε έλεγε ΟΧΙ στην Μικρασιατική Εκστρατεία όταν οι "Ελληνάρες" πανηγύριζαν λίγο πριν τους ρίξουν στην θάλασσα . Η Κούλα που ως μπροστινή του "Μεσσία" έχει βρίσει την μισή πόλη λέει πως βρίζουν μόνο εμένα! Εμένα και να με βρίζει η Κούλα δεν με ενοχλεί το να έλεγε καλά λόγια θα ήταν πρόβλημα.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: